Mėsytė supjaustoma norimo dydžio gabaliukais, supjaustome svogūnus žiedukais, įberiame juodųjų ir kvepiančiųjų pipirų pagal savo skonį, druskos, tada pilame acto ir mineralinio su citrina.
Išmarinuotus šašlykus galima kepti kad ir po 2-3 valandų. Skanaus.

Kiaulienos šašlykai
Paruošimo laikas:
Apie 45 min
INGREDIENTAI:
1 litras | mineralinis vanduo (su citrina) |
1 arbatinis šaukštelis | juodieji pipirai |
0.5 arbatinio šaukštelio | kvapieji pipirai |
3 vienetai | svogūnai |
8 valgomieji šaukštai | acto |
2 arbatiniai šaukšteliai | druska |
2 kilogramai | kiaulienos sprandinė |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Kukuliai
-
Jautienos kukuliai
-
Kepti kiaulių kulniukai (karka)
-
Kaukazietiškas šašlykas
-
Kiaulienos kepsneliai su ananasais
-
Keptos kepenėlės
-
Basturma
-
Kiaulienos šašlykas
-
Triušienos vyniotinis
-
Troškinta jautiena su bruknėmis
-
Sūrio kamuoliukai
-
Kotletai su įdaru
-
Aštroki šašlykai
-
Šeimos mėgstamiausi kepsniukai
-
Kepti kotletai su moliūgais
-
Kiaulienos guliašas
-
Kotletai su morkų, pievagrybių ir sūrio įdaru
-
Aštrūs mamos kotletukai
-
Suktinukai patale
-
Kaukazo šašlykai
Kiaulienos šašlykai
Komentarai:
3
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Mineralinis vanduo, su citrina,
1 litras -
Juodieji pipirai,
1 arbatinis šaukštelis -
Kvapieji pipirai,
0.5 arbatinio šaukštelio -
Svogūnai,
3 vienetai -
Actas,
8 valgomieji šaukštai -
Druska,
2 arbatiniai šaukšteliai -
Kiaulienos sprandinė,
2 kilogramai - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Mėsytė supjaustoma norimo dydžio gabaliukais, supjaustome svogūnus žiedukais, įberiame juodųjų ir kvepiančiųjų pipirų pagal savo skonį, druskos, tada pilame acto ir mineralinio su citrina.
Išmarinuotus šašlykus galima kepti kad ir po 2-3 valandų. Skanaus.
Reklama:
Komentarai (3)
-
Tigriuke
2010-10-29 21:49
manu skanu turetu buti :-) :super2:
-
Tigriuke
2010-10-29 21:48
Nu mnyciau kad turetu but skanu reikes kada psidaryt. :-) :super2:
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...