Prieskonius sumaišyti, česnaką supjaustyti ir ištrinti sprandinės gabaliukus.
Palaikyti šaltai apie 12 valandų.
Sprandinė kopūsto lape
Porcijų skaičius:
5
Paruošimo laikas:
Apie 45 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 5
| 5 gabalai | kiauliena (sprandinė su kauliuku, pjaustyta) | |
| 10 | bulvių | |
| 1 vienetas | kopūstai | |
| 1 arbatinis šaukštelis | pipirai | |
| 1 arbatinis šaukštelis | džiovintas raudonėlis | |
| 1 arbatinis šaukštelis | krapai (džiovinti) | |
| 1 arbatinis šaukštelis | druska | |
| 1 galva | česnakas | |
| 5 vienetai | lauro lapų (lapai) | |
| Kepimui: | ||
| 2 valgomieji šaukštai | aliejaus | |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
1.
2.
Mėsą dėti ant žalių kopūstų lapų, šalia dėti po 1 - 2 bulves ir kepti orkaitėje apie 30 minučių.
3.
Mėsą apversti, gražiai apgaubti kopūsto lapu, įpilti truputį vandens ir dar kepti apie 30 minučių, palaistant susidariusiu sultiniu.
Išjungus palikti pastovėti 20 minučių ir ragauti.
Išjungus palikti pastovėti 20 minučių ir ragauti.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Labai skanus sprandinės vertinis su keptomis daržovėmis
-
Balandėliai
-
Netikras zuikis su kukurūzų ir kiaušinių įdaru
-
Šašlykai, marinuoti kefyre
-
Tiuringijos kepsnys puodelyje
-
Citrininė karka su keptomis daržovėmis
-
Kepti kotletai su moliūgais
-
Jautiena kopūstų padaže
-
Suktinukai
-
Apkepta virta karka
-
Jautienos kotletukai
-
Kiaulienos kepsniai orkaitėje su pomidorais ir pievagrybiais
-
Stirnos nugarinė
-
Kiaulienos kumpis giroje
-
Itališka veršienos filė
-
Virtas rūkytas kumpis
-
Keptos kepenėlės su obuoliais
-
Kiaulienos ir bulvių su brokoliais duetas
-
Medžiotojų kepsniai
-
Jautienos brandintas steikas T-BONE su gražgarstėmis
Sprandinė kopūsto lape
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 5
-
Kiauliena, sprandinė su kauliuku, pjaustyta,
5 gabalai -
Bulvės,
10 -
Kopūstai,
1 vienetas -
Pipirai,
1 arbatinis šaukštelis -
Džiovintas raudonėlis,
1 arbatinis šaukštelis -
Krapai, džiovinti,
1 arbatinis šaukštelis -
Druska,
1 arbatinis šaukštelis -
Česnakas,
1 galva -
Lauro lapai, lapai,
5 vienetai - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
-
Aliejus,
2 valgomieji šaukštai - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Prieskonius sumaišyti, česnaką supjaustyti ir ištrinti sprandinės gabaliukus.
Palaikyti šaltai apie 12 valandų.Mėsą dėti ant žalių kopūstų lapų, šalia dėti po 1 - 2 bulves ir kepti orkaitėje apie 30 minučių.
Mėsą apversti, gražiai apgaubti kopūsto lapu, įpilti truputį vandens ir dar kepti apie 30 minučių, palaistant susidariusiu sultiniu.
Išjungus palikti pastovėti 20 minučių ir ragauti.
Reklama:
Komentarai (2)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
