
Virtos veršelio kojos
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
4 vienetai | veršiena (kojos) |
100 gramų | morkos |
2 vienetai | petražolės |
1 vienetas | salierai |
2 vienetai | svogūnai |
0.5 stiklinės | grietinė |
40 gramų | krienai (tarkuoti) |
50 gramų | pomidorų padažas |
šiek tiek | taukai (kiaulių) |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | juodieji pipirai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
Nuvalytos, verdančiu vandeniu nuplikytos kojos sudedamos į verdantį vandenį ir išverdamos. Baigiant virti suberiamos pjautytos daržovės: morkos, svogūnai, salieras, petražolės, pasūdoma. Iš išvirusių kojų išimami kaulai, o mėsa sudedama į puodą, užpilama grietine, sumaišyta su krienais, pašlakstoma pomidorų tyre, riebalais ir dedama į orkaitę. Tiekiama su virtomis bulvėmis, salotų lapeliais.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Kepsniukai folijoje
-
Žiediniai kopūstai su kumpiu
-
Krepšiukai su faršu ir puria bulvių koše
-
Makaronų apkepas su mėsa ir sūriu
-
Kiaulienos kukuliai tešloje
-
Kiauliena grill
-
Steikas
-
Ukrainietiškas mėsos apkepas
-
Ežero šašlykas
-
Kiaulienos guliašas aluje
-
Kepenėlės su vaisiais
-
Kiauliena su džiovintomis slyvomis
-
Jautienos kotletukai
-
Sultingi jautienos kotletai
-
Netikras zuikis su kukurūzų ir kiaušinių įdaru
-
Keptos kepenėlės su obuoliais
-
Virta marinuotos jautienos nugarinė
-
Kiaulienos karka
-
Toskaniškas veršienos pjausnys
-
Kiauliena troškinta su ryžiais ir pomidorais
Virtos veršelio kojos
Komentarai:
6
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Veršiena, kojos,
4 vienetai -
Morkos,
100 gramų -
Petražolės,
2 vienetai -
Salierai,
1 vienetas -
Svogūnai,
2 vienetai -
Grietinė,
0.5 stiklinės -
Krienai, tarkuoti,
40 gramų -
Pomidorų padažas,
50 gramų - Taukai (kiaulių)
- Druska
- Juodieji pipirai
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Nuvalytos, verdančiu vandeniu nuplikytos kojos sudedamos į verdantį vandenį ir išverdamos. Baigiant virti suberiamos pjautytos daržovės: morkos, svogūnai, salieras, petražolės, pasūdoma. Iš išvirusių kojų išimami kaulai, o mėsa sudedama į puodą, užpilama grietine, sumaišyta su krienais, pašlakstoma pomidorų tyre, riebalais ir dedama į orkaitę. Tiekiama su virtomis bulvėmis, salotų lapeliais.
Reklama:
Komentarai (6)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...