
700 gramų | kiaulienos nugarinė |
2 vienetai | svogūnai (vidutinio dydžio) |
80 gramų | fermentinio sūrio (tarkuotas) |
80 gramų | mocarela sūris (tarkuotas) |
6 valgomieji šaukštai | majonezas |
šiek tiek | prieskoniai mėsai (mėgstami) |
šiek tiek | riebalai (skardai patepti) |
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Cukinijos ir maltos mėsos apkepas
-
Mėsos, bulvių ir makaronų apkepas
-
Šašlykai citrinų marinate
-
Įdarytos parikos
-
Ryžių ir kiaulienos apkepas su grybais
-
Sultingi jautienos kotletai
-
Kiaulienos kepsniukai apelsinų marinate
-
Vištienos vyniotinis su medžiotojų dešrelėmis
-
Kiauliena česnakiniame marinate
-
Ūkininko suktinukas
-
Kiaulienos nugarinė įdaryta brinzos sūriu
-
Prancūziškas triušis
-
Dešrelių pynė
-
Egzotiškas karbonadas
-
Ekspress šašlykai
-
Klasikinis sprandinės šašlykas
-
Kotletukai su sūriu
-
Kiaulienos suktinukai su džiovintais obuoliais
-
Mamos kotletukai su pievagrybiais ir imbieriniu padažu
-
Kotletukai su morkomis
Super skanūs ir greitai pagaminami kiaulienos kepsneliai

- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 6
-
Kiaulienos nugarinė,
700 gramų -
Svogūnai, vidutinio dydžio,
2 vienetai -
Fermentinis sūris, tarkuotas,
80 gramų -
Mocarela sūris, tarkuotas,
80 gramų -
Majonezas,
6 valgomieji šaukštai - Prieskoniai mėsai, mėgstami
- Riebalai, skardai patepti
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Kiaulienos nugarinę supjaustome nedideliais apie 1,5 cm storio gabalėliais. Šiuos gabalėlius išmušame mėsos muštuku.
Norimą kiekį prieskonių sumaišome indelyje, apibarstome kiekvieną mėsos gabalėlį iš abiejų pusių. Paliekame pasimarinuoti šaldytuve 15 min ar ilgiau arba galima kepti iš karto (priklauso kiek turite laiko).
Svogūną nulupame, perpjauname perpus ir supjaustome griežinėliais.
Kiaulienos gabalėlius išdėliojame ant riebalais pateptos kepimo skardos, apibarstome svogūnais. Ant visų gabalėlių tolygiai užtepame majonezo, apibarstome sutarkuotais sūriais. Uždengiame kepimo folija.
Kepsnelius kepame įkaitintoje iki 180 C orkaitėje uždengtus folija apie 25 min, tuomet nuimame foliją ir dar kepame apie 20 min., kol kepsneliai gražiai apskrunda.
Komentarai (2)
-
Joana
2019-10-02 19:53
Labai skanu gaminau ir ne kartą
-
Joana
2019-10-02 19:53
Labai skanu gaminau ir ne kartą