Kopūstienė su grybais
Paruošimo laikas:
Apie 45 min
INGREDIENTAI:
700 gramų | kopūstai (troškinti) |
1 vienetas | morkos |
1 vienetas | pastarnokas |
1 vienetas | salierai |
1 vienetas | petražolės |
100 gramų | svogūnai |
40 gramų | aliejaus |
400 gramų | bulvių |
60 gramų | grybai (džiovinti) |
10 gramų | cukrus |
1 vienetas | lauro lapų (lapas) |
5 vienetai | juodieji pipirai |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | krapai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
Perplaukite grybus, pamirkykite ir pavirinkite, po to supjaustykite. Į troškintus kopūstus įpilkite dalį grybų nuoviro, cukrų ir patroškinkite. Į likusį grybų sultinį sudėkite pjaustytas bulves, užvirkite, sudėkite kopūstus, grybus, lengvai apkepintas morkas, salierą, svogūną ir virti kol produktai suminkštės. Patiekiant sriubą pabarstyti petražolėmis ir krapais.
Populiariausi receptai šią savaitę
- Įdaryti pomidorai
- Įdarytos paprikos kitaip
- Kukurūzų maltiniai
- Varškės apkepas su cukinija ir paprika
- Cukinijų blyneliai
- Cukinijos ir maltos mėsos apkepas
- Cukinijos su varškės įdaru
- Obuolių ir morkų blynai
- Kopūstų apkepas
- Troškinti agurkai su įdaru
- Balandėliai su daržovių įdaru
- Sotusis guliašas
- Faršu įdarytos paprikos
- Čenachai
- Balandėliai su paprika ir pupelėmis
- Lengvai marinuotos daržovės keptos grilyje
- Faršo, paprikos ir pomidorų apkepas
- Daržovių mišinys grietinės padaže
- Morkų sklindžiai
- Kepti pievagrybiai su paprika
Kopūstienė su grybais
Komentarai:
7
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Kopūstai, troškinti,
700 gramų -
Morkos,
1 vienetas -
Pastarnokas,
1 vienetas -
Salierai,
1 vienetas -
Petražolės,
1 vienetas -
Svogūnai,
100 gramų -
Aliejus,
40 gramų -
Bulvės,
400 gramų -
Grybai, džiovinti,
60 gramų -
Cukrus,
10 gramų -
Lauro lapai, lapas,
1 vienetas -
Juodieji pipirai,
5 vienetai - Druska
- Krapai
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Perplaukite grybus, pamirkykite ir pavirinkite, po to supjaustykite. Į troškintus kopūstus įpilkite dalį grybų nuoviro, cukrų ir patroškinkite. Į likusį grybų sultinį sudėkite pjaustytas bulves, užvirkite, sudėkite kopūstus, grybus, lengvai apkepintas morkas, salierą, svogūną ir virti kol produktai suminkštės. Patiekiant sriubą pabarstyti petražolėmis ir krapais.
Reklama:
Komentarai (7)
-
........
2010-09-07 13:36
mano pats lengviausias maistas yra sriubos :valgau: :parselis:
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...