Maltą mėsą sumaišyti su tarkuotu svogūnų ir džiovintais prieskoniais, pipirais, druska. Išmaišyti rankomis (masė turi būti klampi ir lipni). Mase rankomis aplipdyti medinius iešmelius ir kepti ant žarijų.
Skanaus.

Avienos ir paukštienos šašlykas - kebabas
Porcijų skaičius:
7
Paruošimo laikas:
Apie 30 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 7
400 gramų | avienos (malta) |
300 gramų | antienos (malta) |
200 gramų | kiauliena |
1 vienetas | svogūnai |
šiek tiek | rozmarinas |
šiek tiek | bazilikas |
šiek tiek | petražolės |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | pipirai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Avienos čiopsai su polenta ir mėtomis
-
Keptas kiaulienos kumpis
-
Kotletukai su morkomis
-
Aštrūs mamos kotletukai
-
Pikantikškas kiaulienos kepsnys vyno padaže
-
Jautienos kepsnys
-
Kiaulienos šašlykai
-
Jautiena su garstyčių padažu
-
Kepta kiauliena
-
Liežuvis su grybais
-
Virta šerniena
-
Vyniotinis Kubilas
-
Kotletai "Du viename"
-
Kalakutienos maltiniai
-
Kiaulienos suktinukai su džiovintais obuoliais
-
Grikių kotletai su mėsa
-
Kepti kiaulių kulniukai (karka)
-
Rūkytas kumpis, keptas folijoje
-
Žiediniai kopūstai su kumpiu
-
Keptas kiškis
Avienos ir paukštienos šašlykas - kebabas
Komentarai:
3
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 7
-
Aviena, malta,
400 gramų -
Antiena, malta,
300 gramų -
Kiauliena,
200 gramų -
Svogūnai,
1 vienetas - Rozmarinas
- Bazilikas
- Petražolės
- Druska
- Pipirai
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Maltą mėsą sumaišyti su tarkuotu svogūnų ir džiovintais prieskoniais, pipirais, druska. Išmaišyti rankomis (masė turi būti klampi ir lipni). Mase rankomis aplipdyti medinius iešmelius ir kepti ant žarijų.
Skanaus.
Reklama:
Komentarai (3)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...