
Įdaryta paprika
Porcijų skaičius:
4
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
4 vienetai | paprika |
250 gramų | ryžiai (virti) |
250 gramų | kiaulienos faršas |
2 žiupsneliai | pipirai |
2 žiupsneliai | druska |
250 mililitrų | pomidorų padažas |
1 arbatinis šaukštelis | karis |
1 vienetas | aitriosios paprikos |
100 mililitrų | vanduo |
1 žiupsnelis | kalendra (sėklos) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
1.
Pipirą nuplauti, išimti sėklas (jeigu mėgstate aštriau, sėklas galite palikti).
2.
Sumaišyti ryžius ir faršą. Pagardinti druska bei pipirais. Dėti į puodą.
3.
Padaryti užpilą. Kario prieskonius ištirpinti vandenyje (vandenį galima pašildyti, kad kario prieskoniai lengviau ištirptų). Vandenį sumaišyti su pomidorų padažu. Pridėti smulkiai pjaustytų aitriųjų pipirų, kalendrų sėklų ir viską kruopščiai išmaišyti.
4.
Padažą pilti ant paprikų viršaus. Uždengti puodo dangtį bei troškinti paprikas 40 - 50 minučių. Karts nuo karto paprikas aplieti padažu.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Kaukazo šašlykai
-
Kiaulienos šašlykas
-
Jautienos nugarinė, marinuota daržovių sultinyje ir sojų padaže
-
Bulvių apkepas su šparagais
-
Bajoriškas kugelis su kiaulės koja
-
Gardūs veršienos karbonadai
-
Kiaulienos karka
-
Šoninės ir svogūnų pyragas
-
Mėsos kukuliai su padažu
-
Kiaulienos karis
-
Jautienos kepsnys
-
Keptos kepenėlės
-
Šutinta kiaulės galva su kopūstais
-
Itališkų makaronų apkepas, Lazanija
-
Plovas
-
Avienos ir paukštienos šašlykas - kebabas
-
Šašlykai su majonezu
-
Jautiena su garstyčių padažu
-
Įdaryta veršiena
-
Mėsa su apelsinais
Įdaryta paprika
Komentarai:
4
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 4
-
Paprika,
4 vienetai -
Ryžiai, virti,
250 gramų -
Kiaulienos faršas,
250 gramų -
Pipirai,
2 žiupsneliai -
Druska,
2 žiupsneliai -
Pomidorų padažas,
250 mililitrų -
Karis,
1 arbatinis šaukštelis -
Aitrioji paprika,
1 vienetas -
Vanduo,
100 mililitrų -
Kalendra, sėklos,
1 žiupsnelis - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Pipirą nuplauti, išimti sėklas (jeigu mėgstate aštriau, sėklas galite palikti).
Sumaišyti ryžius ir faršą. Pagardinti druska bei pipirais. Dėti į puodą.
Padaryti užpilą. Kario prieskonius ištirpinti vandenyje (vandenį galima pašildyti, kad kario prieskoniai lengviau ištirptų). Vandenį sumaišyti su pomidorų padažu. Pridėti smulkiai pjaustytų aitriųjų pipirų, kalendrų sėklų ir viską kruopščiai išmaišyti.
Padažą pilti ant paprikų viršaus. Uždengti puodo dangtį bei troškinti paprikas 40 - 50 minučių. Karts nuo karto paprikas aplieti padažu.
Reklama:
Komentarai (4)
-
renata
2015-03-02 12:44
Skanu
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...