Kiaulienos nugarinę supjaustykite 1 cm storio griežinėliais.
Išplakite kiaušinį. Įmaišykite garstyčias ir prieskonius.
Kepsnius pamirkykite kiaušinio plakinyje ir pavoliokite džiūvėsėliuose.
Kepkite įkaitintame aliejuje iš abiejų pusių (po 7-10 min.).
![](/app/assets/img/receptai/receptai-menu-logo.png)
Kiaulienos kepsniai
Paruošimo laikas:
Apie 45 min
INGREDIENTAI:
šiek tiek | druska |
šiek tiek | juodieji pipirai (malti) |
1 sauja | džiūvėsėliai |
2 valgomieji šaukštai | garstyčios |
500 gramų | kiaulienos nugarinė |
1 vienetas | kiaušiniai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Sprandinės kepsnys grilyje
-
Šveicariška veršiena
-
Kiauliena saldžiarūgščiame padaže
-
Veršienos pjausniai
-
Arvydo Londono kepsnys su prieskoniais (London Broil)
-
Turkiškas kebabas
-
Kiauliena su krakmolu medaus ir apelsinų padaže
-
Gardūs veršienos karbonadai
-
Avienos šašlykas
-
Vyniotinis "Siurprizas"
-
Įdaryti mėsos kukuliai
-
Šašlykai vyno marinate
-
Lengvi kiaulienos kepsneliai
-
Keptas jautienos kumpis
-
Guliašiukas
-
Jautienos kotletai
-
Kiaulienos šašlykai, marinuoti su kefyru
-
Šutinta kiaulės galva su kopūstais
-
Faršu įdarytos bulvės
-
Kepsnys Verseka
Kiaulienos kepsniai
Komentarai:
3
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
![](/app/assets/img/iki-logo-2.png)
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Druska
- Juodieji pipirai, malti
-
Džiūvėsėliai,
1 sauja -
Garstyčios,
2 valgomieji šaukštai -
Kiaulienos nugarinė,
500 gramų -
Kiaušiniai,
1 vienetas - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Kiaulienos nugarinę supjaustykite 1 cm storio griežinėliais.
Išplakite kiaušinį. Įmaišykite garstyčias ir prieskonius.
Kepsnius pamirkykite kiaušinio plakinyje ir pavoliokite džiūvėsėliuose.
Kepkite įkaitintame aliejuje iš abiejų pusių (po 7-10 min.).
Reklama:
Komentarai (3)
-
anonimas
2015-01-17 17:37
Siaip tai taii tikrai neatrodo taip kai paveikslelyje, nes plutele limpa prie keptuves, nebent reikia kad dziuveseliu labau daug butu..
-
Nijole
2012-09-14 13:39
tai istiesu labai skanu,puikus receptas.ACIU :-)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...