Blyneliai su baklažanais yra labai paprastas ir sveikas patiekalas.
Supjaustome baklažanus žiedeliais ir pabarstome druska. Taip paliekame pastovėti apie valandą, kad iš baklažanų pasišalintų vanduo. Vėliau nuo kiekvieno žiedelio peiliu nužeriame druską ir susikaupusį vandenį.
Užmaišome tešlą lietiniams: į dubenį įmušame kiaušinį, įberiame druskos, viską gerai išmaišome. Įpilame pieno ir po truputį maišydami beriame miltus. Miltų ir pieno kiekį galima reguliuoti pagal save. Tešla turi būti kaip paprastiems lietiniams. Imame baklažano žiedelį, gausiai įmerkiame į tešlą ir dedame į įkaitintą keptuvę su aliejumi. Kepame kiek ilgiau negu lietinius, iš abiejų pusių. Patiekiame su grietine. Skanaus!
Blyneliai su baklažanais
Paruošimo laikas:
Apie 30 min
INGREDIENTAI:
1 stiklinė | pienas |
1 vienetas | kiaušiniai |
2 stiklinės | kvietiniai miltai |
1 vienetas | baklažanai |
šiek tiek | druska |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min
Populiariausi receptai šią savaitę
- Balandėliai pagal Vidą
- Feta įdarytos paprikos
- Kopūstų tortas
- Duona įdaryti pomidorai
- Įdaryti griežčiai
- Karštos grilio salotos
- Apkepas „La Graikija“
- Moliūgų blynai
- Daržovių mišinys grietinės padaže
- Keptos cukinijos
- Kvietinių miltų blynai
- Ispaniškas avinžirnių ir špinatų troškinys
- Kaliaropės su sviestu
- Špinatų apkepas
- Ryžių pudingas
- Obuolių ir morkų blynai
- Įdaryti pomidorai
- Negaluojančios paprikos
- "Balandėlis"
- Lauko čili sriuba
Blyneliai su baklažanais
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Pienas,
1 stiklinė -
Kiaušiniai,
1 vienetas -
Kvietiniai miltai,
2 stiklinės -
Baklažanai,
1 vienetas - Druska
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Blyneliai su baklažanais yra labai paprastas ir sveikas patiekalas.
Supjaustome baklažanus žiedeliais ir pabarstome druska. Taip paliekame pastovėti apie valandą, kad iš baklažanų pasišalintų vanduo. Vėliau nuo kiekvieno žiedelio peiliu nužeriame druską ir susikaupusį vandenį.
Užmaišome tešlą lietiniams: į dubenį įmušame kiaušinį, įberiame druskos, viską gerai išmaišome. Įpilame pieno ir po truputį maišydami beriame miltus. Miltų ir pieno kiekį galima reguliuoti pagal save. Tešla turi būti kaip paprastiems lietiniams. Imame baklažano žiedelį, gausiai įmerkiame į tešlą ir dedame į įkaitintą keptuvę su aliejumi. Kepame kiek ilgiau negu lietinius, iš abiejų pusių. Patiekiame su grietine. Skanaus!
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...