Labai svarbu prieš pradedant gaminti išspausti iš sutarkuotos cukinijos visą skystį (tai galite padaryti paimdami rankšluostį ir spausdami), kitaip blyneliai bus labai šlapi ir neskanūs.
Į didelį indą dedame visus ingredientus, gerai išmaišome. Į keptuvę pilame alyvuogių aliejų, dedame apie 2 šaukštus tešlos kiekvienam blyneliui. Kepame ant vidutinės ugnies 3-4 min. vienai pusei.
Patiekiame su grietine (ar paprastu jogurtu).
Skanaus!
Cukinijų blyneliai
Paruošimo laikas:
Apie 20 min
INGREDIENTAI:
| šiek tiek | juodieji pipirai |
| 3 stiklinės | cukinija (sutarkuota) |
| 6 valgomieji šaukštai | kvietiniai miltai |
| 5 valgomieji šaukštai | pienas |
| 4 vienetai | kiaušiniai |
| 1 arbatinis šaukštelis | kepimo milteliai |
| 2 arbatiniai šaukšteliai | čiobreliai |
| šiek tiek | druska |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Morkos su pievagrybiais
-
Daržovės su mėsa ir sūriu
-
Svogūnų pyragas
-
Rudeninis laivelis
-
Įdarytos paprikos kitaip
-
Įdaryti griežčiai
-
Įdarytas moliūgas
-
Keptos bulvės su sūriu
-
Virtas smidras su kiaušiniais
-
Ryžių pudingas
-
Aštrios krevetės grilyje
-
Slovakiški baklažanai
-
Vištienos apkepas su cukinija
-
Žuvies ir daržovių apkepas
-
Vegetariški balandėliai
-
Briuselinių kopūstų apkepas
-
Įdarytos paprikos
-
Moliūgų ir ryžių apkepas
-
Apkepas „La Graikija“
-
Kopūstų blynai
Cukinijų blyneliai
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Juodieji pipirai
-
Cukinija, sutarkuota,
3 stiklinės -
Kvietiniai miltai,
6 valgomieji šaukštai -
Pienas,
5 valgomieji šaukštai -
Kiaušiniai,
4 vienetai -
Kepimo milteliai,
1 arbatinis šaukštelis -
Čiobreliai,
2 arbatiniai šaukšteliai - Druska
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Labai svarbu prieš pradedant gaminti išspausti iš sutarkuotos cukinijos visą skystį (tai galite padaryti paimdami rankšluostį ir spausdami), kitaip blyneliai bus labai šlapi ir neskanūs.
Į didelį indą dedame visus ingredientus, gerai išmaišome. Į keptuvę pilame alyvuogių aliejų, dedame apie 2 šaukštus tešlos kiekvienam blyneliui. Kepame ant vidutinės ugnies 3-4 min. vienai pusei.
Patiekiame su grietine (ar paprastu jogurtu).
Skanaus!
Reklama:
Komentarai (2)
-
eugenija
2014-08-13 11:39
isbandziau nepatiko as darau pagal savo skonio receptus
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
