Baklažanus ir paprikas perpjaukite pusiau ir užpilkite acto, vandens mišiniu (su trintais česnakais, druska, pipirais). Marinuokite daržoves parą laiko, o tada verkite ant iešmų ir kepkite.
Šios karštos salotos puikiai tiks prie mėsos patiekalų.

Lengvai marinuotos daržovės keptos grilyje
Porcijų skaičius:
4
Paruošimo laikas:
Daugiau nei 1 val
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
1 vienetas | baklažanai |
4 vienetai | svogūnai |
4 vienetai | paprika |
1 stiklinė | acto |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | pipirai |
4 skiltelės | česnakas |
1 stiklinė | vanduo |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Cukinijų blyneliai
-
Špinatų apkepas
-
Ant grotelių keptos cukinijos
-
Agurkų ir cukinijos apkepas
-
Sojų apkepas su daržovėmis
-
Įdaryti rauginti agurkai
-
Lengvai marinuotos daržovės keptos grilyje
-
Įdaryta cukinija
-
Moliūgų ir obuolių apkepas
-
Cukinijos ir maltos mėsos apkepas
-
Apkepas su vištiena, grybais ir brokoliais
-
Suflė su žirneliais
-
Faršu įdarytos paprikos
-
Vištienos apkepas su cukinija
-
Vegetariški balandėliai
-
Daržovių kugelis
-
Griežčių apkepas su mėsa
-
Obuolių ir morkų blynai
-
Moliūgo, pomidoro ir gorgoncolos sūrio bruskėtas
-
Balandėliai su soja
Lengvai marinuotos daržovės keptos grilyje
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 4
-
Baklažanai,
1 vienetas -
Svogūnai,
4 vienetai -
Paprika,
4 vienetai -
Actas,
1 stiklinė - Druska
- Pipirai
-
Česnakas,
4 skiltelės -
Vanduo,
1 stiklinė - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Baklažanus ir paprikas perpjaukite pusiau ir užpilkite acto, vandens mišiniu (su trintais česnakais, druska, pipirais). Marinuokite daržoves parą laiko, o tada verkite ant iešmų ir kepkite.
Šios karštos salotos puikiai tiks prie mėsos patiekalų.
Reklama:
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
Komentarai