Maltą mėsą sumaišyti su tarkuotu svogūnų ir džiovintais prieskoniais, pipirais, druska. Išmaišyti rankomis (masė turi būti klampi ir lipni). Mase rankomis aplipdyti medinius iešmelius ir kepti ant žarijų.
Skanaus.

Avienos ir paukštienos šašlykas - kebabas
Porcijų skaičius:
7
Paruošimo laikas:
Apie 30 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 7
400 gramų | avienos (malta) |
300 gramų | antienos (malta) |
200 gramų | kiauliena |
1 vienetas | svogūnai |
šiek tiek | rozmarinas |
šiek tiek | bazilikas |
šiek tiek | petražolės |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | pipirai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Mineralinis šašlykas
-
Šutinta stirniena
-
Kepsneliai su kiauliena
-
Šašlykas "Geras apetitas"
-
Didkotlečiai su ryžiais
-
Veršienos kumpis su obuoliais
-
Orkaitėje kepti kotletai su daržovėmis
-
Kiaulienos kepsneliai su ananasais
-
Pikantiška triušiena
-
Faršo apkepas su daržovėmis
-
Vyne troškintas triušis
-
Tikro dzūko pietūs
-
Naminės dešrelės
-
Sūdyti kaimiški lašiniai
-
Sultingas šnicelis
-
Kepsniai su ananasais
-
Kepsniai su sūriu ir česnaku
-
Veršienos troškinys drebučiuose
-
Kiaulienos nugarinė įdaryta brinzos sūriu
-
Steikas
Avienos ir paukštienos šašlykas - kebabas
Komentarai:
3
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 7
-
Aviena, malta,
400 gramų -
Antiena, malta,
300 gramų -
Kiauliena,
200 gramų -
Svogūnai,
1 vienetas - Rozmarinas
- Bazilikas
- Petražolės
- Druska
- Pipirai
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Maltą mėsą sumaišyti su tarkuotu svogūnų ir džiovintais prieskoniais, pipirais, druska. Išmaišyti rankomis (masė turi būti klampi ir lipni). Mase rankomis aplipdyti medinius iešmelius ir kepti ant žarijų.
Skanaus.
Reklama:
Komentarai (3)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...