Kiaulienos nugarinę supjaustykite 1 cm storio griežinėliais.
Išplakite kiaušinį. Įmaišykite garstyčias ir prieskonius.
Kepsnius pamirkykite kiaušinio plakinyje ir pavoliokite džiūvėsėliuose.
Kepkite įkaitintame aliejuje iš abiejų pusių (po 7-10 min.).
Kiaulienos kepsniai
Paruošimo laikas:
Apie 45 min
INGREDIENTAI:
| šiek tiek | druska |
| šiek tiek | juodieji pipirai (malti) |
| 1 sauja | džiūvėsėliai |
| 2 valgomieji šaukštai | garstyčios |
| 500 gramų | kiaulienos nugarinė |
| 1 vienetas | kiaušiniai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Bajoriškas kugelis su kiaulės koja
-
Pyragas su šonine ir alyvuogėmis
-
Medžiotojų šašlykai
-
Keptų kepenų gaminimas
-
Giminės kotletai ant laužo
-
Bulvių apkepas su šparagais
-
Kepti inkstai
-
Kiauliena su krakmolu medaus ir apelsinų padaže
-
Steikas medaus, cinamono ir čili marinate
-
Jautienos pjausnys garstyčių marinate
-
Faršu ir paprikomis įdaryti pievagrybiai
-
Labai skanus sprandinės vertinis su keptomis daržovėmis
-
Romšteksas majonezo padaže
-
Kiauliena su džiovintomis slyvomis
-
Triušienos kukuliai
-
Kotletukai
-
Tomo šašlykai "Skanumėlis"
-
Kepsnys “Kelmas”
-
Aštrus šašlykas
-
Mėsos troškinys laivelyje
Kiaulienos kepsniai
Komentarai:
3
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Druska
- Juodieji pipirai, malti
-
Džiūvėsėliai,
1 sauja -
Garstyčios,
2 valgomieji šaukštai -
Kiaulienos nugarinė,
500 gramų -
Kiaušiniai,
1 vienetas - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Kiaulienos nugarinę supjaustykite 1 cm storio griežinėliais.
Išplakite kiaušinį. Įmaišykite garstyčias ir prieskonius.
Kepsnius pamirkykite kiaušinio plakinyje ir pavoliokite džiūvėsėliuose.
Kepkite įkaitintame aliejuje iš abiejų pusių (po 7-10 min.).
Reklama:
Komentarai (3)
-
anonimas
2015-01-17 17:37
Siaip tai taii tikrai neatrodo taip kai paveikslelyje, nes plutele limpa prie keptuves, nebent reikia kad dziuveseliu labau daug butu..
-
Nijole
2012-09-14 13:39
tai istiesu labai skanu,puikus receptas.ACIU :-)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
