Mėsą išlyginame maždaug 1,5 cm storio sluoksniu, išmušame, pabarstome druska, cukrumi, pipirais, įtriname česnaku ir 5 val. marinuojame.
Tuomet ant mėsos klojame lazdelėmis supjaustytas morkas, susukame mėsą voleliu, suvyniojame į maistinę plėvelę, perrišame virvele ir dedame į pasūdytą verdantį vandenį.
Verdame 1,5 val.
Po to paslegiame ir atvėsiname.
Valgome su krienų ir majonezo padažu bei šviežiomis daržovėmis.
Kiaulienos vyniotinis su morkomis
Paruošimo laikas:
Daugiau nei 1 val
INGREDIENTAI:
| 800 gramų | kiauliena (be kaulų, liesa) |
| 100 gramų | morkos |
| 2 skiltelės | česnakas |
| šiek tiek | cukrus |
| šiek tiek | druska |
| šiek tiek | kvapieji pipirai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Paprastasis guliašas
-
Kiauliena su džiovintomis slyvomis
-
Skanūs kiaulienos kepsniukai
-
Kepsnys su morkomis, kumpiu ir sūriu
-
Kepsneliai su slyvomis
-
Arvydo kiaulienos delikatesas
-
Skanutėlis kiaulienos šašlykas
-
Žiediniai kopūstai su kumpiu
-
Tešloje keptas rūkytas kumpis
-
Avienos šašlykas
-
Avienos čiopsai su polenta ir mėtomis
-
Keptos veršienos šlaunelės
-
Keptos kepenėlės su obuoliais
-
Čipolino galvelės
-
Netikras Zuikis kitaip
-
Jautienos nugarinė su daržovėmis
-
Kiaulienos šašlykai
-
Kepsniai su ananasais
-
Vištienos vyniotinis su medžiotojų dešrelėmis
-
Skanus šašlykiukas
Kiaulienos vyniotinis su morkomis
Komentarai:
3
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Kiauliena, be kaulų, liesa,
800 gramų -
Morkos,
100 gramų -
Česnakas,
2 skiltelės - Cukrus
- Druska
- Kvapieji pipirai
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Mėsą išlyginame maždaug 1,5 cm storio sluoksniu, išmušame, pabarstome druska, cukrumi, pipirais, įtriname česnaku ir 5 val. marinuojame.
Tuomet ant mėsos klojame lazdelėmis supjaustytas morkas, susukame mėsą voleliu, suvyniojame į maistinę plėvelę, perrišame virvele ir dedame į pasūdytą verdantį vandenį.
Verdame 1,5 val.
Po to paslegiame ir atvėsiname.
Valgome su krienų ir majonezo padažu bei šviežiomis daržovėmis.
Reklama:
Komentarai (3)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
