Baklažanus ir paprikas perpjaukite pusiau ir užpilkite acto, vandens mišiniu (su trintais česnakais, druska, pipirais). Marinuokite daržoves parą laiko, o tada verkite ant iešmų ir kepkite.
Šios karštos salotos puikiai tiks prie mėsos patiekalų.
Lengvai marinuotos daržovės keptos grilyje
Porcijų skaičius:
4
Paruošimo laikas:
Daugiau nei 1 val
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
| 1 vienetas | baklažanai |
| 4 vienetai | svogūnai |
| 4 vienetai | paprika |
| 1 stiklinė | acto |
| šiek tiek | druska |
| šiek tiek | pipirai |
| 4 skiltelės | česnakas |
| 1 stiklinė | vanduo |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Troškinti daržovių suktinukai
-
Traškūs žiediniai kopūstai
-
Olandiškai kepti svogūnai
-
Aštrios krevetės grilyje
-
Grikiais ir daržovėmis įdarytos paprikos
-
Ispaniškas avinžirnių ir špinatų troškinys
-
Džiovintų grybų kotletai
-
Midijos su špinatais
-
Įdaryti porai
-
Cukinijos ir maltos mėsos apkepas
-
Cikorijų apkepas su mėsa
-
Orkaitėje keptos bulvės
-
Kukurūzų maltiniai
-
Balandėliai
-
Bulvių ir špinatų apkepas
-
Bulvių patiekalas
-
Kiaušinienė paprikoje
-
Įdarytos kaliaropės
-
Kepti agurkai
-
Vegetariški balandėliai
Lengvai marinuotos daržovės keptos grilyje
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 4
-
Baklažanai,
1 vienetas -
Svogūnai,
4 vienetai -
Paprika,
4 vienetai -
Actas,
1 stiklinė - Druska
- Pipirai
-
Česnakas,
4 skiltelės -
Vanduo,
1 stiklinė - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Baklažanus ir paprikas perpjaukite pusiau ir užpilkite acto, vandens mišiniu (su trintais česnakais, druska, pipirais). Marinuokite daržoves parą laiko, o tada verkite ant iešmų ir kepkite.
Šios karštos salotos puikiai tiks prie mėsos patiekalų.
Reklama:
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...

Komentarai