Į mėsą įmušti kiaušinius, berti druskos, pipirų, sudėti smulkintą svogūną, dėti šaukštą grietinės ir išmaišyti masę. Formuoti kotletus, apvolioti džiūvėsėliuose ir kepti įkaitintame aliejuje iš abiejų pusių.
Skanaus.

Jautienos kotletukai
Porcijų skaičius:
6
Paruošimo laikas:
Apie 45 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 6
800 gramų | jautiena |
2 valgomieji šaukštai | svogūnai |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | prieskoniai (mėsai) |
2 vienetai | kiaušiniai |
šiek tiek | džiūvėsėliai |
1 valgomasis šaukštas | grietinė |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Labai skanus sprandinės vertinis su keptomis daržovėmis
-
Suktinukai patale
-
Įdaryti pomidorai
-
Čanachai su čiobreliais
-
Šventinškai paruošta sprandinė
-
Kotletukai
-
Kiauliena su aguročiais
-
Įdaryti pievagrybiai
-
Kiaulienos kepsnys su morkomis ir sūriu
-
Maltos jautienos vyniotiniai
-
Mėsos kukuliai su mocarelos įdaru
-
Kiaulienos vyniotinis su morkomis
-
Kiaulienos kukuliai su ryžiais
-
Kiaulienos kukuliai tešloje
-
Kiaulienos kepsniai orkaitėje su pomidorais ir pievagrybiais
-
Kiaulienos kepsneliai su ananasais
-
Jautiena kiniškai
-
Blynai su paprika, pomidorais ir kumpiu
-
Kiaulienos kepsnys su kmynais
-
Kaspinėliai su špinatais
Jautienos kotletukai
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 6
-
Jautiena,
800 gramų -
Svogūnai,
2 valgomieji šaukštai - Druska
- Prieskoniai, mėsai
-
Kiaušiniai,
2 vienetai - Džiūvėsėliai
-
Grietinė,
1 valgomasis šaukštas - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Į mėsą įmušti kiaušinius, berti druskos, pipirų, sudėti smulkintą svogūną, dėti šaukštą grietinės ir išmaišyti masę. Formuoti kotletus, apvolioti džiūvėsėliuose ir kepti įkaitintame aliejuje iš abiejų pusių.
Skanaus.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...