
Balandėliai su daržovių įdaru
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
2 vienetai | pomidorai |
1 vienetas | kopūstai (nedidelis) |
100 gramų | kukurūzai (konservuoti) |
1 vienetas | paprika (daldžioji) |
3 valgomieji šaukštai | sviestas |
3 stiklinės | ryžiai (virti) |
2 valgomieji šaukštai | majonezas |
šiek tiek | petražolės |
šiek tiek | juodieji pipirai (malti) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
Išpjaukite kopūsto kotą, o kopūstą 15 min. pavirkite pasūdytame vandenyje. Įdarui virtus ryžius, kukurūzus, susmulkintą papriką, kubeliais supjaustytus pomidorus užpilkite majonezu, paskaninkite prieskoniais ir gerai išmaišykite. Į kopūsto lapo vidurį dėkite po 1,5 šaukšto įdaro ir užlankstykite lapo kraštus. Paruoštus balandėlius dėkite į puodą, užpilkite 2 stiklines vandens, įdėkite 3 šaukštus sviesto ir 15 min. troškinkite. Patiekite su bulvių koše.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Karštieji kukurūzai su sviestu ir česnaku
-
Aštrios krevetės grilyje
-
Olandiškai kepti svogūnai
-
Mėsos ir daržovių vėrinukai
-
Balandėliai pekino kopūsto lapuose
-
Cukinijos ir maltos mėsos apkepas
-
Suflė su žirneliais
-
Keptos bulvės su sūriu
-
Midijos su špinatais
-
Blynai iš patisonų
-
Moliūgų apkepas
-
Bulvių patiekalas
-
Troškinti įdaryti agurkai
-
Agurkų pjausniai
-
Sojų apkepas su daržovėmis
-
Falafeliai
-
Negaluojančios paprikos
-
Įdaryti pomidorai
-
Įdarytos paprikos
-
Karštos grilio salotos
Balandėliai su daržovių įdaru
Komentarai:
3
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Pomidorai,
2 vienetai -
Kopūstai, nedidelis,
1 vienetas -
Kukurūzai, konservuoti,
100 gramų -
Paprika, daldžioji,
1 vienetas -
Sviestas,
3 valgomieji šaukštai -
Ryžiai, virti,
3 stiklinės -
Majonezas,
2 valgomieji šaukštai - Petražolės
- Juodieji pipirai, malti
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Išpjaukite kopūsto kotą, o kopūstą 15 min. pavirkite pasūdytame vandenyje. Įdarui virtus ryžius, kukurūzus, susmulkintą papriką, kubeliais supjaustytus pomidorus užpilkite majonezu, paskaninkite prieskoniais ir gerai išmaišykite. Į kopūsto lapo vidurį dėkite po 1,5 šaukšto įdaro ir užlankstykite lapo kraštus. Paruoštus balandėlius dėkite į puodą, užpilkite 2 stiklines vandens, įdėkite 3 šaukštus sviesto ir 15 min. troškinkite. Patiekite su bulvių koše.
Reklama:
Komentarai (3)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...