Sotūs pietūs - meksikietiškai
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
| 250 gramų | kiaulienos faršas |
| 2 vienetai | dešrelės (pieniškos) |
| 150 gramų | pupelės (konservuotos arba šampinjonai) |
| 1 vienetas | paprika (miltelių) |
| 250 mililitrų | daržovės (daržovių sultinys) |
| 1 stiklinė | pienas |
| 2 valgomieji šaukštai | pomidorų padažas (aštrešnio) |
| 1 valgomasis šaukštas | kvietiniai miltai |
| šiek tiek | druska |
| šiek tiek | baltieji pipirai (malti) |
| šiek tiek | paprika (miltelių) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
Į gilią keptuvę sudedame faršą ir prieskonius, pakepinam. Pilame sultinį, dedame pjaustytas dešreles, šampinjonus, pomidorų padažą, pjaustytą papriką, išmaišome ir kepinam dar apie 15 min. Pabaigoje supilame į keptuvę pieną, išplaktą su miltais, užviriname nuolat maišydami. Prieš patiekdami paliekame keletui minučių pastovėt. Tiekiame su bulvėmis.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Avienos šašlykas
-
Mamos kotletukai su pievagrybiais ir imbieriniu padažu
-
Kiaulienos kukuliai tešloje
-
Savo sultyse marinuoti šašlykai
-
Šašlykai su majonezu
-
Lenkiškai troškintos kepenėlės
-
Šernienos kepsnys lenkiškai
-
Kiaulienos šašlykai
-
Skanus šašlykiukas
-
Italijos kukuliai
-
Kiauliena su džiovintomis slyvomis
-
Sultingieji šonkauliukai
-
Kepsninės dešrelės su sūriu ir petražolėmis
-
Jautienos cimesas
-
Daniškas plovas
-
Avienos čiopsai su polenta ir mėtomis
-
Veršienos šašlykas
-
Keptos veršienos šlaunelės
-
Šašlykai pomidorų pastos marinate
-
Šašlykiukai storuliukams
Sotūs pietūs - meksikietiškai
Komentarai:
3
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Kiaulienos faršas,
250 gramų -
Dešrelės, pieniškos,
2 vienetai -
Pupelės, konservuotos arba šampinjonai,
150 gramų -
Paprika, miltelių,
1 vienetas -
Daržovės, daržovių sultinys,
250 mililitrų -
Pienas,
1 stiklinė -
Pomidorų padažas, aštrešnio,
2 valgomieji šaukštai -
Kvietiniai miltai,
1 valgomasis šaukštas - Druska
- Baltieji pipirai, malti
- Paprika, miltelių
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Į gilią keptuvę sudedame faršą ir prieskonius, pakepinam. Pilame sultinį, dedame pjaustytas dešreles, šampinjonus, pomidorų padažą, pjaustytą papriką, išmaišome ir kepinam dar apie 15 min. Pabaigoje supilame į keptuvę pieną, išplaktą su miltais, užviriname nuolat maišydami. Prieš patiekdami paliekame keletui minučių pastovėt. Tiekiame su bulvėmis.
Reklama:
Komentarai (3)
-
gg
2014-10-15 21:25
Pieniškos dešrelės su faršu vienam patiekale? Nesąmonė kažkokia. Turbūt todėl ir nėra galutinio patiekalo nuotraukos.
-
d5
2014-04-01 21:54
Cia toks pats meksikietiskas - kaip as anglas... Tiekiame su bulvemis ? :))) Mesikieciai tikrai nevalgo su bulvemis ... Desreles ? Huh ? ;)))
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
