Veršienos šašlykas
Paruošimo laikas:
Apie 30 min
INGREDIENTAI:
| šiek tiek | druska |
| 1.5 kilogramo | veršiena |
| 5 vienetai | svogūnai |
| 150 mililitrų | majonezas |
| 6 skiltelės | česnakas |
| šiek tiek | prieskoniai (šašlykų) |
| 2 valgomieji šaukštai | krapai |
| 1 valgomasis šaukštas | kalendra |
| šiek tiek | juodieji pipirai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min
Veršieną supjaustome nedideliais gabaliukais (kaip įprasta šašlykams). Mėsos gabaliukus pagardiname prieskoniais, kalendra, krapais ir juodaisiais pipirais. Supilame majonezą, sudedame sukapotą česnaką ir svogūno griežinėlius. Viską išmaišome ir marinuojame apie 5 val. Po to sumauname ant iešmų ir kepame ant laužo arba orkaitėje. Skanu su virtais ryžiais ir šviežiomis daržovėmis.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Bajoriškas kugelis su kiaulės koja
-
Pyragas su šonine ir alyvuogėmis
-
Medžiotojų šašlykai
-
Keptų kepenų gaminimas
-
Giminės kotletai ant laužo
-
Bulvių apkepas su šparagais
-
Kepti inkstai
-
Kiauliena su krakmolu medaus ir apelsinų padaže
-
Steikas medaus, cinamono ir čili marinate
-
Jautienos pjausnys garstyčių marinate
-
Faršu ir paprikomis įdaryti pievagrybiai
-
Labai skanus sprandinės vertinis su keptomis daržovėmis
-
Romšteksas majonezo padaže
-
Kiauliena su džiovintomis slyvomis
-
Triušienos kukuliai
-
Kotletukai
-
Tomo šašlykai "Skanumėlis"
-
Kepsnys “Kelmas”
-
Aštrus šašlykas
-
Mėsos troškinys laivelyje
Veršienos šašlykas
Komentarai:
3
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Druska
-
Veršiena,
1.5 kilogramo -
Svogūnai,
5 vienetai -
Majonezas,
150 mililitrų -
Česnakas,
6 skiltelės - Prieskoniai, šašlykų
-
Krapai,
2 valgomieji šaukštai -
Kalendra,
1 valgomasis šaukštas - Juodieji pipirai
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Veršieną supjaustome nedideliais gabaliukais (kaip įprasta šašlykams). Mėsos gabaliukus pagardiname prieskoniais, kalendra, krapais ir juodaisiais pipirais. Supilame majonezą, sudedame sukapotą česnaką ir svogūno griežinėlius. Viską išmaišome ir marinuojame apie 5 val. Po to sumauname ant iešmų ir kepame ant laužo arba orkaitėje. Skanu su virtais ryžiais ir šviežiomis daržovėmis.
Reklama:
Komentarai (3)
-
Pribuskite
2015-08-26 20:47
Kas valgo saslyka su ryziais, armenai ir gruzinai nezinau ka padarytu
-
as
2012-10-23 20:06
cia ne turkiskas patiekalas.
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
