Tešlai papildomai reikės: stiklinė miltų, 2 kiaušiniai, pusė stiklinės pieno, truputį druskos.
Nuplauti salierai išverdami pasūdytame vandenyje, nulupami, supjaustomi 0,5 cm griežinėliais, apšlakstomi citrinos rūgštimi parūgštintu vandeniu, pavoliojami tešloje ir iškepami aliejuje. Tešla užmaišoma iš miltų, kiaušinių, pieno ir druskos — ji turi būti kiek tirštesnė negu lietiniams. Apkepinti salierų griežinėliai sudedami į pašildytą pusdubenį, apibarstomi petražolių lapeliais, puošiami agurko griežinėliais. Majonezo duodama atskirai.

Salierai tešloje
Paruošimo laikas:
Apie 5 min
INGREDIENTAI:
600 gramų | salierai |
2 vienetai | rauginti agurkai (ar marinuoti) |
0.5 stiklinės | aliejaus |
3 valgomieji šaukštai | kvietiniai miltai |
šiek tiek | citrinos rūgštis |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | petražolės |
0.5 stiklinės | majonezas |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Skaniausi kibinai
-
Cukinija su varškės įdaru
-
Apkeptas žiedinis kopūstas su sūriu
-
Baklažanai įdaryti jautienos faršu
-
Moliūgų kotletukai
-
Kepti rauginti kopūstai
-
Moliūgų arba cukinijų kotletai
-
Orkaitėje keptos bulvės
-
Įdaryti griežčiai
-
Kukurūzų apkepas su obuoliais
-
Troškinys čenachinėse
-
Apkepas „Vienas ir du“
-
Moliūginiai sklindžiai
-
Cukinijos su krabų lazdelėmis
-
Vištienos ir baklažanų apkepas
-
Daržovių mišinys grietinės padaže
-
Kepti salierai
-
Įdaryta cukinija
-
Žiedinių kopūstų apkepas
-
Veganiškas skanėstas
Salierai tešloje
Komentarai:
7
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Salierai,
600 gramų -
Rauginti agurkai, ar marinuoti,
2 vienetai -
Aliejus,
0.5 stiklinės -
Kvietiniai miltai,
3 valgomieji šaukštai - Citrinos rūgštis
- Druska
- Petražolės
-
Majonezas,
0.5 stiklinės - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Tešlai papildomai reikės: stiklinė miltų, 2 kiaušiniai, pusė stiklinės pieno, truputį druskos.
Nuplauti salierai išverdami pasūdytame vandenyje, nulupami, supjaustomi 0,5 cm griežinėliais, apšlakstomi citrinos rūgštimi parūgštintu vandeniu, pavoliojami tešloje ir iškepami aliejuje. Tešla užmaišoma iš miltų, kiaušinių, pieno ir druskos — ji turi būti kiek tirštesnė negu lietiniams. Apkepinti salierų griežinėliai sudedami į pašildytą pusdubenį, apibarstomi petražolių lapeliais, puošiami agurko griežinėliais. Majonezo duodama atskirai.
Reklama:
Komentarai (7)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...