Lydekos filė sumalti.
Cukiniją smulkiai sutarkuoti.
Svogūną sukapoti.
Kiaušinį išplakti su druska, pipirais, grietine ir manų kruopomis.
Į kiaušinio plakinį įmaišyti sumaltą lydeką, cukiniją, svogūną.
Keptuvėje įkaitinti aliejų.
Suformuoti nedidelius blynelius ir apkepti iš abiejų pusių. Kiekvieną pusę reikėtų kepti po 2 minutes ant mažo kaitrumo ugnies.
Cukinijos ir žuvies blyneliai
Paruošimo laikas:
Apie 20 min
INGREDIENTAI:
3 valgomieji šaukštai | grietinė |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | juodieji pipirai |
šiek tiek | aliejaus (kepimui) |
250 gramų | jūros lydeka |
150 gramų | cukinija |
1 vienetas | svogūnai (vidutinio dydžio) |
1 vienetas | kiaušiniai |
2 valgomieji šaukštai | manų kruopos |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min
Populiariausi receptai šią savaitę
- Bulvių ir špinatų apkepas
- Žiediniai kopūstai su kumpiu
- Lazanija su moliūgais
- "Laukinė" cukinija
- Įdaryti pomidorai
- Faršu įdarytos paprikos
- Obuolių ir morkų blynai
- Karštieji kukurūzai su prieskoninėmis žolelėmis
- Faršo, paprikos ir pomidorų apkepas
- Porų pyragas
- Pomidorų ir cukinijų apkepas
- Morkų maltiniai
- Troškinti agurkai su įdaru
- Cukinija su varškės įdaru
- Pyragėliai su daržovėmis
- Grilyje keptos daržovės
- Agurkų ir cukinijos apkepas
- Morkų sklindžiai
- Kiaušinienė paprikoje
- Daržovių iešmai
Cukinijos ir žuvies blyneliai
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Grietinė,
3 valgomieji šaukštai - Druska
- Juodieji pipirai
- Aliejus, kepimui
-
Jūros lydeka,
250 gramų -
Cukinija,
150 gramų -
Svogūnai, vidutinio dydžio,
1 vienetas -
Kiaušiniai,
1 vienetas -
Manų kruopos,
2 valgomieji šaukštai - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Lydekos filė sumalti.
Cukiniją smulkiai sutarkuoti.
Svogūną sukapoti.
Kiaušinį išplakti su druska, pipirais, grietine ir manų kruopomis.
Į kiaušinio plakinį įmaišyti sumaltą lydeką, cukiniją, svogūną.
Keptuvėje įkaitinti aliejų.
Suformuoti nedidelius blynelius ir apkepti iš abiejų pusių. Kiekvieną pusę reikėtų kepti po 2 minutes ant mažo kaitrumo ugnies.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...