
Kiaulienos kepsniukai svogūnėlių padaže
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
šiek tiek | prieskoniai |
1 valgomasis šaukštas | pomidorų padažas |
1 stiklinė | pienas |
1 arbatinis šaukštelis | krapai |
2 vienetai | svogūnai (dideli) |
20 mililitrų | aliejaus |
1 valgomasis šaukštas | kvietiniai miltai |
1 arbatinis šaukštelis | garstyčios |
450 gramų | kiaulienos nugarinė |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | juodieji pipirai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
Kiaulienos nugarinę supjaustome nedideliais gabaliukais, pagardiname prieskoniais, juodaisiais pipirais, bei druska. Svogūnus supjaustome žiedeliais ir apkepame aliejuje. Pieną išplakame su garstyčiomis, pomidorų padažu, krapais, miltais ir trupučiu druskos. Mėsai baigiant kepti, supilame gautą padažą, svogūnus ir viską mentele maišome, kol padažas pradeda tirštėti. Skaniausia valgyti su bulvių koše.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Veršienos kotletukai
-
Maltos mėsos kotletai su sūrio įdaru
-
Kiaulienos kepsniai su malta jautiena
-
Kotletukai su sūriu
-
Tomo šašlykai "Skanumėlis"
-
Kiaulienos išpjova po porais
-
Kalakutienos maltiniai
-
Vikšrų vakarienė
-
Sprandinės suktinukai su malta mėsa ir sūriu
-
Pyragas su mėsa
-
Kotletukai šventiškai
-
Aštrus guliašas
-
Tešloje keptas rūkytas kumpis
-
Faršo, paprikos ir pomidorų apkepas
-
Triušienos šašlykas
-
Spageti su kukuliais
-
Mėsos apkepas
-
Jautiena gurmanams
-
Šašlykai su majonezu
-
Avienos šonkauliukai
Kiaulienos kepsniukai svogūnėlių padaže
Komentarai:
6
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Prieskoniai
-
Pomidorų padažas,
1 valgomasis šaukštas -
Pienas,
1 stiklinė -
Krapai,
1 arbatinis šaukštelis -
Svogūnai, dideli,
2 vienetai -
Aliejus,
20 mililitrų -
Kvietiniai miltai,
1 valgomasis šaukštas -
Garstyčios,
1 arbatinis šaukštelis -
Kiaulienos nugarinė,
450 gramų - Druska
- Juodieji pipirai
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Kiaulienos nugarinę supjaustome nedideliais gabaliukais, pagardiname prieskoniais, juodaisiais pipirais, bei druska. Svogūnus supjaustome žiedeliais ir apkepame aliejuje. Pieną išplakame su garstyčiomis, pomidorų padažu, krapais, miltais ir trupučiu druskos. Mėsai baigiant kepti, supilame gautą padažą, svogūnus ir viską mentele maišome, kol padažas pradeda tirštėti. Skaniausia valgyti su bulvių koše.
Reklama:
Komentarai (6)
-
nerijus
2017-04-19 18:45
romualda cia viskas sveika ir tikrai skanu, o jei tau nesveika griausk salota ir pavydek mums kas skaniai valgo
-
Deno
2017-03-30 13:42
Liux man patiko
-
Romualda
2016-03-11 12:20
Sveikos
Mitybosnerasta!
-
janina
2015-02-18 07:45
kaip tu cia papolei anukeli
-
lika28
2014-01-30 14:20
skanu
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...