
Įdaryta paprika
Porcijų skaičius:
4
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
4 vienetai | paprika |
250 gramų | ryžiai (virti) |
250 gramų | kiaulienos faršas |
2 žiupsneliai | pipirai |
2 žiupsneliai | druska |
250 mililitrų | pomidorų padažas |
1 arbatinis šaukštelis | karis |
1 vienetas | aitriosios paprikos |
100 mililitrų | vanduo |
1 žiupsnelis | kalendra (sėklos) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
1.
Pipirą nuplauti, išimti sėklas (jeigu mėgstate aštriau, sėklas galite palikti).
2.
Sumaišyti ryžius ir faršą. Pagardinti druska bei pipirais. Dėti į puodą.
3.
Padaryti užpilą. Kario prieskonius ištirpinti vandenyje (vandenį galima pašildyti, kad kario prieskoniai lengviau ištirptų). Vandenį sumaišyti su pomidorų padažu. Pridėti smulkiai pjaustytų aitriųjų pipirų, kalendrų sėklų ir viską kruopščiai išmaišyti.
4.
Padažą pilti ant paprikų viršaus. Uždengti puodo dangtį bei troškinti paprikas 40 - 50 minučių. Karts nuo karto paprikas aplieti padažu.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Jautienos kotletai
-
Kiaulienos kepsnys su kmynais
-
Aštrios naminės dešrelės ant laužo
-
Faršo, paprikos ir pomidorų apkepas
-
Grilyje kepta įdaryta nugarinė
-
Mėsa folijoje
-
Kepsneliai su kiauliena
-
Keptas paršelis
-
Kiauliena su imbieru
-
Triušienos vyniotinis
-
Malta mėsa tešloje
-
Guliašas su vakarykštėmis bulvėmis
-
Kotletai su daržovių įdaru
-
Griežčių apkepas su mėsa
-
Kukuliukai "a lia Italia"
-
Apkepas „Greitukas“
-
Super skanūs ir greitai pagaminami kiaulienos kepsneliai
-
Mėsos gabaliukai su bulvėmis folijoje
-
Gardusis šašlykas majoneze
-
Iškylos dešrelės
Įdaryta paprika
Komentarai:
4
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 4
-
Paprika,
4 vienetai -
Ryžiai, virti,
250 gramų -
Kiaulienos faršas,
250 gramų -
Pipirai,
2 žiupsneliai -
Druska,
2 žiupsneliai -
Pomidorų padažas,
250 mililitrų -
Karis,
1 arbatinis šaukštelis -
Aitrioji paprika,
1 vienetas -
Vanduo,
100 mililitrų -
Kalendra, sėklos,
1 žiupsnelis - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Pipirą nuplauti, išimti sėklas (jeigu mėgstate aštriau, sėklas galite palikti).
Sumaišyti ryžius ir faršą. Pagardinti druska bei pipirais. Dėti į puodą.
Padaryti užpilą. Kario prieskonius ištirpinti vandenyje (vandenį galima pašildyti, kad kario prieskoniai lengviau ištirptų). Vandenį sumaišyti su pomidorų padažu. Pridėti smulkiai pjaustytų aitriųjų pipirų, kalendrų sėklų ir viską kruopščiai išmaišyti.
Padažą pilti ant paprikų viršaus. Uždengti puodo dangtį bei troškinti paprikas 40 - 50 minučių. Karts nuo karto paprikas aplieti padažu.
Reklama:
Komentarai (4)
-
renata
2015-03-02 12:44
Skanu
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...