
Griežčių apkepas su mėsa
Paruošimo laikas:
Apie 30 min
INGREDIENTAI:
600 gramų | griežčiai |
2 valgomieji šaukštai | sviestas |
300 gramų | mėsa (virta) |
2 vienetai | svogūnai |
2 vienetai | kiaušiniai |
1 stiklinė | grietinė |
0.5 stiklinės | sūris (tarkuotas, fermentinis) |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | džiūvėsėliai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min
Išvirti ir nulupti griežčiai supjaustomi griežinėliais, pavoliojami miltuose ir pakepinami svieste. Virta mėsa sukapojama. Į ją pridedama svieste pakepintų svogūnų. Viskas sumaišoma, sukrečiama į riebaluotą, džiūvėsėliais pabarstytą keptuvą, užpilama išplaktais su druska ir grietine kiaušiniais, apibarstoma tarkuotu sūriu, apdedama sviesto gabaliukais ir kepama orkaitėje. Apkepas tiekiamas užpiltas tuo pačiu padažu, kuriame kepė.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Kiaulienos troškinys
-
Su kefyru marinuoti šašlykai
-
Holishki (balandėliai)
-
Kiaulienos kepsniukai svogūnėlių padaže
-
Kiaulienos kotletai, kepti ant laužo
-
Aštrus guliašas
-
Maltinukai su sūriu
-
Jautienos didkepsnis su pistacijomis
-
Garfildo lazanija
-
Kiaulienos muštinis
-
Mėsinis riestainis su kiaušiniu
-
Plovas
-
Keptas, įdarytas paršelis
-
Jautiena kiniškai
-
Troškinta jautiena su paprika
-
Baklažano suktinukai užkepti su kumpiu ir sūriu
-
Tekiloje marinuota jautiena
-
Ranka
-
Šašlykai citrinų marinate
-
Virta šerniena
Griežčių apkepas su mėsa
Komentarai:
7
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Griežčiai,
600 gramų -
Sviestas,
2 valgomieji šaukštai -
Mėsa, virta,
300 gramų -
Svogūnai,
2 vienetai -
Kiaušiniai,
2 vienetai -
Grietinė,
1 stiklinė -
Sūris, tarkuotas, fermentinis,
0.5 stiklinės - Druska
- Džiūvėsėliai
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Išvirti ir nulupti griežčiai supjaustomi griežinėliais, pavoliojami miltuose ir pakepinami svieste. Virta mėsa sukapojama. Į ją pridedama svieste pakepintų svogūnų. Viskas sumaišoma, sukrečiama į riebaluotą, džiūvėsėliais pabarstytą keptuvą, užpilama išplaktais su druska ir grietine kiaušiniais, apibarstoma tarkuotu sūriu, apdedama sviesto gabaliukais ir kepama orkaitėje. Apkepas tiekiamas užpiltas tuo pačiu padažu, kuriame kepė.
Reklama:
Komentarai (7)
-
:)~
2014-02-06 02:35
Grieztis yra setinys taip vadinamas, ropele tokia skani
-
rasa
2013-10-10 10:57
kas tie griezciai? :)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...