Šašlykai marinuoti kefyre
Porcijų skaičius:
5
Paruošimo laikas:
Daugiau nei 1 val
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 5
| 1 kilogramas | kiauliena ( sprandinė) |
| 1.5 litro | kefyras |
| 1 pundelis | kalendra |
| 6 galvos | svogūnai |
| šiek tiek | druska |
| šiek tiek | pipirai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val
1.
Sprandinę supjaustykite nedideliais gabaliukais. Stambiai supjaustykite svogūnus ir kalendras. Sudėkite viską į puodą (sluoksniuodami): mėsą, po to svogūnus, kalendrą – taip keletą kartų. Kiekvieną sluoksnį sūdykite ir įberkite pipirų.
2.
Viską užpilkite kefyru. Uždenkite indą dangčiu ir palikite stovėti per naktį vėsioje vietoje (kuo ilgiau mėsa marinuosis – tuo švelnesnis bus šašlykas). Mėsą susmeikite ant iešmų ir kepkite šašlykinėje ant gerai įkaitusių anglių, apšlakstydami likusiu kefyru.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Bajoriškas kugelis su kiaulės koja
-
Pyragas su šonine ir alyvuogėmis
-
Medžiotojų šašlykai
-
Keptų kepenų gaminimas
-
Giminės kotletai ant laužo
-
Bulvių apkepas su šparagais
-
Kepti inkstai
-
Kiauliena su krakmolu medaus ir apelsinų padaže
-
Steikas medaus, cinamono ir čili marinate
-
Jautienos pjausnys garstyčių marinate
-
Faršu ir paprikomis įdaryti pievagrybiai
-
Labai skanus sprandinės vertinis su keptomis daržovėmis
-
Romšteksas majonezo padaže
-
Kiauliena su džiovintomis slyvomis
-
Triušienos kukuliai
-
Kotletukai
-
Tomo šašlykai "Skanumėlis"
-
Kepsnys “Kelmas”
-
Aštrus šašlykas
-
Mėsos troškinys laivelyje
Šašlykai marinuoti kefyre
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 5
-
Kiauliena, sprandinė,
1 kilogramas -
Kefyras,
1.5 litro -
Kalendra,
1 pundelis -
Svogūnai,
6 galvos - Druska
- Pipirai
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Sprandinę supjaustykite nedideliais gabaliukais. Stambiai supjaustykite svogūnus ir kalendras. Sudėkite viską į puodą (sluoksniuodami): mėsą, po to svogūnus, kalendrą – taip keletą kartų. Kiekvieną sluoksnį sūdykite ir įberkite pipirų.
Viską užpilkite kefyru. Uždenkite indą dangčiu ir palikite stovėti per naktį vėsioje vietoje (kuo ilgiau mėsa marinuosis – tuo švelnesnis bus šašlykas). Mėsą susmeikite ant iešmų ir kepkite šašlykinėje ant gerai įkaitusių anglių, apšlakstydami likusiu kefyru.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
