
Keptos kepenėlės su obuoliais
Porcijų skaičius:
4
Paruošimo laikas:
Apie 45 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
400 gramų | jaučio kepenys |
3 vienetai | obuoliai (rūgštūs) |
1 vienetas | svogūnai |
3 valgomieji šaukštai | majonezas ( arba grietinė) |
šiek tiek | obelių aliejus |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
1.
Kepenėles supjaustyti norimo dydžio gabaliukais, apkepti keptuvėje su karštu aliejumi, pasūdyti ir papipirinti.
2.
Nuo obuolių nulupti žievę , išimti sėklalizdžius, supjaustyti griežinėliais ir sudėti kepti su kepenėlėmis.
3.
Tada susmulkinti svogūną ir taip pat sudėti kepti. Baigiant kepti dėti kelis šaukštus grietinės arba majonezo ir dar šiek tiek patroškinti.
Šaltinis: Savaitraštis "TV savaitė"
Šaltinis: Savaitraštis "TV savaitė"
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Kukuliai su padažu
-
Ranka
-
Mėsos kukuliai grietinėlės padaže
-
Kiaulienos kepsneliai su ananasais
-
Šašlykai kepti elektriniame gilyje „Greiti ir pasiutusiai skanūs“
-
Bokšteliai iš mėsos
-
Italijos kukuliai
-
Šašlykas kitaip
-
Keptas kiškis
-
Avienos šašlykas
-
Šašlykai iškylai
-
Kiauliena su imbieru
-
Super skanūs ir greitai pagaminami kiaulienos kepsneliai
-
Šventinškai paruošta sprandinė
-
Kiaulienos karis
-
Keptas veršienos kumpis su obuoliais
-
Pietūs moliniame inde
-
Arvydo kiaulienos delikatesas
-
Mėsos ir daržovių drebučiai
-
Netikras Zuikis kitaip
Keptos kepenėlės su obuoliais
Komentarai:
4
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 4
-
Jaučio kepenys,
400 gramų -
Obuoliai, rūgštūs,
3 vienetai -
Svogūnai,
1 vienetas -
Majonezas, arba grietinė,
3 valgomieji šaukštai - Obelių aliejus
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Kepenėles supjaustyti norimo dydžio gabaliukais, apkepti keptuvėje su karštu aliejumi, pasūdyti ir papipirinti.
Nuo obuolių nulupti žievę , išimti sėklalizdžius, supjaustyti griežinėliais ir sudėti kepti su kepenėlėmis.
Tada susmulkinti svogūną ir taip pat sudėti kepti. Baigiant kepti dėti kelis šaukštus grietinės arba majonezo ir dar šiek tiek patroškinti.
Šaltinis: Savaitraštis "TV savaitė"
Reklama:
Komentarai (4)
-
Diana
2018-12-20 07:34
Labai skanios
-
renata
2015-03-13 12:59
Ska
Skanu
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...