Kopūstus sutarkuoti ir virti pasūdytame vandenyje 10 min.
Po to nusausinti ir išmaišyti su druska, pipirais, susmulkintu svogūnu, miltais ir česnaku. Suformuoti blynelius ir kepti įkaitintame aliejuje.
Patiekimas priklauso nuo kiekvieno fantazijos. Skanaus ;)

Kopūstų blyneliai
Paruošimo laikas:
Apie 30 min
INGREDIENTAI:
1 vienetas | svogūnai |
0.5 stiklinės | kvietiniai miltai |
1 skiltelė | česnakas |
500 gramų | kopūstai |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | juodieji pipirai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Keptos cukinijos
-
Griežčių apkepas su mėsa
-
Faršo apkepas su daržovėmis
-
Kopūstienė su grybais
-
Bulvių patiekalas
-
Įdaryti rauginti agurkai
-
Romos pjausnys iš sūrio
-
Burokėlių kotletai
-
Špinatų apkepas
-
Aguročiai su grybais
-
Moliūgų blynai su abrikosais
-
Ispaniškas baklažanų kepsnys
-
Įdarytos paprikos kitaip
-
Kepti salierai
-
Karštieji kukurūzai su aitriosiomis paprikomis
-
Apkepas su vištiena, grybais ir brokoliais
-
Moliūgų ir obuolių apkepas
-
Įdarytas moliūgas
-
Vėdarai su cukinijomis
-
Įdarytas baklažanas
Kopūstų blyneliai
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Svogūnai,
1 vienetas -
Kvietiniai miltai,
0.5 stiklinės -
Česnakas,
1 skiltelė -
Kopūstai,
500 gramų - Druska
- Juodieji pipirai
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Kopūstus sutarkuoti ir virti pasūdytame vandenyje 10 min.
Po to nusausinti ir išmaišyti su druska, pipirais, susmulkintu svogūnu, miltais ir česnaku. Suformuoti blynelius ir kepti įkaitintame aliejuje.
Patiekimas priklauso nuo kiekvieno fantazijos. Skanaus ;)
Reklama:
Komentarai (2)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...