Kopūstus sutarkuoti ir virti pasūdytame vandenyje 10 min.
Po to nusausinti ir išmaišyti su druska, pipirais, susmulkintu svogūnu, miltais ir česnaku. Suformuoti blynelius ir kepti įkaitintame aliejuje.
Patiekimas priklauso nuo kiekvieno fantazijos. Skanaus ;)
Kopūstų blyneliai
Paruošimo laikas:
Apie 30 min
INGREDIENTAI:
| 1 vienetas | svogūnai |
| 0.5 stiklinės | kvietiniai miltai |
| 1 skiltelė | česnakas |
| 500 gramų | kopūstai |
| šiek tiek | druska |
| šiek tiek | juodieji pipirai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Morkos su pievagrybiais
-
Daržovės su mėsa ir sūriu
-
Svogūnų pyragas
-
Rudeninis laivelis
-
Įdarytos paprikos kitaip
-
Įdaryti griežčiai
-
Įdarytas moliūgas
-
Keptos bulvės su sūriu
-
Virtas smidras su kiaušiniais
-
Ryžių pudingas
-
Aštrios krevetės grilyje
-
Slovakiški baklažanai
-
Vištienos apkepas su cukinija
-
Žuvies ir daržovių apkepas
-
Vegetariški balandėliai
-
Briuselinių kopūstų apkepas
-
Įdarytos paprikos
-
Moliūgų ir ryžių apkepas
-
Apkepas „La Graikija“
-
Kopūstų blynai
Kopūstų blyneliai
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Svogūnai,
1 vienetas -
Kvietiniai miltai,
0.5 stiklinės -
Česnakas,
1 skiltelė -
Kopūstai,
500 gramų - Druska
- Juodieji pipirai
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Kopūstus sutarkuoti ir virti pasūdytame vandenyje 10 min.
Po to nusausinti ir išmaišyti su druska, pipirais, susmulkintu svogūnu, miltais ir česnaku. Suformuoti blynelius ir kepti įkaitintame aliejuje.
Patiekimas priklauso nuo kiekvieno fantazijos. Skanaus ;)
Reklama:
Komentarai (2)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
