Garstyčias ir pomidorų padažą sumaišykite, įpjaustykite petražolių, įberkite druskos bei pipirų. Šia mase įtrinkite mėsą ir uždengę ją laikykite per naktį.
Kepkite orkaitėje. Iš pradžių folijoje, o po to ją nuimkite, kad kepsnys apskrustų. Kepkite apie 1,5 val.
Kepsnį valgykite šaltą su šviežiomis arba konservuotomis daržovėmis.

Kepsnys garstyčių padaže
Paruošimo laikas:
Apie 45 min
INGREDIENTAI:
1 kilogramas | kiauliena (nugarinė) |
3 valgomieji šaukštai | garstyčios (padažas) |
4 valgomieji šaukštai | pomidorų padažas (aštrus) |
šiek tiek | petražolės |
1.5 arbatinio šaukštelio | druska |
šiek tiek | pipirai (juodieji, malti) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Pikantiški veršienos kepsniai
-
Kiaulienos kukuliai tešloje
-
Guliašas su vakarykštėmis bulvėmis
-
Steikai
-
Kiauliena aštriame padaže
-
Kepta triušiena
-
Kepsneliai su slyvomis
-
Balandėliai pagal Viką
-
Veršienos kepsnys
-
Itališkų makaronų apkepas, Lazanija
-
Keptos kepenėlės su obuoliais
-
Ėrienos šašlykas
-
Didkotlečiai su ryžiais
-
Šašlykai su actu ir žalumynais
-
Pikantiška triušiena
-
Sultingas šnicelis
-
Citrininė karka su keptomis daržovėmis
-
Jautienos kotletai
-
Veršienos kepenėlių troškinys
-
Kepta marinuota veršiena
Kepsnys garstyčių padaže
Komentarai:
3
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Kiauliena, nugarinė,
1 kilogramas -
Garstyčios, padažas,
3 valgomieji šaukštai -
Pomidorų padažas, aštrus,
4 valgomieji šaukštai - Petražolės
-
Druska,
1.5 arbatinio šaukštelio - Pipirai, juodieji, malti
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Garstyčias ir pomidorų padažą sumaišykite, įpjaustykite petražolių, įberkite druskos bei pipirų. Šia mase įtrinkite mėsą ir uždengę ją laikykite per naktį.
Kepkite orkaitėje. Iš pradžių folijoje, o po to ją nuimkite, kad kepsnys apskrustų. Kepkite apie 1,5 val.
Kepsnį valgykite šaltą su šviežiomis arba konservuotomis daržovėmis.
Reklama:
Komentarai (3)
-
Rita
2011-06-15 14:24
Aš kai noriu greitesnio rezultato,iškepu kepsnį ir toj pačioj keptuvėj su kepsniu dedu garstyčias,grietinę,trup. tomatų ,šiek tiek sutirštinu miltais.Gaunasi kepsnys,paskendęs padaže.
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...