Tešlai papildomai reikės: stiklinė miltų, 2 kiaušiniai, pusė stiklinės pieno, truputį druskos.
Nuplauti salierai išverdami pasūdytame vandenyje, nulupami, supjaustomi 0,5 cm griežinėliais, apšlakstomi citrinos rūgštimi parūgštintu vandeniu, pavoliojami tešloje ir iškepami aliejuje. Tešla užmaišoma iš miltų, kiaušinių, pieno ir druskos — ji turi būti kiek tirštesnė negu lietiniams. Apkepinti salierų griežinėliai sudedami į pašildytą pusdubenį, apibarstomi petražolių lapeliais, puošiami agurko griežinėliais. Majonezo duodama atskirai.
Salierai tešloje
Paruošimo laikas:
Apie 5 min
INGREDIENTAI:
| 600 gramų | salierai |
| 2 vienetai | rauginti agurkai (ar marinuoti) |
| 0.5 stiklinės | aliejaus |
| 3 valgomieji šaukštai | kvietiniai miltai |
| šiek tiek | citrinos rūgštis |
| šiek tiek | druska |
| šiek tiek | petražolės |
| 0.5 stiklinės | majonezas |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Troškinti daržovių suktinukai
-
Traškūs žiediniai kopūstai
-
Olandiškai kepti svogūnai
-
Aštrios krevetės grilyje
-
Grikiais ir daržovėmis įdarytos paprikos
-
Ispaniškas avinžirnių ir špinatų troškinys
-
Džiovintų grybų kotletai
-
Midijos su špinatais
-
Įdaryti porai
-
Cukinijos ir maltos mėsos apkepas
-
Cikorijų apkepas su mėsa
-
Orkaitėje keptos bulvės
-
Kukurūzų maltiniai
-
Balandėliai
-
Bulvių ir špinatų apkepas
-
Bulvių patiekalas
-
Kiaušinienė paprikoje
-
Įdarytos kaliaropės
-
Kepti agurkai
-
Vegetariški balandėliai
Salierai tešloje
Komentarai:
7
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Salierai,
600 gramų -
Rauginti agurkai, ar marinuoti,
2 vienetai -
Aliejus,
0.5 stiklinės -
Kvietiniai miltai,
3 valgomieji šaukštai - Citrinos rūgštis
- Druska
- Petražolės
-
Majonezas,
0.5 stiklinės - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Tešlai papildomai reikės: stiklinė miltų, 2 kiaušiniai, pusė stiklinės pieno, truputį druskos.
Nuplauti salierai išverdami pasūdytame vandenyje, nulupami, supjaustomi 0,5 cm griežinėliais, apšlakstomi citrinos rūgštimi parūgštintu vandeniu, pavoliojami tešloje ir iškepami aliejuje. Tešla užmaišoma iš miltų, kiaušinių, pieno ir druskos — ji turi būti kiek tirštesnė negu lietiniams. Apkepinti salierų griežinėliai sudedami į pašildytą pusdubenį, apibarstomi petražolių lapeliais, puošiami agurko griežinėliais. Majonezo duodama atskirai.
Reklama:
Komentarai (7)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
