Šašlykiukai storuliukams
Paruošimo laikas:
Apie 45 min
INGREDIENTAI:
| 400 gramų | veršiena |
| 100 gramų | kiaulienos lašiniai (sūdyti) |
| 50 gramų | majonezas |
| 30 gramų | pomidorų padažas (aštrus) |
| 2 skiltelės | česnakas |
| šiek tiek | prieskoniai (šašlykų) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
Veršieną supjaustome gabaliukais, dedame ant jos paruoštą marinatą. Išmaišome ir paliekam pasimarinuoti 5 val. Marinato gaminimas: sumaišome majonezą su pomidorų padažu ir prieskoniais, įspaudžiame česnako. Lašinukus supjaustome. Ant medinių iešmelių veriame šašlyko gabaliuką, tada lašinuko gabaliuką ir t.t. Kepame orkaitėje apie 20 - 25 min.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Labai skanus sprandinės vertinis su keptomis daržovėmis
-
Balandėliai
-
Netikras zuikis su kukurūzų ir kiaušinių įdaru
-
Šašlykai, marinuoti kefyre
-
Tiuringijos kepsnys puodelyje
-
Citrininė karka su keptomis daržovėmis
-
Kepti kotletai su moliūgais
-
Jautiena kopūstų padaže
-
Suktinukai
-
Apkepta virta karka
-
Jautienos kotletukai
-
Kiaulienos kepsniai orkaitėje su pomidorais ir pievagrybiais
-
Stirnos nugarinė
-
Kiaulienos kumpis giroje
-
Itališka veršienos filė
-
Virtas rūkytas kumpis
-
Keptos kepenėlės su obuoliais
-
Kiaulienos ir bulvių su brokoliais duetas
-
Medžiotojų kepsniai
-
Jautienos brandintas steikas T-BONE su gražgarstėmis
Šašlykiukai storuliukams
Komentarai:
3
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Veršiena,
400 gramų -
Kiaulienos lašiniai, sūdyti,
100 gramų -
Majonezas,
50 gramų -
Pomidorų padažas, aštrus,
30 gramų -
Česnakas,
2 skiltelės - Prieskoniai, šašlykų
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Veršieną supjaustome gabaliukais, dedame ant jos paruoštą marinatą. Išmaišome ir paliekam pasimarinuoti 5 val. Marinato gaminimas: sumaišome majonezą su pomidorų padažu ir prieskoniais, įspaudžiame česnako. Lašinukus supjaustome. Ant medinių iešmelių veriame šašlyko gabaliuką, tada lašinuko gabaliuką ir t.t. Kepame orkaitėje apie 20 - 25 min.
Reklama:
Komentarai (3)
-
br
2012-09-12 12:09
gal ir sknu butu reik bandyt
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
