Vyniotinis "Siurprizas"
Porcijų skaičius:
10
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 10
| 1 kilogramas | kiauliena |
| 100 gramų | špinatai |
| 100 gramų | bruknės |
| 2 valgomieji šaukštai | medus |
| 1 žiupsnelis | prieskoniai („Chmeli-Suneli“) |
| 1 žiupsnelis | druska |
| 1 žiupsnelis | juodieji pipirai (malti) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
1.
Sprandinę perpjaukite išilgai (mėsos gabalas turi būti maždaug 1,5 cm storio). Nestipriai pamuškite. Kiaulieną, iš abiejų pusių, pabarstykite prieskoniais, druska ir pipirais.
2.
Špinatus sutrinkite karštame vandenyje. Tada sutrinkite ir bruknes. Bruknes ir špinatus sumaišykite.
3.
Kiaulienos sprandinę aptepkite špinatų ir bruknių mase. Susukite, kad špinatai su bruknėmis būtų viduje. Stipriai suriškite siūlu.
4.
Vyniotinį aptepkite medumi.
5.
Įkaitinkite orkaitę iki 200 °C temperatūros.
6.
Vyniotinį dėkite į kepimo maišelį ir kepkite orkaitėje apie valandą.
7.
Leiskite vyniotiniui atvėsti maišelyje ir tik tuomet pjaustykite riekelėmis.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Šventinškai paruošta sprandinė
-
Paprikų laiveliai
-
Armėniški arba mini mantai
-
Kiaulienos su kruopom apkepas
-
Kalakutienos maltiniai
-
Įdarytas faršo zuikis
-
Jautienos kotletai
-
Margaritos įdarytos paprikos
-
Kiaulienos šonkauliai su daržovėmis
-
Kiaulienos faršo kukuliukai įdaryti sūriu
-
Suadytas karbonadas
-
Maltiniai su grybų padažu
-
Šašlykas "Geras apetitas"
-
Faršo vyniotinis „Morkų juosta“
-
Sotieji zrazai
-
Ryžių ir veršienos blyneliai
-
Šutinta stirniena
-
Gardusis šašlykas majoneze
-
Šašlykai, marinuoti kefyre
-
Sluoksniuotos tešlos apkepas su mėsos įdaru
Vyniotinis "Siurprizas"
Komentarai:
3
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 10
-
Kiauliena,
1 kilogramas -
Špinatai,
100 gramų -
Bruknės,
100 gramų -
Medus,
2 valgomieji šaukštai -
Prieskoniai, „Chmeli-Suneli“,
1 žiupsnelis -
Druska,
1 žiupsnelis -
Juodieji pipirai, malti,
1 žiupsnelis - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Sprandinę perpjaukite išilgai (mėsos gabalas turi būti maždaug 1,5 cm storio). Nestipriai pamuškite. Kiaulieną, iš abiejų pusių, pabarstykite prieskoniais, druska ir pipirais.
Špinatus sutrinkite karštame vandenyje. Tada sutrinkite ir bruknes. Bruknes ir špinatus sumaišykite.
Kiaulienos sprandinę aptepkite špinatų ir bruknių mase. Susukite, kad špinatai su bruknėmis būtų viduje. Stipriai suriškite siūlu.
Vyniotinį aptepkite medumi.
Įkaitinkite orkaitę iki 200 °C temperatūros.
Vyniotinį dėkite į kepimo maišelį ir kepkite orkaitėje apie valandą.
Leiskite vyniotiniui atvėsti maišelyje ir tik tuomet pjaustykite riekelėmis.
Reklama:
Komentarai (3)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
