
Ryžių kepsneliai
Porcijų skaičius:
4
Paruošimo laikas:
Apie 45 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
500 gramų | kopūstai (smulkiai pjaustyti) |
6 valgomieji šaukštai | ryžiai |
1 vienetas | kiaušiniai |
1 valgomasis šaukštas | pomidorų pasta |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | prieskoniai |
šiek tiek | aliejaus (kepimui) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
1.
Sutarkuotus ar pjaustytus kopūstus dėti virti į nedidelį kiekį vandens ir virti 10- 15 minučių.
2.
Pridėti pomidorų pastos, smulkiai pjaustytų svogūnų. Virti, kol išgaruoja skystis.
3.
Prie virtų daržovių pridėti 6 šaukštus ryžių, įmušti kiaušinį ir išminkyti masę.
4.
Į vieną ranką paimti džiūvėsėlių (kad masė neliptų) ir šaukšto pagalba formuoti kepsniuką. Dėti į įkaitintą aliejų ir kepti 2- 3 minutes iš abiejų pusių.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Karštos grilio salotos
-
Orkaitėje keptos bulvės
-
Kiaušinienė paprikoje
-
Karštos paprikų salotos
-
Kopūstų apkepas
-
Troškinta cukinija ir žiediniai kopūstai
-
Kaliaropės su sviestu
-
Keptos cukinijos
-
Daržovių ir mėsos apkepas
-
Moliūgų ir ryžių apkepas
-
Traškūs žiediniai kopūstai
-
Ispaniškas avinžirnių ir špinatų troškinys
-
Morkų blyneliai
-
Kepti agurkai
-
Kepti aguročiai su grybais ir daržovėmis
-
Kukurūzų apkepas su obuoliais
-
Karštieji kukurūzai su sviestu ir česnaku
-
Grikiais ir daržovėmis įdarytos paprikos
-
Paprikos su įdaru
-
Lietinių blynų ryšulėliai su daržovėmis
Ryžių kepsneliai
Komentarai:
4
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 4
-
Kopūstai, smulkiai pjaustyti,
500 gramų -
Ryžiai,
6 valgomieji šaukštai -
Kiaušiniai,
1 vienetas -
Pomidorų pasta,
1 valgomasis šaukštas - Druska
- Prieskoniai
- Aliejus, kepimui
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Sutarkuotus ar pjaustytus kopūstus dėti virti į nedidelį kiekį vandens ir virti 10- 15 minučių.
Pridėti pomidorų pastos, smulkiai pjaustytų svogūnų. Virti, kol išgaruoja skystis.
Prie virtų daržovių pridėti 6 šaukštus ryžių, įmušti kiaušinį ir išminkyti masę.
Į vieną ranką paimti džiūvėsėlių (kad masė neliptų) ir šaukšto pagalba formuoti kepsniuką. Dėti į įkaitintą aliejų ir kepti 2- 3 minutes iš abiejų pusių.
Reklama:
Komentarai (4)
-
vidmantas
2014-02-06 01:12
Auksciau pasisakiusi Grazina graziai pasake,bet as dadurt noru: nu vos ne balandelei keli gavos
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...