
Vyniotinis "Siurprizas"
Porcijų skaičius:
10
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 10
1 kilogramas | kiauliena |
100 gramų | špinatai |
100 gramų | bruknės |
2 valgomieji šaukštai | medus |
1 žiupsnelis | prieskoniai („Chmeli-Suneli“) |
1 žiupsnelis | druska |
1 žiupsnelis | juodieji pipirai (malti) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
1.
Sprandinę perpjaukite išilgai (mėsos gabalas turi būti maždaug 1,5 cm storio). Nestipriai pamuškite. Kiaulieną, iš abiejų pusių, pabarstykite prieskoniais, druska ir pipirais.
2.
Špinatus sutrinkite karštame vandenyje. Tada sutrinkite ir bruknes. Bruknes ir špinatus sumaišykite.
3.
Kiaulienos sprandinę aptepkite špinatų ir bruknių mase. Susukite, kad špinatai su bruknėmis būtų viduje. Stipriai suriškite siūlu.
4.
Vyniotinį aptepkite medumi.
5.
Įkaitinkite orkaitę iki 200 °C temperatūros.
6.
Vyniotinį dėkite į kepimo maišelį ir kepkite orkaitėje apie valandą.
7.
Leiskite vyniotiniui atvėsti maišelyje ir tik tuomet pjaustykite riekelėmis.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Jautienos čenakai
-
Jautienos pjausnys garstyčių marinate
-
Bajoriški Radvilų zrazai
-
Avienos čiopsai su polenta ir mėtomis
-
Sibiro koldūnai
-
Garfildo lazanija
-
Arvydo Londono kepsnys su prieskoniais (London Broil)
-
Įdaryti makaronai
-
Kepsnys “Kelmas”
-
Kiaulienos šašlykas
-
Kiaulienos kepsnys su morkomis ir sūriu
-
Kaukazietiškas šašlykas
-
Kiauliena su imbiero ir brendžio padažu
-
Kiaulienos sprandinės kepsnys “Armonika”
-
Kiaulienos su kruopom apkepas
-
Kepsniai su sūriu
-
Malta mėsa tešloje
-
Šonkauliukai troškinti pomidorų padaže
-
Naminiai kotletukai
-
Sultingi šašlykai
Vyniotinis "Siurprizas"
Komentarai:
3
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 10
-
Kiauliena,
1 kilogramas -
Špinatai,
100 gramų -
Bruknės,
100 gramų -
Medus,
2 valgomieji šaukštai -
Prieskoniai, „Chmeli-Suneli“,
1 žiupsnelis -
Druska,
1 žiupsnelis -
Juodieji pipirai, malti,
1 žiupsnelis - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Sprandinę perpjaukite išilgai (mėsos gabalas turi būti maždaug 1,5 cm storio). Nestipriai pamuškite. Kiaulieną, iš abiejų pusių, pabarstykite prieskoniais, druska ir pipirais.
Špinatus sutrinkite karštame vandenyje. Tada sutrinkite ir bruknes. Bruknes ir špinatus sumaišykite.
Kiaulienos sprandinę aptepkite špinatų ir bruknių mase. Susukite, kad špinatai su bruknėmis būtų viduje. Stipriai suriškite siūlu.
Vyniotinį aptepkite medumi.
Įkaitinkite orkaitę iki 200 °C temperatūros.
Vyniotinį dėkite į kepimo maišelį ir kepkite orkaitėje apie valandą.
Leiskite vyniotiniui atvėsti maišelyje ir tik tuomet pjaustykite riekelėmis.
Reklama:
Komentarai (3)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...