
Kepta šoninė
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
1 kilogramas | kiaulienos šoninė |
1 valgomasis šaukštas | taukai (kiaulių) |
1 valgomasis šaukštas | kmynai |
šiek tiek | druska |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
Iš mėsos išimami kaulai, ji pasūdoma ir apkepinama taukuose arba aliejuje. Sudėjus į keptuvę, mėsa apibarstoma kmynais, apdedama svogūnų griežinėliais ir kepama, palaistant sunka. Šalta mėsa supjaustoma ir sudedama į pailgą pusdubenį. Puošiama žalumynais, raugintų agurkų spiralėmis.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Skanutėlis kiaulienos šašlykas
-
Kepta aviena
-
Vištienos vyniotinis su medžiotojų dešrelėmis
-
Dešrelių pynė
-
Vikšrų vakarienė
-
Karbonadas „Skanumas“
-
Kepta šoninė
-
Keptas kiškis
-
Kotletai pomidorų padaže
-
Kalakutienos maltiniai
-
Uzbekiškas šašlykas
-
Kotletai "Du viename"
-
Šašlykas "Geras apetitas"
-
Troškintos veršienos kepenėlės
-
Ranka
-
Naminiai kotletukai
-
Jautienos kepsnys
-
Jautienos kepsnys
-
Kotletai su daržovių įdaru
-
Kiaulienos kepsniai su malta jautiena
Kepta šoninė
Komentarai:
5
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Kiaulienos šoninė,
1 kilogramas -
Taukai (kiaulių),
1 valgomasis šaukštas -
Kmynai,
1 valgomasis šaukštas - Druska
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Iš mėsos išimami kaulai, ji pasūdoma ir apkepinama taukuose arba aliejuje. Sudėjus į keptuvę, mėsa apibarstoma kmynais, apdedama svogūnų griežinėliais ir kepama, palaistant sunka. Šalta mėsa supjaustoma ir sudedama į pailgą pusdubenį. Puošiama žalumynais, raugintų agurkų spiralėmis.
Reklama:
Komentarai (5)
-
agne
2016-03-20 18:48
aciu Dovile!
-
dovile
2009-09-22 16:40
kepta sonine ;geriausiai marinuojama su prieskoniais,laikoma kokia viena para,kad gerai isimarinuotu,tada kepam folijoj,ji buna sultingesne ir skanesne,pries baigiant kepti nuimama folija,kad sonine apskrustu :-D prie jos tinka keptos bulves ir sv.darzoviu salotos :super:
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...