Iš miltų, kiaušinių, pieno, cukraus ir druskos užmaišyti skystą tešlą.
Nedidelėje keptuvėje, pateptoje lašiniais, iškepti lietinius.
Nuskustas morkas smulkiai sutarkuoti ir patroškinti su sviestu, pridėti cukraus, nuplautų razinų ir išmaišyti.
Įdarą dėti ant blynelių, sulankstyti arba suvynioti ir kelias minutes pakepti orkaitėje.
Pabarstyti miltiniu cukrumi, atskirai patiekti grietinę.
Rusiški lietiniai su morkų ir razinų įdaru
Paruošimo laikas:
Apie 45 min
INGREDIENTAI:
250 gramų | kvietiniai miltai |
625 mililitrai | pienas |
1 vienetas | kiaušiniai |
1 arbatinis šaukštelis | cukrus (miltinis, įdarui) |
2 valgomieji šaukštai | aliejaus |
6 vienetai | morkos (įdarui) |
60 gramų | razinos (įdarui) |
4 valgomieji šaukštai | cukrus (miltinis, įdarui) |
2.5 valgomojo šaukšto | sviestas (įdarui) |
2 arbatiniai šaukšteliai | cukrus (miltinis, įdarui) |
0.5 stiklinės | grietinė (įdarui) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
Populiariausi receptai šią savaitę
- Blynai su kopūstais
- Aguročiai su grybais
- Bulviniai blynai su morkomis
- Brokolių apkepas
- Įdarytos paprikos
- Keptos paprikos
- Moliūgų kotletukai
- Keptos cukinijos
- Baklažanų blynai
- Moliūgo, pomidoro ir gorgoncolos sūrio bruskėtas
- Lietiniai blyneliai su kopūstėliais
- Jautienos ir bulvių apkepas
- Kvietinių miltų blynai
- Porų pyragas
- Sotusis guliašas
- Mėsos apkepas
- Apkepas „Vienas ir du“
- Blyneliai su baklažanais
- Daržovės su mėsa ir sūriu
- Kopūstų pyragas su žirniais
Rusiški lietiniai su morkų ir razinų įdaru
Komentarai:
3
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Kvietiniai miltai,
250 gramų -
Pienas,
625 mililitrai -
Kiaušiniai,
1 vienetas -
Cukrus, miltinis, įdarui,
1 arbatinis šaukštelis -
Aliejus,
2 valgomieji šaukštai -
Morkos, įdarui,
6 vienetai -
Razinos, įdarui,
60 gramų -
Cukrus, miltinis, įdarui,
4 valgomieji šaukštai -
Sviestas, įdarui,
2.5 valgomojo šaukšto -
Cukrus, miltinis, įdarui,
2 arbatiniai šaukšteliai -
Grietinė, įdarui,
0.5 stiklinės - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Iš miltų, kiaušinių, pieno, cukraus ir druskos užmaišyti skystą tešlą.
Nedidelėje keptuvėje, pateptoje lašiniais, iškepti lietinius.
Nuskustas morkas smulkiai sutarkuoti ir patroškinti su sviestu, pridėti cukraus, nuplautų razinų ir išmaišyti.
Įdarą dėti ant blynelių, sulankstyti arba suvynioti ir kelias minutes pakepti orkaitėje.
Pabarstyti miltiniu cukrumi, atskirai patiekti grietinę.
Reklama:
Komentarai (3)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...