
Kiaulienos kukuliai su ryžiais
Porcijų skaičius:
3
Paruošimo laikas:
Apie 30 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 3
500 gramų | kiauliena (malta) |
200 gramų | ryžiai |
150 gramų | sviestas |
1 valgomasis šaukštas | prieskoniai |
1 skardinė | pomidorai (konservuoti, pjaustyti) |
100 mililitrų | vanduo (šaltas) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min
1.
Išsiverdame ryžius. Pagardiname 50 g. sviesto ir prieskoniais, gerai išmaišome.
2.
Faršą sumaišome su šaltu vandeniu, 2v.š. pasiruoštų ryžių ir pagardiname prieskoniais. Formuojame nedidelius kukuliukus ir apkepiname likusiame svieste iš visų pusių.
Tada kukuliukus dedam į puodą kuriame troškinsime (sviestą paliekame keptuvėje). Ant likusio sviesto pakepinam svogūną, kol įgaus šviesų auksinį atspalvį. Tada pilame pomidorus su visomis sultimis (galima naudoti šviežius, apipilame verdančiu vandeniu ir nuimame žievelę, supjaustome), dedame prieskonius, pora min. maišydami pagarinam ir pilam ant kukulių. Viską patroškiname apie 10min.
Tada kukuliukus dedam į puodą kuriame troškinsime (sviestą paliekame keptuvėje). Ant likusio sviesto pakepinam svogūną, kol įgaus šviesų auksinį atspalvį. Tada pilame pomidorus su visomis sultimis (galima naudoti šviežius, apipilame verdančiu vandeniu ir nuimame žievelę, supjaustome), dedame prieskonius, pora min. maišydami pagarinam ir pilam ant kukulių. Viską patroškiname apie 10min.
3.
Patiekdami papuošiam mėgstamom prieskoninėm žolelėm. Patiekalas labai sotus ir tikrai skanus.
Skanaus.
Skanaus.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Kiniškos šventės namuose
-
Žuvinto kepsnys
-
Rostbifas
-
Kiaulienos kepsneliai su ananasais
-
Šventinškai paruošta sprandinė
-
Kepsneliai su slyvomis
-
Kiaulienos išpjova po porais
-
Guliašas
-
Faršo vyniotinis
-
Kiaulienos sprandinės kepsnys “Armonika”
-
Kebabas ant iešmo
-
Savo sultyse marinuoti šašlykai
-
Mėsos kukuliai
-
Vyne troškintas triušis
-
Karbonadas „Skanumas“
-
Guliašas su šafranu
-
Pikantikškas kiaulienos kepsnys vyno padaže
-
Keptas triušis su ryžiais
-
Jautiena kopūstų padaže
-
Sluoksniuotos tešlos pyragas su pievagrybiais ir faršu
Kiaulienos kukuliai su ryžiais
Komentarai:
4
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 3
-
Kiauliena, malta,
500 gramų -
Ryžiai,
200 gramų -
Sviestas,
150 gramų -
Prieskoniai,
1 valgomasis šaukštas -
Pomidorai, konservuoti, pjaustyti,
1 skardinė -
Vanduo, šaltas,
100 mililitrų - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Išsiverdame ryžius. Pagardiname 50 g. sviesto ir prieskoniais, gerai išmaišome.
Faršą sumaišome su šaltu vandeniu, 2v.š. pasiruoštų ryžių ir pagardiname prieskoniais. Formuojame nedidelius kukuliukus ir apkepiname likusiame svieste iš visų pusių.
Tada kukuliukus dedam į puodą kuriame troškinsime (sviestą paliekame keptuvėje). Ant likusio sviesto pakepinam svogūną, kol įgaus šviesų auksinį atspalvį. Tada pilame pomidorus su visomis sultimis (galima naudoti šviežius, apipilame verdančiu vandeniu ir nuimame žievelę, supjaustome), dedame prieskonius, pora min. maišydami pagarinam ir pilam ant kukulių. Viską patroškiname apie 10min.Patiekdami papuošiam mėgstamom prieskoninėm žolelėm. Patiekalas labai sotus ir tikrai skanus.
Skanaus.
Reklama:
Komentarai (4)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...