
Kiaulienos kepsneliai su ananasais
Porcijų skaičius:
14
Paruošimo laikas:
Daugiau nei 1 val
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 14
1.5 kilogramo | kiauliena ( sprandinė) |
1 skardinė | ananasų (konservuoti (griežinėliais)) |
14 vienetų | alyvuogių (juodos) |
300 gramų | sūris (fermentinis) |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | pipirai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val
1.
Kiaulienos nugarinę supjaustome kepsneliais (apie 1-1,5 cm storio), pasūdome, pabarstome pipirais ir užpilame kefyru. Paliekame marinuotis (geriausiai per naktį).
2.
Marinuotus kepsnelius apkepame keptuvėje ant stiprios ugnies iš abiejų pusių po 2 min. Į aliejumi išteptą skardą sudedame apkepintus kepsnelius, ant kiekvieno kepsnelio dedame po griežinėlį ananaso ir į ananaso griežinėlio vidų po alyvuogę. Apibarstome tarkuotu fermentiniu sūrių ir pašauname į įkaitintą iki 200°C temp. orkaitę 20 - 30 min.
3.
Likus 10 min. iki kepimo pabaigos supilame ananasų sultis, kurios liko indelyje ir kepame, kol sūris gražiai apskrus. Papuošiame žalumynais. Aš dar padariau rožes iš bulvių. Skanaus.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Uzbekiškas šašlykas
-
Musak
-
Aštrus guliašas
-
Kepti kotletai su moliūgais
-
Orkaitėje kepti kotletai
-
Aštrus karbonadas
-
Kiaulienos šašlykas majoneze
-
Jautienos filė kepsnio gaminimas
-
Kalakutienos maltiniai
-
Traškus kiaulienos kepsnys, marinuotas su Ancho aitriosiomis paprikomis
-
Kepenėlės su vaisiais
-
Jautienos kotletukai
-
Kepta kiaulienos karka žarijose
-
Bifšteksas ant grotelių
-
Kepta veršiena
-
Tomo šašlykai "Skanumėlis"
-
Balandėliai pagal Vidą
-
Šašlykai kepti elektriniame gilyje „Greiti ir pasiutusiai skanūs“
-
Vasaros šašlykas
-
Keptas paršelis
Kiaulienos kepsneliai su ananasais
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 14
-
Kiauliena, sprandinė,
1.5 kilogramo -
Ananasai, konservuoti (griežinėliais),
1 skardinė -
Alyvuogės, juodos,
14 vienetų -
Sūris, fermentinis,
300 gramų - Druska
- Pipirai
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Kiaulienos nugarinę supjaustome kepsneliais (apie 1-1,5 cm storio), pasūdome, pabarstome pipirais ir užpilame kefyru. Paliekame marinuotis (geriausiai per naktį).
Marinuotus kepsnelius apkepame keptuvėje ant stiprios ugnies iš abiejų pusių po 2 min. Į aliejumi išteptą skardą sudedame apkepintus kepsnelius, ant kiekvieno kepsnelio dedame po griežinėlį ananaso ir į ananaso griežinėlio vidų po alyvuogę. Apibarstome tarkuotu fermentiniu sūrių ir pašauname į įkaitintą iki 200°C temp. orkaitę 20 - 30 min.
Likus 10 min. iki kepimo pabaigos supilame ananasų sultis, kurios liko indelyje ir kepame, kol sūris gražiai apskrus. Papuošiame žalumynais. Aš dar padariau rožes iš bulvių. Skanaus.
Reklama:
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
Komentarai