Kopūstus sutarkuoti ir virti pasūdytame vandenyje 10 min.
Po to nusausinti ir išmaišyti su druska, pipirais, susmulkintu svogūnu, miltais ir česnaku. Suformuoti blynelius ir kepti įkaitintame aliejuje.
Patiekimas priklauso nuo kiekvieno fantazijos. Skanaus ;)
![](/app/assets/img/receptai/receptai-menu-logo.png)
Kopūstų blyneliai
Paruošimo laikas:
Apie 30 min
INGREDIENTAI:
1 vienetas | svogūnai |
0.5 stiklinės | kvietiniai miltai |
1 skiltelė | česnakas |
500 gramų | kopūstai |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | juodieji pipirai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Šparagai su lašiniais
-
Vištienos apkepas su cukinija
-
Blynai su moliūgais
-
Skrudintos daržovės su grybais
-
Moliūginiai sklindžiai
-
Morkos su pievagrybiais
-
Balandėliai
-
Burokėlių apkepas
-
Apkeptos daržovės
-
Varškės ir moliūgų apkepas
-
Lazanija su moliūgais
-
Paprikos, įdarytos faršu ir ryžiais
-
Kopūstų pyragas su žirniais
-
Kukurūzų apkepas su obuoliais
-
Pomidorų ir cukinijų apkepas
-
Lengvai marinuotos daržovės keptos grilyje
-
Rusiški lietiniai su morkų ir razinų įdaru
-
Balta mišrainė
-
Traškūs žiediniai kopūstai
-
Morkų maltiniai
Kopūstų blyneliai
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
![](/app/assets/img/iki-logo-2.png)
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Svogūnai,
1 vienetas -
Kvietiniai miltai,
0.5 stiklinės -
Česnakas,
1 skiltelė -
Kopūstai,
500 gramų - Druska
- Juodieji pipirai
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Kopūstus sutarkuoti ir virti pasūdytame vandenyje 10 min.
Po to nusausinti ir išmaišyti su druska, pipirais, susmulkintu svogūnu, miltais ir česnaku. Suformuoti blynelius ir kepti įkaitintame aliejuje.
Patiekimas priklauso nuo kiekvieno fantazijos. Skanaus ;)
Reklama:
Komentarai (2)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...