Mėsa ištrinama druska ir apkepinus aliejuje sudedama į keptuvą su pjaustytomis daržovėmis. Kepama 30 minučių, tada užpilama 0,5 stiklinės karšto vandens ir uždengus troškinama. Nuvirus skysčiui, vėl jo užpilama ir toliau troškinama, kol mėsa suminkštėja.
Atšaldytas kepsnys plonai supjaustomas, kiekviena riekutė plonai aptepama sviestu ir pabarstoma tarkuotu sūriu. Mėsa išdėliojama vainiku į plokščią apvalią lėkštę, viduryje sudedami žirneliai, papuošiama salotų lapeliais.

Troškinta veršiena
Paruošimo laikas:
Apie 45 min
INGREDIENTAI:
1 kilogramas | veršiena (kumpis) |
5 valgomieji šaukštai | aliejaus |
1 vienetas | morkos |
1 vienetas | salierai |
1 vienetas | svogūnai |
šiek tiek | druska |
1 valgomasis šaukštas | sviestas |
1 valgomasis šaukštas | sūris (tarkuotas, fermentinis) |
0.5 litro | konservuoti žirneliai |
šiek tiek | salotos |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Jautienos kepsneliai su apelsino aromatu
-
Neringos kepsnys
-
Kaimiškas pjausnys
-
Kotletai su daržovių įdaru
-
Šašlykas svogūnų marinate
-
Suktinukai patale
-
Kiauliena saldžiarūgščiame padaže
-
Kepsnys “Kelmas”
-
Spanguolinis šašlykas
-
Mėsos kepsniukai su kumpio juostelėmis
-
Ėrienos šašlykas
-
Steikai
-
Mėsos kepsnys su grybais
-
Faršu ir paprikomis įdaryti pievagrybiai
-
Guliašas
-
Arvydo kiaulienos delikatesas
-
Jautienos šašlykas
-
Kiaulienos nugarinės kepsneliai su svogūnų-grietinėlės padažu
-
Romšteksas majonezo padaže
-
Kiaulienos kepsnys su sūrio plutele
Troškinta veršiena
Komentarai:
7
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Veršiena, kumpis,
1 kilogramas -
Aliejus,
5 valgomieji šaukštai -
Morkos,
1 vienetas -
Salierai,
1 vienetas -
Svogūnai,
1 vienetas - Druska
-
Sviestas,
1 valgomasis šaukštas -
Sūris, tarkuotas, fermentinis,
1 valgomasis šaukštas -
Konservuoti žirneliai,
0.5 litro - Salotos
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Mėsa ištrinama druska ir apkepinus aliejuje sudedama į keptuvą su pjaustytomis daržovėmis. Kepama 30 minučių, tada užpilama 0,5 stiklinės karšto vandens ir uždengus troškinama. Nuvirus skysčiui, vėl jo užpilama ir toliau troškinama, kol mėsa suminkštėja.
Atšaldytas kepsnys plonai supjaustomas, kiekviena riekutė plonai aptepama sviestu ir pabarstoma tarkuotu sūriu. Mėsa išdėliojama vainiku į plokščią apvalią lėkštę, viduryje sudedami žirneliai, papuošiama salotų lapeliais.
Reklama:
Komentarai (7)
-
Ligitai
2010-01-18 19:09
Laukiam komentaro... :-|
-
ligita
2010-01-15 02:41
:-( Darysiu sestadieni , atsiusiu komentara.Aciu
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...