
Veršienos kepenėlių troškinys
Paruošimo laikas:
Apie 5 min
INGREDIENTAI:
800 gramų | veršiena (kepenėlės) |
1.5 valgomojo šaukšto | kvietiniai miltai |
0.5 stiklinės | grietinė |
0.5 stiklinės | taukai (kiaulių) |
4 vienetai | svogūnai |
1.5 stiklinės | pienas |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | juodieji pipirai |
šiek tiek | cukrus |
šiek tiek | petražolės |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min
Nuplautos kepenėlės, nupjausčius plėves, užpilamos pienu ir 3—4 val. laikomos šaldytuve. Vėliau nusausinamos, supjaustomos 1,5 cm griežinėliais, apibarstomos pipirais, miltais ir iš abiejų pusių apkepinamos riebaluose. Svogūnai pakepinami, pabarstomi cukrumi, sukrečiami ant kepenėlių, supilama grietinė, įpjaustomos petražolės ir truputį patroškinus pagardinama prieskoniais. Tiekiama su virtomis ar keptomis bulvėmis.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Mėsa su apelsinais
-
Kiaulienos kepsniai su malta jautiena
-
Jautienos vyniotiniai
-
Avienos muštiniai
-
Klasikinis kiaulienos šašlykas
-
Kaukazietiškas šašlykas
-
Giminės kotletai ant laužo
-
Purienos
-
Paprika įdaryta faršu
-
Įdaryti pievagrybiai
-
Mėsos kepsnys su grybais
-
Orkaitėje apkeptos kiaulių kojos
-
Mėsos kukuliukai
-
Jautienos brandintas steikas T-BONE su gražgarstėmis
-
Kotletai su daržovių įdaru
-
Troškinta veršiena
-
Medžiotojų kepsniai
-
Įdaryta paprika
-
Mėsinis riestainis su kiaušiniu
-
Suadytas karbonadas
Veršienos kepenėlių troškinys
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Veršiena, kepenėlės,
800 gramų -
Kvietiniai miltai,
1.5 valgomojo šaukšto -
Grietinė,
0.5 stiklinės -
Taukai (kiaulių),
0.5 stiklinės -
Svogūnai,
4 vienetai -
Pienas,
1.5 stiklinės - Druska
- Juodieji pipirai
- Cukrus
- Petražolės
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Nuplautos kepenėlės, nupjausčius plėves, užpilamos pienu ir 3—4 val. laikomos šaldytuve. Vėliau nusausinamos, supjaustomos 1,5 cm griežinėliais, apibarstomos pipirais, miltais ir iš abiejų pusių apkepinamos riebaluose. Svogūnai pakepinami, pabarstomi cukrumi, sukrečiami ant kepenėlių, supilama grietinė, įpjaustomos petražolės ir truputį patroškinus pagardinama prieskoniais. Tiekiama su virtomis ar keptomis bulvėmis.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...