Faršą pakepiname su susmulkintais svogūnais bei česnakais, pabarstome mėgiamais prieskoniais ir paliekame šiek tiek atvėsti.
Varškę sumaišome su kiaušiniu ir iškeptu faršu. Visą masę paskirstome į kepimo skardą ar kitą kepimui orkaitėje skirtą indą. Ant viršaus pabarstome žalumynų ir sūrio.
Kepame 180 laipsnių temperatūroje apie 30 minučių.

Varškės ir maltos mėsos apkepas su sūriu
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
šiek tiek | prieskoniai (mėsai) |
250 gramų | varškė (liesa) |
1 vienetas | kiaušiniai |
100 gramų | sūris (fermentinis) |
šiek tiek | svogūnai (laiškai arba krapai) |
200 gramų | kiaulienos faršas |
1 vienetas | svogūnai (laiškai arba krapai) |
3 skiltelės | česnakas |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Naminis kiaulienos šnicelis
-
Mėsos paplotėlis
-
Armėniški arba mini mantai
-
Pikantiški veršienos kepsniai
-
Maltos mėsos kotletai su sūrio įdaru
-
Kiaulienos kukuliai su ryžiais
-
Įdarytos paprikos
-
Sauliaus kibinai
-
Pyragas su šonine ir alyvuogėmis
-
Prancūziškas triušis
-
Kotletukai su morkomis
-
Šašlykai gurmanams
-
Ugniniai šonkauliukai
-
Guliašas su vakarykštėmis bulvėmis
-
Šašlykai su granatų sulčių padažu
-
Šašlykai
-
Įdarytas faršo zuikis
-
Kiaulienos kepsniukai svogūnėlių padaže
-
Jautienos kepsnys
-
Apkepta virta karka
Varškės ir maltos mėsos apkepas su sūriu
Komentarai:
6
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Prieskoniai, mėsai
-
Varškė, liesa,
250 gramų -
Kiaušiniai,
1 vienetas -
Sūris, fermentinis,
100 gramų - Svogūnai, laiškai arba krapai
-
Kiaulienos faršas,
200 gramų -
Svogūnai, laiškai arba krapai,
1 vienetas -
Česnakas,
3 skiltelės - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Faršą pakepiname su susmulkintais svogūnais bei česnakais, pabarstome mėgiamais prieskoniais ir paliekame šiek tiek atvėsti.
Varškę sumaišome su kiaušiniu ir iškeptu faršu. Visą masę paskirstome į kepimo skardą ar kitą kepimui orkaitėje skirtą indą. Ant viršaus pabarstome žalumynų ir sūrio.
Kepame 180 laipsnių temperatūroje apie 30 minučių.
Reklama:
Komentarai (6)
-
Marius
2012-09-10 14:42
...na, vien is sportinio intereso pabandysiu.... :-)
-
m
2012-07-18 16:14
man asmeniskai nelabai patiko sis receptas :-)
-
vilma
2012-06-02 14:53
SKANU VERTA PARAGAUTI TIKRAI ;-)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...