500 gramų | jautiena |
šiek tiek | prieskoniai |
šiek tiek | druska |
Įdarui reikės: bulvė, kopūsto lapas, raug. agurkas, morka, salieras, 100 g. fermentinio sūrio, druska, pipirai, sviestas.
Įdaro gaminimas: Žalia bulvė sutarkuojama burokine tarka, kopūsto lapas, raugintas agurkas supjaustomi šiaudeliais. Smulkiai sutarkuojama morka ir salieras. Fermentinis sūris sutarkuojamas stambiai, įdedama druskos, pipirų, sviesto ar majonezo. Viskas sumaišoma.
Folija supjaustoma keturkampiais gabalėliais (13x13 cm), ištepama aliejumi. Ant paruoštos mėsos dedama po šaukštą įdaro, ant jo — gabaliukas sviesto ar margarino. Folija suspaudžiama taip, kad mėsa apgaubtų įdarą. Dedama į orkaitę ant grotelių, apačioje įpilama vandens. Kepama apie 35 min. Patiekiama didelėje lėkštėje, sukrauta kalnu (iš folijos mėsa neišimama). Labai įspūdinga, jei įnešant valgyti įsmeigiama keletas šaltos ugnies vielelių ir uždegama, užgesinama kambaryje šviesa.
Populiariausi receptai šią savaitę
- Balandėliai pekino kopūsto lapuose
- Įdaryti burokėliai
- Maltinukai su sūriu
- Kepsniai su sūriu
- Skani kiauliena "Funtikas"
- Triušienos pjausniai
- Nugarinė ant grotelių
- Orkaitėje kepti kotletai su sūriu
- Pyragas su šonine ir alyvuogėmis
- Spanguolinis šašlykas
- Klasikinis kiaulienos šašlykas
- Mėsos ir daržovių drebučiai
- Skanutėlis kiaulienos šašlykas
- Stirnienos vyniotiniai
- Itališkų makaronų apkepas, Lazanija
- Jautiena su garstyčių padažu
- Jautienos kukuliai
- Medžiotojų šašlykai
- Čipolino galvelės
- Maltos jautienos vyniotiniai
Mėsa folijoje
- Paruošimo laikas:
-
Jautiena,
500 gramų - Prieskoniai
- Druska
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Mėsa supjaustoma plonais gabaliukais, išmušama, pabarstoma prieskoniais. Jautiena iš anksto nesūdoma, nes pajuoduoja. Sūdoma prieš kepant.
Įdarui reikės: bulvė, kopūsto lapas, raug. agurkas, morka, salieras, 100 g. fermentinio sūrio, druska, pipirai, sviestas.
Įdaro gaminimas: Žalia bulvė sutarkuojama burokine tarka, kopūsto lapas, raugintas agurkas supjaustomi šiaudeliais. Smulkiai sutarkuojama morka ir salieras. Fermentinis sūris sutarkuojamas stambiai, įdedama druskos, pipirų, sviesto ar majonezo. Viskas sumaišoma.
Folija supjaustoma keturkampiais gabalėliais (13x13 cm), ištepama aliejumi. Ant paruoštos mėsos dedama po šaukštą įdaro, ant jo — gabaliukas sviesto ar margarino. Folija suspaudžiama taip, kad mėsa apgaubtų įdarą. Dedama į orkaitę ant grotelių, apačioje įpilama vandens. Kepama apie 35 min. Patiekiama didelėje lėkštėje, sukrauta kalnu (iš folijos mėsa neišimama). Labai įspūdinga, jei įnešant valgyti įsmeigiama keletas šaltos ugnies vielelių ir uždegama, užgesinama kambaryje šviesa.