
Kepsnys su morkomis, kumpiu ir sūriu
Porcijų skaičius:
4
Paruošimo laikas:
Apie 45 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
500 gramų | mėsa (kepsniams) |
200 gramų | kumpis |
200 gramų | sūris |
1 vienetas | morkos |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | džiūvėsėliai |
šiek tiek | pipirai |
šiek tiek | prieskoniai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
1.
Mėsą šiek tiek pamušame, pabarstome druska, pipirais, prieskoniais ir paliekame marinuotis keletai valandų (galima pasiruošti ir iš vakaro).
2.
Morką ir sūrį sutarkuojame, kumpį supjaustome kubeliais. Kumpį su morkomis apkepiname aliejuje. Troškiname tol, kol morkos suminkštės. Viską sudedame į atskirą lėkštutę, sumaišome su sutarkuotu sūriu.
3.
Kepsnius apvoliojame džiūvėsiuose, dedame į skardą ir kepame tol, kol abi pusės gražiai apskrus. Kepsniams apskrudus dedame morkų, kumpio ir sūrio mišinį kepsniui ant viršaus ir kepame dar 15 minučių.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Graikiško stiliaus ėrienos kumpeliai
-
Kotletai su įdaru
-
Bulvių, cukinijų ir faršo kotletai
-
Sultingieji šonkauliukai
-
Kaukazo šašlykai
-
Kotletai su kiaušiniais
-
Tortilijos
-
Aštrios naminės dešrelės ant laužo
-
Tešloje keptas rūkytas kumpis
-
Avižinių dribsnių apkepas su mėsa
-
Faršu įdarytos paprikos
-
Šveicariška veršiena
-
Čili jautienos gaminimas
-
Škotiški kiaušiniai
-
Keptas veršienos kumpis su obuoliais
-
Apkepta virta karka
-
Jautienos čenakai
-
Orkaitėje apkeptos kiaulių kojos
-
Kiaulienos muštinis
-
Prancūziškas mėsos pyragas
Kepsnys su morkomis, kumpiu ir sūriu
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 4
-
Mėsa, kepsniams,
500 gramų -
Kumpis,
200 gramų -
Sūris,
200 gramų -
Morkos,
1 vienetas - Druska
- Džiūvėsėliai
- Pipirai
- Prieskoniai
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Mėsą šiek tiek pamušame, pabarstome druska, pipirais, prieskoniais ir paliekame marinuotis keletai valandų (galima pasiruošti ir iš vakaro).
Morką ir sūrį sutarkuojame, kumpį supjaustome kubeliais. Kumpį su morkomis apkepiname aliejuje. Troškiname tol, kol morkos suminkštės. Viską sudedame į atskirą lėkštutę, sumaišome su sutarkuotu sūriu.
Kepsnius apvoliojame džiūvėsiuose, dedame į skardą ir kepame tol, kol abi pusės gražiai apskrus. Kepsniams apskrudus dedame morkų, kumpio ir sūrio mišinį kepsniui ant viršaus ir kepame dar 15 minučių.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...