Briuselinių kopūstų apkepas
Paruošimo laikas:
Apie 30 min
INGREDIENTAI:
800 gramų | briuselio kopūstai |
1 valgomasis šaukštas | sviestas |
2 valgomieji šaukštai | sūris (tarkuotas, fermentinis) |
1 valgomasis šaukštas | džiūvėsėliai |
1 stiklinė | pienas |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min
Kopūsto gūželės išverdamos pasūdytame vandenyje, išgriebiamos, sudedamos į apkepo indą, užpilamos pienu, apibarstomos tarkuotu sūriu, apdedamos sviesto gabaliukais ir apkepamos orkaitėje. Tiekiamas apkepas tame pačiame inde, kuriame kepė.
Populiariausi receptai šią savaitę
- Balandėliai su soja
- Midijos su špinatais
- Burokėlių kotletai
- Moliūgų kotletukai
- Kuskusas su pievagrybiais
- Mėsos apkepas
- Užkepėlės su žiediniu kopūstu
- Žiediniai kopūstai su kumpiu
- Kepti cukinijų griežinėliai
- Apkepas „Vienas ir du“
- Žiedinių kopūstų blyneliai
- Rudeniškas tortas su faršu ir daržovėmis
- Lauko čili sriuba
- Balandėliai pagal Vidą
- Pomidorai tešloje
- Vėdarai su cukinijomis
- Įdaryti rauginti agurkai
- Morkų blyneliai
- Kukurūzų maltiniai
- Grilyje kepti pievagrybiai su daržovėmis
Briuselinių kopūstų apkepas
Komentarai:
8
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Briuselio kopūstai,
800 gramų -
Sviestas,
1 valgomasis šaukštas -
Sūris, tarkuotas, fermentinis,
2 valgomieji šaukštai -
Džiūvėsėliai,
1 valgomasis šaukštas -
Pienas,
1 stiklinė - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Kopūsto gūželės išverdamos pasūdytame vandenyje, išgriebiamos, sudedamos į apkepo indą, užpilamos pienu, apibarstomos tarkuotu sūriu, apdedamos sviesto gabaliukais ir apkepamos orkaitėje. Tiekiamas apkepas tame pačiame inde, kuriame kepė.
Reklama:
Komentarai (8)
-
kristina
2010-07-29 14:12
o kur dedasi dziuveseliai? :bloga:
?
-
(anonimas)
2009-09-21 19:10
:bloga: :bloga: :bloga: :bloga: :bloga: :bloga: :bloga: :bloga: :bloga:
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...