Ryžių kepsneliai
Porcijų skaičius:
4
Paruošimo laikas:
Apie 45 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
| 500 gramų | kopūstai (smulkiai pjaustyti) |
| 6 valgomieji šaukštai | ryžiai |
| 1 vienetas | kiaušiniai |
| 1 valgomasis šaukštas | pomidorų pasta |
| šiek tiek | druska |
| šiek tiek | prieskoniai |
| šiek tiek | aliejaus (kepimui) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
1.
Sutarkuotus ar pjaustytus kopūstus dėti virti į nedidelį kiekį vandens ir virti 10- 15 minučių.
2.
Pridėti pomidorų pastos, smulkiai pjaustytų svogūnų. Virti, kol išgaruoja skystis.
3.
Prie virtų daržovių pridėti 6 šaukštus ryžių, įmušti kiaušinį ir išminkyti masę.
4.
Į vieną ranką paimti džiūvėsėlių (kad masė neliptų) ir šaukšto pagalba formuoti kepsniuką. Dėti į įkaitintą aliejų ir kepti 2- 3 minutes iš abiejų pusių.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Karštieji kukurūzai su aitriosiomis paprikomis
-
Įdarytos kaliaropės
-
Burokėlių apkepas
-
Aštrios krevetės grilyje
-
Grilyje keptos salotos su mėsa
-
Įdarytas moliūgas
-
Įdarytos paprikos kitaip
-
Pyragėliai su daržovėmis
-
Midijos su špinatais
-
Žuvies apkepas su ryžiais ir daržovėmis
-
Kopūstų blynai
-
Ispaniškas baklažanų kepsnys
-
Apkepas „Vienas ir du“
-
Bulvių kotletai su porais
-
Arvydo troškinti kopūstai su parūkyta dešra
-
Žuvies ir daržovių apkepas
-
Įdaryta cukinija
-
Varškės apkepas su cukinija ir paprika
-
Cukinijos su varškės įdaru
-
Ryžių pudingas
Ryžių kepsneliai
Komentarai:
4
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 4
-
Kopūstai, smulkiai pjaustyti,
500 gramų -
Ryžiai,
6 valgomieji šaukštai -
Kiaušiniai,
1 vienetas -
Pomidorų pasta,
1 valgomasis šaukštas - Druska
- Prieskoniai
- Aliejus, kepimui
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Sutarkuotus ar pjaustytus kopūstus dėti virti į nedidelį kiekį vandens ir virti 10- 15 minučių.
Pridėti pomidorų pastos, smulkiai pjaustytų svogūnų. Virti, kol išgaruoja skystis.
Prie virtų daržovių pridėti 6 šaukštus ryžių, įmušti kiaušinį ir išminkyti masę.
Į vieną ranką paimti džiūvėsėlių (kad masė neliptų) ir šaukšto pagalba formuoti kepsniuką. Dėti į įkaitintą aliejų ir kepti 2- 3 minutes iš abiejų pusių.
Reklama:
Komentarai (4)
-
vidmantas
2014-02-06 01:12
Auksciau pasisakiusi Grazina graziai pasake,bet as dadurt noru: nu vos ne balandelei keli gavos
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
