
Virtos veršelio kojos
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
4 vienetai | veršiena (kojos) |
100 gramų | morkos |
2 vienetai | petražolės |
1 vienetas | salierai |
2 vienetai | svogūnai |
0.5 stiklinės | grietinė |
40 gramų | krienai (tarkuoti) |
50 gramų | pomidorų padažas |
šiek tiek | taukai (kiaulių) |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | juodieji pipirai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
Nuvalytos, verdančiu vandeniu nuplikytos kojos sudedamos į verdantį vandenį ir išverdamos. Baigiant virti suberiamos pjautytos daržovės: morkos, svogūnai, salieras, petražolės, pasūdoma. Iš išvirusių kojų išimami kaulai, o mėsa sudedama į puodą, užpilama grietine, sumaišyta su krienais, pašlakstoma pomidorų tyre, riebalais ir dedama į orkaitę. Tiekiama su virtomis bulvėmis, salotų lapeliais.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Netikras Zuikis kitaip
-
Sprandinės kepsnys
-
Kebabas ant iešmo
-
Kiaulienos išpjovos suktinukai ant iešmelio
-
Kepsneliai su kiauliena
-
Faršo vyniotinis „Morkų juosta“
-
Kiauliena su krakmolu medaus ir apelsinų padaže
-
Kiauliena su aguročiais
-
Rostbifas
-
Avižinių dribsnių apkepas su mėsa
-
Kepta šoninė
-
Triušienos šašlykas
-
Pikantiški veršienos kepsniai
-
Kepta veršiena
-
Daržovių ir mėsos apkepas
-
Labai skanus sprandinės vertinis su keptomis daržovėmis
-
Šašlykas svogūnų marinate
-
Jautienos šašlykas
-
Sluoksniuotos tešlos pyragas su pievagrybiais ir faršu
-
Steikai
Virtos veršelio kojos
Komentarai:
6
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Veršiena, kojos,
4 vienetai -
Morkos,
100 gramų -
Petražolės,
2 vienetai -
Salierai,
1 vienetas -
Svogūnai,
2 vienetai -
Grietinė,
0.5 stiklinės -
Krienai, tarkuoti,
40 gramų -
Pomidorų padažas,
50 gramų - Taukai (kiaulių)
- Druska
- Juodieji pipirai
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Nuvalytos, verdančiu vandeniu nuplikytos kojos sudedamos į verdantį vandenį ir išverdamos. Baigiant virti suberiamos pjautytos daržovės: morkos, svogūnai, salieras, petražolės, pasūdoma. Iš išvirusių kojų išimami kaulai, o mėsa sudedama į puodą, užpilama grietine, sumaišyta su krienais, pašlakstoma pomidorų tyre, riebalais ir dedama į orkaitę. Tiekiama su virtomis bulvėmis, salotų lapeliais.
Reklama:
Komentarai (6)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...