Mėsą išlyginame maždaug 1,5 cm storio sluoksniu, išmušame, pabarstome druska, cukrumi, pipirais, įtriname česnaku ir 5 val. marinuojame.
Tuomet ant mėsos klojame lazdelėmis supjaustytas morkas, susukame mėsą voleliu, suvyniojame į maistinę plėvelę, perrišame virvele ir dedame į pasūdytą verdantį vandenį.
Verdame 1,5 val.
Po to paslegiame ir atvėsiname.
Valgome su krienų ir majonezo padažu bei šviežiomis daržovėmis.

Kiaulienos vyniotinis su morkomis
Paruošimo laikas:
Daugiau nei 1 val
INGREDIENTAI:
800 gramų | kiauliena (be kaulų, liesa) |
100 gramų | morkos |
2 skiltelės | česnakas |
šiek tiek | cukrus |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | kvapieji pipirai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Įdaryti burokėliai
-
Pikantiškas jautienos kepsnys
-
Neringos kepsnys
-
Mėsos, bulvių ir makaronų apkepas
-
Keptas kumpis
-
Kiaulienos muštinis
-
Kotletai su daržovių įdaru
-
Daržovės su mėsa ir sūriu
-
Veršienos pjausniai
-
Kepsniai su sūriu
-
Orkaitėje kepti kotletai su sūriu
-
Jautienos kepsnys
-
Stirnienos kumpis
-
Ranka
-
Suktinukai patale
-
Jautienos nugarinė su daržovėmis
-
Kotletukai su sūriu
-
Suktinukai
-
Veršienos šniceliai
-
Mėsos kukuliai
Kiaulienos vyniotinis su morkomis
Komentarai:
3
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Kiauliena, be kaulų, liesa,
800 gramų -
Morkos,
100 gramų -
Česnakas,
2 skiltelės - Cukrus
- Druska
- Kvapieji pipirai
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Mėsą išlyginame maždaug 1,5 cm storio sluoksniu, išmušame, pabarstome druska, cukrumi, pipirais, įtriname česnaku ir 5 val. marinuojame.
Tuomet ant mėsos klojame lazdelėmis supjaustytas morkas, susukame mėsą voleliu, suvyniojame į maistinę plėvelę, perrišame virvele ir dedame į pasūdytą verdantį vandenį.
Verdame 1,5 val.
Po to paslegiame ir atvėsiname.
Valgome su krienų ir majonezo padažu bei šviežiomis daržovėmis.
Reklama:
Komentarai (3)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...