Labai svarbu prieš pradedant gaminti išspausti iš sutarkuotos cukinijos visą skystį (tai galite padaryti paimdami rankšluostį ir spausdami), kitaip blyneliai bus labai šlapi ir neskanūs.
Į didelį indą dedame visus ingredientus, gerai išmaišome. Į keptuvę pilame alyvuogių aliejų, dedame apie 2 šaukštus tešlos kiekvienam blyneliui. Kepame ant vidutinės ugnies 3-4 min. vienai pusei.
Patiekiame su grietine (ar paprastu jogurtu).
Skanaus!
Cukinijų blyneliai
Paruošimo laikas:
Apie 20 min
INGREDIENTAI:
šiek tiek | juodieji pipirai |
3 stiklinės | cukinija (sutarkuota) |
6 valgomieji šaukštai | kvietiniai miltai |
5 valgomieji šaukštai | pienas |
4 vienetai | kiaušiniai |
1 arbatinis šaukštelis | kepimo milteliai |
2 arbatiniai šaukšteliai | čiobreliai |
šiek tiek | druska |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min
Populiariausi receptai šią savaitę
- Kepti aguročiai su slyvomis
- "Laukinė" cukinija
- Žuvies apkepas su ryžiais ir daržovėmis
- Kiaušinienė paprikoje
- Sojų apkepas su daržovėmis
- Blynai su kopūstais
- Arvydo troškinti kopūstai su parūkyta dešra
- Kaliaropės su sviestu
- Balandėliai su daržovių įdaru
- Cukinijų žiedeliai
- Rudeninis laivelis
- Midijos su špinatais
- Įdaryti porai
- Įdaryta cukinija
- Aštrus moliūgų troškinys
- Cukinijų apkepas
- Kukurūzų burbuolės
- Krevetėmis įdaryti pomidorai
- Kopūstų pyragas su žirniais
- Įdarytas baklažanas
Cukinijų blyneliai
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Juodieji pipirai
-
Cukinija, sutarkuota,
3 stiklinės -
Kvietiniai miltai,
6 valgomieji šaukštai -
Pienas,
5 valgomieji šaukštai -
Kiaušiniai,
4 vienetai -
Kepimo milteliai,
1 arbatinis šaukštelis -
Čiobreliai,
2 arbatiniai šaukšteliai - Druska
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Labai svarbu prieš pradedant gaminti išspausti iš sutarkuotos cukinijos visą skystį (tai galite padaryti paimdami rankšluostį ir spausdami), kitaip blyneliai bus labai šlapi ir neskanūs.
Į didelį indą dedame visus ingredientus, gerai išmaišome. Į keptuvę pilame alyvuogių aliejų, dedame apie 2 šaukštus tešlos kiekvienam blyneliui. Kepame ant vidutinės ugnies 3-4 min. vienai pusei.
Patiekiame su grietine (ar paprastu jogurtu).
Skanaus!
Reklama:
Komentarai (2)
-
eugenija
2014-08-13 11:39
isbandziau nepatiko as darau pagal savo skonio receptus
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...