Grikiai sumaišomi su kiaušinio baltymu ir išdžiovinami orkaitėje. Iš jų išverdama biri košė. Džiovinti grybai išverdami ir mėsamale sumalami kartu su mėsa. Svogūnai pakepinami riebaluose.
Viskas sumaišoma, pagardinama prieskoniais ir druska. Daromi maltinukai, jie suvilgomi išplaktame kiaušinyje, pavoliojami džiūvėsėliuose ir apkepami riebaluose iš abiejų pusių.
Grikių kotletai su mėsa
Paruošimo laikas:
Apie 45 min
INGREDIENTAI:
2.5 valgomojo šaukšto | taukai (kiaulių) |
2 vienetai | svogūnai |
1 vienetas | kiaušiniai (baltymas) |
50 gramų | grybai (džiovinti) |
250 gramų | grikiai |
2.5 stiklinės | sultinys (mėsos) |
250 gramų | mėsa (virta) |
1 vienetas | kiaušiniai (baltymas) |
šiek tiek | juodieji pipirai |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | džiūvėsėliai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
Populiariausi receptai šią savaitę
- Mėsos pyragas
- Veršienos pyragas, įdarytas pistacijomis ir ančių kepenėlėmis
- Neringos kepsnys
- Karamelizuotas keptas kumpis
- Jautienos antrekotas su pomidorų ir grybų padažu
- Kotletukai su morkomis
- Kiaulienos vyniotinis su morkomis
- Farširuotas žiedinis kopūstas
- Kotletukai su sūriu
- Mėsos paplotėlis
- Kiauliena su krakmolu medaus ir apelsinų padaže
- Guliašas su kiauliena
- Maltos jautienos vyniotiniai
- Graikiško stiliaus ėrienos kumpeliai
- Sultingieji šonkauliukai
- Airiški "kiaušiniai" su siurprizu
- Mėsos kepsnys su grybais
- Naminiai kotletukai
- Lengvi kiaulienos kepsneliai
- Kepta šoninė
Grikių kotletai su mėsa
Komentarai:
7
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Taukai (kiaulių),
2.5 valgomojo šaukšto -
Svogūnai,
2 vienetai -
Kiaušiniai, baltymas,
1 vienetas -
Grybai, džiovinti,
50 gramų -
Grikiai,
250 gramų -
Sultinys, mėsos,
2.5 stiklinės -
Mėsa, virta,
250 gramų -
Kiaušiniai, baltymas,
1 vienetas - Juodieji pipirai
- Druska
- Džiūvėsėliai
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Grikiai sumaišomi su kiaušinio baltymu ir išdžiovinami orkaitėje. Iš jų išverdama biri košė. Džiovinti grybai išverdami ir mėsamale sumalami kartu su mėsa. Svogūnai pakepinami riebaluose.
Viskas sumaišoma, pagardinama prieskoniais ir druska. Daromi maltinukai, jie suvilgomi išplaktame kiaušinyje, pavoliojami džiūvėsėliuose ir apkepami riebaluose iš abiejų pusių.
Reklama:
Komentarai (7)
-
Ernesta
2018-04-15 10:20
Skanu
-
Milducia
2008-07-08 15:35
Grikiu kotlietukai-jega,plius raudonelis ir bazilikas:)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...