
Lietuviški "sushiai"
Porcijų skaičius:
6
Paruošimo laikas:
Apie 45 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 6
100 gramų | silkė (filė ) |
6 vienetai | bulvių ( virtos) |
0.5 vieneto | morkos (virtos) |
100 gramų | burokėliai (virti) |
0.5 vieneto | svogūnai |
1 vienetas | agurkų (marinuoti) |
0.5 vieneto | kiaušiniai (virti) |
2 valgomieji šaukštai | majonezas (VILNIUS) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
Virtas bulves sumalti mėsmalėje, morkas, burokėlius, agurką ir kiaušinį supjaustyti pailgomis juostelėmis. Ant paruošto bambukinio kilimėlio paskirstyti bulvių masę, išilgai jos vidury išdėstyti supjaustytas daržoves ir kiaušinį. Šį ingedientų "takelį" patepti majonezu. Bambukinio kilimėlio pagalba suformuoti "sushius" bei papuošti šį skanumyną silkės gabaliukais bei svogūnais.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Lašiša grietinėlės padaže
-
Lazanija su lašiša
-
Menkės kotletukai su baravykais
-
Karpis, pomidorų padaže
-
Žuvies filė
-
Keptas upėtakis
-
Troškinta žuvis
-
Folijoje kepta skumbrė
-
Kepta stinta su krapais
-
Karpis, marinuotas česnake
-
Šutintas upėtakis
-
Kepta jūros ešerio filė krevečių padaže
-
Folijoje kepta lašiša
-
Tuno salotos su feta sūriu
-
Aštrios krevetės grilyje
-
Kepta lašiša tešloje
-
Afrikinis šamas orkaitėje su daržovėmis
-
Tailandietiškai keptas traškus kalmaras
-
Šamažuvės filė
-
Ant grotelių orkaitėje kepti ešeriukai
Lietuviški "sushiai"
Komentarai:
4
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 6
-
Silkė, filė ,
100 gramų -
Bulvės, virtos,
6 vienetai -
Morkos, virtos,
0.5 vieneto -
Burokėliai, virti,
100 gramų -
Svogūnai,
0.5 vieneto -
Agurkai, marinuoti,
1 vienetas -
Kiaušiniai, virti,
0.5 vieneto -
Majonezas, VILNIUS,
2 valgomieji šaukštai - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Virtas bulves sumalti mėsmalėje, morkas, burokėlius, agurką ir kiaušinį supjaustyti pailgomis juostelėmis. Ant paruošto bambukinio kilimėlio paskirstyti bulvių masę, išilgai jos vidury išdėstyti supjaustytas daržoves ir kiaušinį. Šį ingedientų "takelį" patepti majonezu. Bambukinio kilimėlio pagalba suformuoti "sushius" bei papuošti šį skanumyną silkės gabaliukais bei svogūnais.
Reklama:
Komentarai (4)
-
aloyzas
2015-11-26 11:45
nu man teis laba pciko atrodo galceu esti ir esti
-
Ona
2015-11-17 12:47
Labai nuostabus receptas,daugiau tokių. Kaip tik Naujiems metams :)
-
Kaunietis
2015-04-17 17:57
Išsityčiojimas iš maisto.
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...