
Sotūs pietūs - meksikietiškai
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
250 gramų | kiaulienos faršas |
2 vienetai | dešrelės (pieniškos) |
150 gramų | pupelės (konservuotos arba šampinjonai) |
1 vienetas | paprika (miltelių) |
250 mililitrų | daržovės (daržovių sultinys) |
1 stiklinė | pienas |
2 valgomieji šaukštai | pomidorų padažas (aštrešnio) |
1 valgomasis šaukštas | kvietiniai miltai |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | baltieji pipirai (malti) |
šiek tiek | paprika (miltelių) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
Į gilią keptuvę sudedame faršą ir prieskonius, pakepinam. Pilame sultinį, dedame pjaustytas dešreles, šampinjonus, pomidorų padažą, pjaustytą papriką, išmaišome ir kepinam dar apie 15 min. Pabaigoje supilame į keptuvę pieną, išplaktą su miltais, užviriname nuolat maišydami. Prieš patiekdami paliekame keletui minučių pastovėt. Tiekiame su bulvėmis.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Jautienos kepsneliai su apelsino aromatu
-
Neringos kepsnys
-
Kaimiškas pjausnys
-
Kotletai su daržovių įdaru
-
Šašlykas svogūnų marinate
-
Suktinukai patale
-
Kiauliena saldžiarūgščiame padaže
-
Kepsnys “Kelmas”
-
Spanguolinis šašlykas
-
Mėsos kepsniukai su kumpio juostelėmis
-
Ėrienos šašlykas
-
Steikai
-
Mėsos kepsnys su grybais
-
Faršu ir paprikomis įdaryti pievagrybiai
-
Guliašas
-
Arvydo kiaulienos delikatesas
-
Jautienos šašlykas
-
Kiaulienos nugarinės kepsneliai su svogūnų-grietinėlės padažu
-
Romšteksas majonezo padaže
-
Kiaulienos kepsnys su sūrio plutele
Sotūs pietūs - meksikietiškai
Komentarai:
3
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Kiaulienos faršas,
250 gramų -
Dešrelės, pieniškos,
2 vienetai -
Pupelės, konservuotos arba šampinjonai,
150 gramų -
Paprika, miltelių,
1 vienetas -
Daržovės, daržovių sultinys,
250 mililitrų -
Pienas,
1 stiklinė -
Pomidorų padažas, aštrešnio,
2 valgomieji šaukštai -
Kvietiniai miltai,
1 valgomasis šaukštas - Druska
- Baltieji pipirai, malti
- Paprika, miltelių
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Į gilią keptuvę sudedame faršą ir prieskonius, pakepinam. Pilame sultinį, dedame pjaustytas dešreles, šampinjonus, pomidorų padažą, pjaustytą papriką, išmaišome ir kepinam dar apie 15 min. Pabaigoje supilame į keptuvę pieną, išplaktą su miltais, užviriname nuolat maišydami. Prieš patiekdami paliekame keletui minučių pastovėt. Tiekiame su bulvėmis.
Reklama:
Komentarai (3)
-
gg
2014-10-15 21:25
Pieniškos dešrelės su faršu vienam patiekale? Nesąmonė kažkokia. Turbūt todėl ir nėra galutinio patiekalo nuotraukos.
-
d5
2014-04-01 21:54
Cia toks pats meksikietiskas - kaip as anglas... Tiekiame su bulvemis ? :))) Mesikieciai tikrai nevalgo su bulvemis ... Desreles ? Huh ? ;)))
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...