"London Broil" - jauno jautuko ar telyčios marinuotas kepsnys.
Visus prieskonius sumaišyti ir laikyti šaldytuve minimum 30 min. Mėsa įtrinama prieskoniais ir palaikoma ~ 30 min.
![](/app/assets/img/receptai/receptai-menu-logo.png)
Arvydo Londono kepsnys su prieskoniais (London Broil)
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
1 skiltelė | česnakas (susmulkintas) |
0.5 vieneto | svogūnai (nedidelis) |
0.5 arbatinio šaukštelio | čiobreliai (džiovinti) |
1 kilogramas | jautiena (jauna) |
2 arbatiniai šaukšteliai | pipirai (čili (milteliai)) |
1 arbatinis šaukštelis | cukrus (rudas) |
šiek tiek | pipirai (juodi) |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | alyvuogių aliejaus |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
1.
2.
Keptuvė įkaitinama ir ištepama aliejumi (rekomenduoju šviesų alyvuogių). Mėsą dedam ant įkaitusios keptuvės. Kepimo laikas priklauso nuo mėsos storio (2 cm storio kepama porą min ant vieno šono ir porą min ant kito šono. Ilgiau kepant mėsa virsta sausa).
3.
Pjaustyti ir serviruoti po 5 minučių nuėmus nuo keptuvės.
SKANAUS.
SKANAUS.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Jautiena kiniškai
-
Faršo vyniotinis
-
Šutinta stirniena
-
Kiauliena aštriame padaže
-
Bulvių patiekalas
-
Mėsos kukuliai grietinėlės padaže
-
Kepsnys su morkomis, kumpiu ir sūriu
-
Faršu įdarytos paprikos
-
Ryžių ir veršienos blyneliai
-
Orkaitėje kepti kotletai su daržovėmis
-
Jautienos kotletukai
-
Kepsniai su sūriu ir česnaku
-
Kiaulienos kotletai
-
Veršienos kotletukai
-
Veršienos pyragas, įdarytas pistacijomis ir ančių kepenėlėmis
-
Naminiai mėsainiai
-
Daržovių ir mėsos apkepas
-
Spanguolinis šašlykas
-
Kiaulienos šonkauliai su daržovėmis
-
Plovas
Arvydo Londono kepsnys su prieskoniais (London Broil)
Komentarai:
3
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
![](/app/assets/img/iki-logo-2.png)
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Česnakas, susmulkintas,
1 skiltelė -
Svogūnai, nedidelis,
0.5 vieneto -
Čiobreliai, džiovinti,
0.5 arbatinio šaukštelio -
Jautiena, jauna,
1 kilogramas -
Pipirai, čili (milteliai),
2 arbatiniai šaukšteliai -
Cukrus, rudas,
1 arbatinis šaukštelis - Pipirai, juodi
- Druska
- Alyvuogių aliejus
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
"London Broil" - jauno jautuko ar telyčios marinuotas kepsnys.
Visus prieskonius sumaišyti ir laikyti šaldytuve minimum 30 min. Mėsa įtrinama prieskoniais ir palaikoma ~ 30 min.Keptuvė įkaitinama ir ištepama aliejumi (rekomenduoju šviesų alyvuogių). Mėsą dedam ant įkaitusios keptuvės. Kepimo laikas priklauso nuo mėsos storio (2 cm storio kepama porą min ant vieno šono ir porą min ant kito šono. Ilgiau kepant mėsa virsta sausa).
Pjaustyti ir serviruoti po 5 minučių nuėmus nuo keptuvės.
SKANAUS.
Reklama:
Komentarai (3)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...