Kiauliena gerai išmušama kūjeliu, pasūdoma.
Įdarui malta kiauliena sumaišoma su keptais svogūnais ir pagardinama prieskoniais bei druska. Ant mėsos dedama įdaro ir gaminys suvyniojamas apvaliai. Vėliau pavilgomas kiaušinio plakinyje, pavoliojamas džiūvėsėliuose ir kepamas riebaluose. Tiekiamas užpiltas sviestu. Kartu paduodama virtų bulvių, raugintų agurkų, troškintų ar marinuotų burokėlių salotų.
Medžiotojų kepsniai
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
| 800 gramų | kiauliena | |
| 60 gramų | taukai (kiaulių) | |
| 30 gramų | sviestas | |
| šiek tiek | druska | |
| 1 vienetas | kiaušiniai | |
| 20 gramų | džiūvėsėliai | |
| Įdarui: | ||
| 150 gramų | kiauliena (malta) | |
| 4 vienetai | svogūnai | |
| šiek tiek | druska | |
| šiek tiek | prieskoniai (kepsnių) | |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Labai skanus sprandinės vertinis su keptomis daržovėmis
-
Balandėliai
-
Netikras zuikis su kukurūzų ir kiaušinių įdaru
-
Šašlykai, marinuoti kefyre
-
Tiuringijos kepsnys puodelyje
-
Citrininė karka su keptomis daržovėmis
-
Kepti kotletai su moliūgais
-
Jautiena kopūstų padaže
-
Suktinukai
-
Apkepta virta karka
-
Jautienos kotletukai
-
Kiaulienos kepsniai orkaitėje su pomidorais ir pievagrybiais
-
Stirnos nugarinė
-
Kiaulienos kumpis giroje
-
Itališka veršienos filė
-
Virtas rūkytas kumpis
-
Keptos kepenėlės su obuoliais
-
Kiaulienos ir bulvių su brokoliais duetas
-
Medžiotojų kepsniai
-
Jautienos brandintas steikas T-BONE su gražgarstėmis
Medžiotojų kepsniai
Komentarai:
6
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Kiauliena,
800 gramų -
Taukai (kiaulių),
60 gramų -
Sviestas,
30 gramų - Druska
-
Kiaušiniai,
1 vienetas -
Džiūvėsėliai,
20 gramų - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
-
Kiauliena, malta,
150 gramų -
Svogūnai,
4 vienetai - Druska
- Prieskoniai, kepsnių
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Kiauliena gerai išmušama kūjeliu, pasūdoma.
Įdarui malta kiauliena sumaišoma su keptais svogūnais ir pagardinama prieskoniais bei druska. Ant mėsos dedama įdaro ir gaminys suvyniojamas apvaliai. Vėliau pavilgomas kiaušinio plakinyje, pavoliojamas džiūvėsėliuose ir kepamas riebaluose. Tiekiamas užpiltas sviestu. Kartu paduodama virtų bulvių, raugintų agurkų, troškintų ar marinuotų burokėlių salotų.
Reklama:
Komentarai (6)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
