
Keptos kepenėlės su obuoliais
Porcijų skaičius:
4
Paruošimo laikas:
Apie 45 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
400 gramų | jaučio kepenys |
3 vienetai | obuoliai (rūgštūs) |
1 vienetas | svogūnai |
3 valgomieji šaukštai | majonezas ( arba grietinė) |
šiek tiek | obelių aliejus |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
1.
Kepenėles supjaustyti norimo dydžio gabaliukais, apkepti keptuvėje su karštu aliejumi, pasūdyti ir papipirinti.
2.
Nuo obuolių nulupti žievę , išimti sėklalizdžius, supjaustyti griežinėliais ir sudėti kepti su kepenėlėmis.
3.
Tada susmulkinti svogūną ir taip pat sudėti kepti. Baigiant kepti dėti kelis šaukštus grietinės arba majonezo ir dar šiek tiek patroškinti.
Šaltinis: Savaitraštis "TV savaitė"
Šaltinis: Savaitraštis "TV savaitė"
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Grill dešrelės
-
Veršienos maltiniai
-
Troškintos veršienos kepenėlės
-
Kiauliena su džiovintomis slyvomis
-
Jautiena gurmanams
-
Šventinškai paruošta sprandinė
-
Neįprasti šašlykai
-
Stirnienos vyniotiniai
-
Ekspress šašlykai
-
Egzotiškas karbonadas
-
Klasikinis kiaulienos šašlykas
-
Paprasti balandėliai
-
Įdarytos paprikos
-
Kiauliena česnakiniame marinate
-
Nugarinė ant grotelių
-
Kiaulienos išpjova su virtų kiaušiniu „pašot“
-
Bulvių, cukinijų ir faršo kotletai
-
Kiauliena su keptais pomidorais
-
Keptas triušis su ryžiais
-
Kiaulienos išpjova su gnocchi virtinukais
Keptos kepenėlės su obuoliais
Komentarai:
4
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 4
-
Jaučio kepenys,
400 gramų -
Obuoliai, rūgštūs,
3 vienetai -
Svogūnai,
1 vienetas -
Majonezas, arba grietinė,
3 valgomieji šaukštai - Obelių aliejus
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Kepenėles supjaustyti norimo dydžio gabaliukais, apkepti keptuvėje su karštu aliejumi, pasūdyti ir papipirinti.
Nuo obuolių nulupti žievę , išimti sėklalizdžius, supjaustyti griežinėliais ir sudėti kepti su kepenėlėmis.
Tada susmulkinti svogūną ir taip pat sudėti kepti. Baigiant kepti dėti kelis šaukštus grietinės arba majonezo ir dar šiek tiek patroškinti.
Šaltinis: Savaitraštis "TV savaitė"
Reklama:
Komentarai (4)
-
Diana
2018-12-20 07:34
Labai skanios
-
renata
2015-03-13 12:59
Ska
Skanu
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...