
Keptas upėtakis
Porcijų skaičius:
1
Paruošimo laikas:
Apie 30 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 1
1 vienetas | upėtakis |
3 valgomieji šaukštai | citrinų sultys |
6 valgomieji šaukštai | obelių aliejus |
1 vienetas | bulvių |
0.5 vieneto | apelsinų |
2 vienetai | ridikėliai |
1 sauja | salotos |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min
1.
Išvalytą upėtakį pašlakstyti citrinos sultimis, pabarstyti pipirais ir druska pagal skonį. Palikti apie 10 min. marinuotis. Kepti apie 8 min., iš abiejų pusių, grilio keptuvėje, įpylus 2 šaukštus "Obelių" aliejau.
2.
Bulves supjaustyti labai plonais griežinėliais ir iškepti nedideliame kiekyje aliejaus.
3.
Salotoms supjaustyti ridikėlius, apelsiną, salotos lapus ir pašlakstyti citrinos sultimis bei "Obelių" aliejumi.
Lietuvos bajoriškoje virtuvėje upėtakis buvo viena mėgstamiausių didikų žuvų.
Lietuvos bajoriškoje virtuvėje upėtakis buvo viena mėgstamiausių didikų žuvų.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Kepta menkė
-
Kepta žuvis jogurto padaže
-
Žuvies užkepėlė
-
Troškinta lydeka
-
Pikantiškosios krevetės grilyje
-
Žuvies apkepas su ryžiais ir daržovėmis
-
Lašiša su daržovėmis
-
Omarai
-
Karpis su sūrio kepurėle
-
Kepta žuvis su daržovėmis
-
Keptas upėtakis
-
Žuvis tešloje
-
Žuvies blyneliai
-
Žuvis krakmolo apvalkale
-
Bacalaitos – menkės kepsneliai
-
Karališkoji silkė
-
Aromatinga ant grotelių kepta žuvis
-
Grybais įdaryti troškinti upėtakiai
-
Sočiausioji pica
-
Firmiški žuvies kepsniukai
Keptas upėtakis
Komentarai:
3
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 1
-
Upėtakis,
1 vienetas -
Citrinų sultys,
3 valgomieji šaukštai -
Obelių aliejus,
6 valgomieji šaukštai -
Bulvės,
1 vienetas -
Apelsinai,
0.5 vieneto -
Ridikėliai,
2 vienetai -
Salotos,
1 sauja - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Išvalytą upėtakį pašlakstyti citrinos sultimis, pabarstyti pipirais ir druska pagal skonį. Palikti apie 10 min. marinuotis. Kepti apie 8 min., iš abiejų pusių, grilio keptuvėje, įpylus 2 šaukštus "Obelių" aliejau.
Bulves supjaustyti labai plonais griežinėliais ir iškepti nedideliame kiekyje aliejaus.
Salotoms supjaustyti ridikėlius, apelsiną, salotos lapus ir pašlakstyti citrinos sultimis bei "Obelių" aliejumi.
Lietuvos bajoriškoje virtuvėje upėtakis buvo viena mėgstamiausių didikų žuvų.
Reklama:
Komentarai (3)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...