Mėsytė supjaustoma norimo dydžio gabaliukais, supjaustome svogūnus žiedukais, įberiame juodųjų ir kvepiančiųjų pipirų pagal savo skonį, druskos, tada pilame acto ir mineralinio su citrina.
Išmarinuotus šašlykus galima kepti kad ir po 2-3 valandų. Skanaus.

Kiaulienos šašlykai
Paruošimo laikas:
Apie 45 min
INGREDIENTAI:
1 litras | mineralinis vanduo (su citrina) |
1 arbatinis šaukštelis | juodieji pipirai |
0.5 arbatinio šaukštelio | kvapieji pipirai |
3 vienetai | svogūnai |
8 valgomieji šaukštai | acto |
2 arbatiniai šaukšteliai | druska |
2 kilogramai | kiaulienos sprandinė |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Mineralinis šašlykas
-
Šutinta stirniena
-
Kepsneliai su kiauliena
-
Šašlykas "Geras apetitas"
-
Didkotlečiai su ryžiais
-
Veršienos kumpis su obuoliais
-
Orkaitėje kepti kotletai su daržovėmis
-
Kiaulienos kepsneliai su ananasais
-
Pikantiška triušiena
-
Faršo apkepas su daržovėmis
-
Vyne troškintas triušis
-
Tikro dzūko pietūs
-
Naminės dešrelės
-
Sūdyti kaimiški lašiniai
-
Sultingas šnicelis
-
Kepsniai su ananasais
-
Kepsniai su sūriu ir česnaku
-
Veršienos troškinys drebučiuose
-
Kiaulienos nugarinė įdaryta brinzos sūriu
-
Steikas
Kiaulienos šašlykai
Komentarai:
3
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Mineralinis vanduo, su citrina,
1 litras -
Juodieji pipirai,
1 arbatinis šaukštelis -
Kvapieji pipirai,
0.5 arbatinio šaukštelio -
Svogūnai,
3 vienetai -
Actas,
8 valgomieji šaukštai -
Druska,
2 arbatiniai šaukšteliai -
Kiaulienos sprandinė,
2 kilogramai - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Mėsytė supjaustoma norimo dydžio gabaliukais, supjaustome svogūnus žiedukais, įberiame juodųjų ir kvepiančiųjų pipirų pagal savo skonį, druskos, tada pilame acto ir mineralinio su citrina.
Išmarinuotus šašlykus galima kepti kad ir po 2-3 valandų. Skanaus.
Reklama:
Komentarai (3)
-
Tigriuke
2010-10-29 21:49
manu skanu turetu buti :-) :super2:
-
Tigriuke
2010-10-29 21:48
Nu mnyciau kad turetu but skanu reikes kada psidaryt. :-) :super2:
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...