Naminiai mėsainiai
Porcijų skaičius:
2
Paruošimo laikas:
Apie 45 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 2
| 750 gramų | mėsa (malta) |
| 1 vienetas | pomidorai |
| šiek tiek | druska |
| 1 vienetas | paprika |
| 2 valgomieji šaukštai | garstyčios |
| 2 valgomieji šaukštai | majonezas |
| šiek tiek | tešla (sluoksniuota) |
| 6 vienetai | salotos |
| 6 vienetai | sūris |
| šiek tiek | tabasko padažas |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
1.
Į gilų indą sudėti maltą mėsą, įmušti kiaušinį, įpilti padažų arba įberti prieskonių, druskos, pipirų ir gerai išmaišyti. Masę padalyti į lygias šešias dalis ir suformuoti kotletus. Iškepti keptuvėje arba ant grotelių.
2.
Iš sluoksniuotos tešlos išsipjauti 6 apskritimus. Tešlos apskritimus aptepti majonezu ir garstyčiomis, uždėti po lapą salotų, sūrio, karštą kotletą. Uždėti po griežinėlį pomidoro ir supjaustytos paprikos. Dėti į įkaitinta orkaitę ir kepti 170 laipsnių temperatūroje apie 15-20 min.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Labai skanus sprandinės vertinis su keptomis daržovėmis
-
Dešrelės su įdaru
-
Ukrainietiškas mėsos apkepas
-
Mamos kotletukai su pievagrybiais ir imbieriniu padažu
-
Tortilijos
-
Strėvos suktinis
-
Kiškis keptas su obuoliais
-
Kepsniai su ananasais
-
Orkaitėje kepti kotletai su daržovėmis
-
Tomo šašlykai "Skanumėlis"
-
Kotletukai šventiškai
-
Avienos ir paukštienos šašlykas - kebabas
-
Basturma
-
Netikras Zuikis kitaip
-
Jautienos antrekotas su pomidorų ir grybų padažu
-
Mėsos paplotėlis
-
Avienos šašlykas
-
Kibinai "Su meile"
-
Kiaulienos nugarinė įdaryta brinzos sūriu
-
Itališkų makaronų apkepas, Lazanija
Naminiai mėsainiai
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 2
-
Mėsa, malta,
750 gramų -
Pomidorai,
1 vienetas - Druska
-
Paprika,
1 vienetas -
Garstyčios,
2 valgomieji šaukštai -
Majonezas,
2 valgomieji šaukštai - Tešla, sluoksniuota
-
Salotos,
6 vienetai -
Sūris,
6 vienetai - Tabasko padažas
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Į gilų indą sudėti maltą mėsą, įmušti kiaušinį, įpilti padažų arba įberti prieskonių, druskos, pipirų ir gerai išmaišyti. Masę padalyti į lygias šešias dalis ir suformuoti kotletus. Iškepti keptuvėje arba ant grotelių.
Iš sluoksniuotos tešlos išsipjauti 6 apskritimus. Tešlos apskritimus aptepti majonezu ir garstyčiomis, uždėti po lapą salotų, sūrio, karštą kotletą. Uždėti po griežinėlį pomidoro ir supjaustytos paprikos. Dėti į įkaitinta orkaitę ir kepti 170 laipsnių temperatūroje apie 15-20 min.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
