Kopūstus sutarkuoti ir virti pasūdytame vandenyje 10 min.
Po to nusausinti ir išmaišyti su druska, pipirais, susmulkintu svogūnu, miltais ir česnaku. Suformuoti blynelius ir kepti įkaitintame aliejuje.
Patiekimas priklauso nuo kiekvieno fantazijos. Skanaus ;)

Kopūstų blyneliai
Paruošimo laikas:
Apie 30 min
INGREDIENTAI:
1 vienetas | svogūnai |
0.5 stiklinės | kvietiniai miltai |
1 skiltelė | česnakas |
500 gramų | kopūstai |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | juodieji pipirai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Apkeptas žiedinis kopūstas su sūriu
-
Įdaryta cukinija
-
Moliūginiai sklindžiai
-
Balandėliai su daržovių įdaru
-
Cukinijų blyneliai
-
Žiedinių kopūstų blyneliai
-
Sojų apkepas su daržovėmis
-
Paprikos, įdarytos faršu ir ryžiais
-
Moliūgai vakarienei
-
Salierai tešloje
-
Įdaryti griežčiai
-
Kopūstienė su grybais
-
Įdaryti porai
-
Įdarytas moliūgas
-
Grilyje keptos daržovės
-
Apkepas „La Graikija“
-
Daržovės su mėsa ir sūriu
-
Įdaryti pomidorai
-
Kiaušinienė paprikoje
-
Pomidorų ir cukinijų apkepas
Kopūstų blyneliai
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Svogūnai,
1 vienetas -
Kvietiniai miltai,
0.5 stiklinės -
Česnakas,
1 skiltelė -
Kopūstai,
500 gramų - Druska
- Juodieji pipirai
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Kopūstus sutarkuoti ir virti pasūdytame vandenyje 10 min.
Po to nusausinti ir išmaišyti su druska, pipirais, susmulkintu svogūnu, miltais ir česnaku. Suformuoti blynelius ir kepti įkaitintame aliejuje.
Patiekimas priklauso nuo kiekvieno fantazijos. Skanaus ;)
Reklama:
Komentarai (2)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...