Baklažanus ir paprikas perpjaukite pusiau ir užpilkite acto, vandens mišiniu (su trintais česnakais, druska, pipirais). Marinuokite daržoves parą laiko, o tada verkite ant iešmų ir kepkite.
Šios karštos salotos puikiai tiks prie mėsos patiekalų.
Lengvai marinuotos daržovės keptos grilyje
Porcijų skaičius:
4
Paruošimo laikas:
Daugiau nei 1 val
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
1 vienetas | baklažanai |
4 vienetai | svogūnai |
4 vienetai | paprika |
1 stiklinė | acto |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | pipirai |
4 skiltelės | česnakas |
1 stiklinė | vanduo |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val
Populiariausi receptai šią savaitę
- Apkeptas žiedinis kopūstas su sūriu
- Cukinijų žiedeliai
- Faršo apkepas su daržovėmis
- Keptos cukinijos su mėtų padažu
- Cukinijų blyneliai
- Keptos paprikos
- Rusiški lietiniai su morkų ir razinų įdaru
- Varškės ir morkų apkepas
- Troškinta cukinija ir žiediniai kopūstai
- Aštrios krevetės grilyje
- Vėdarai su cukinijomis
- Orkaitėje keptos bulvės
- Romos pjausnys iš sūrio
- Skrudintos daržovės su grybais
- Troškinti daržovių suktinukai
- Blyneliai su baklažanais
- Kepta cukinija su kariu
- Troškinti agurkai su įdaru
- Kvietinių miltų blynai
- Burokėlių blynai su varške
Lengvai marinuotos daržovės keptos grilyje
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 4
-
Baklažanai,
1 vienetas -
Svogūnai,
4 vienetai -
Paprika,
4 vienetai -
Actas,
1 stiklinė - Druska
- Pipirai
-
Česnakas,
4 skiltelės -
Vanduo,
1 stiklinė - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Baklažanus ir paprikas perpjaukite pusiau ir užpilkite acto, vandens mišiniu (su trintais česnakais, druska, pipirais). Marinuokite daržoves parą laiko, o tada verkite ant iešmų ir kepkite.
Šios karštos salotos puikiai tiks prie mėsos patiekalų.
Reklama:
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
Komentarai