Grikiai sumaišomi su kiaušinio baltymu ir išdžiovinami orkaitėje. Iš jų išverdama biri košė. Džiovinti grybai išverdami ir mėsamale sumalami kartu su mėsa. Svogūnai pakepinami riebaluose.
Viskas sumaišoma, pagardinama prieskoniais ir druska. Daromi maltinukai, jie suvilgomi išplaktame kiaušinyje, pavoliojami džiūvėsėliuose ir apkepami riebaluose iš abiejų pusių.

Grikių kotletai su mėsa
Paruošimo laikas:
Apie 45 min
INGREDIENTAI:
2.5 valgomojo šaukšto | taukai (kiaulių) |
2 vienetai | svogūnai |
1 vienetas | kiaušiniai (baltymas) |
50 gramų | grybai (džiovinti) |
250 gramų | grikiai |
2.5 stiklinės | sultinys (mėsos) |
250 gramų | mėsa (virta) |
1 vienetas | kiaušiniai (baltymas) |
šiek tiek | juodieji pipirai |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | džiūvėsėliai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Kiaulienos kukuliai su ryžiais
-
Blynai su paprika, pomidorais ir kumpiu
-
Kiaulienos ir varškės maltinukai
-
Daržovės su mėsa ir sūriu
-
Virta šerniena
-
Kiauliena troškinta su ryžiais ir pomidorais
-
Kiaulienos karbonadai su krapų ir petražolių padažu
-
Karališkas kepsnys
-
Mėsinis riestainis su kiaušiniu
-
Orkaitėje kepti kotletai su daržovėmis
-
Arvydo kiaulienos delikatesas
-
Kiauliena su ryžiais ir ananasais
-
Jautienos brandintas steikas T-BONE su gražgarstėmis
-
Armėniški arba mini mantai
-
Romšteksas majonezo padaže
-
Kepta kiauliena su raugintais kopūstais
-
Bulvių, cukinijų ir faršo kotletai
-
Karštas plovas
-
Kiaulienos guliašas
-
Kepsnys su pomidorais ir špinatais
Grikių kotletai su mėsa
Komentarai:
7
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Taukai (kiaulių),
2.5 valgomojo šaukšto -
Svogūnai,
2 vienetai -
Kiaušiniai, baltymas,
1 vienetas -
Grybai, džiovinti,
50 gramų -
Grikiai,
250 gramų -
Sultinys, mėsos,
2.5 stiklinės -
Mėsa, virta,
250 gramų -
Kiaušiniai, baltymas,
1 vienetas - Juodieji pipirai
- Druska
- Džiūvėsėliai
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Grikiai sumaišomi su kiaušinio baltymu ir išdžiovinami orkaitėje. Iš jų išverdama biri košė. Džiovinti grybai išverdami ir mėsamale sumalami kartu su mėsa. Svogūnai pakepinami riebaluose.
Viskas sumaišoma, pagardinama prieskoniais ir druska. Daromi maltinukai, jie suvilgomi išplaktame kiaušinyje, pavoliojami džiūvėsėliuose ir apkepami riebaluose iš abiejų pusių.
Reklama:
Komentarai (7)
-
Ernesta
2018-04-15 10:20
Skanu
-
Milducia
2008-07-08 15:35
Grikiu kotlietukai-jega,plius raudonelis ir bazilikas:)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...