Tešlai papildomai reikės: stiklinė miltų, 2 kiaušiniai, pusė stiklinės pieno, truputį druskos.
Nuplauti salierai išverdami pasūdytame vandenyje, nulupami, supjaustomi 0,5 cm griežinėliais, apšlakstomi citrinos rūgštimi parūgštintu vandeniu, pavoliojami tešloje ir iškepami aliejuje. Tešla užmaišoma iš miltų, kiaušinių, pieno ir druskos — ji turi būti kiek tirštesnė negu lietiniams. Apkepinti salierų griežinėliai sudedami į pašildytą pusdubenį, apibarstomi petražolių lapeliais, puošiami agurko griežinėliais. Majonezo duodama atskirai.

Salierai tešloje
Paruošimo laikas:
Apie 5 min
INGREDIENTAI:
600 gramų | salierai |
2 vienetai | rauginti agurkai (ar marinuoti) |
0.5 stiklinės | aliejaus |
3 valgomieji šaukštai | kvietiniai miltai |
šiek tiek | citrinos rūgštis |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | petražolės |
0.5 stiklinės | majonezas |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Aštrios krevetės grilyje
-
Karštieji kukurūzai su cinamonu ir žaliąja citrina
-
Lietiniai blyneliai su kopūstėliais
-
Griežčių apkepas su mėsa
-
Cukinijų žiedeliai
-
Varškės ir moliūgų apkepas
-
Troškinti daržovių suktinukai
-
Kepti patisonai
-
Moliūgų apkepas
-
Pyragėliai su daržovėmis
-
Suflė su žirneliais
-
Karštieji kukurūzai su sviestu ir česnaku
-
Su sūriu ir pomidorais kepti baklažanai
-
Vėdarai su cukinijomis
-
Krevetėmis įdaryti pomidorai
-
Kepti agurkai
-
Keptos bulvės su sūriu
-
Keptos gelteklės
-
Keptų daržovių gaminimas
-
Rusiški lietiniai su morkų ir razinų įdaru
Salierai tešloje
Komentarai:
7
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Salierai,
600 gramų -
Rauginti agurkai, ar marinuoti,
2 vienetai -
Aliejus,
0.5 stiklinės -
Kvietiniai miltai,
3 valgomieji šaukštai - Citrinos rūgštis
- Druska
- Petražolės
-
Majonezas,
0.5 stiklinės - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Tešlai papildomai reikės: stiklinė miltų, 2 kiaušiniai, pusė stiklinės pieno, truputį druskos.
Nuplauti salierai išverdami pasūdytame vandenyje, nulupami, supjaustomi 0,5 cm griežinėliais, apšlakstomi citrinos rūgštimi parūgštintu vandeniu, pavoliojami tešloje ir iškepami aliejuje. Tešla užmaišoma iš miltų, kiaušinių, pieno ir druskos — ji turi būti kiek tirštesnė negu lietiniams. Apkepinti salierų griežinėliai sudedami į pašildytą pusdubenį, apibarstomi petražolių lapeliais, puošiami agurko griežinėliais. Majonezo duodama atskirai.
Reklama:
Komentarai (7)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...