
Naminiai mėsainiai
Porcijų skaičius:
2
Paruošimo laikas:
Apie 45 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 2
750 gramų | mėsa (malta) |
1 vienetas | pomidorai |
šiek tiek | druska |
1 vienetas | paprika |
2 valgomieji šaukštai | garstyčios |
2 valgomieji šaukštai | majonezas |
šiek tiek | tešla (sluoksniuota) |
6 vienetai | salotos |
6 vienetai | sūris |
šiek tiek | tabasko padažas |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
1.
Į gilų indą sudėti maltą mėsą, įmušti kiaušinį, įpilti padažų arba įberti prieskonių, druskos, pipirų ir gerai išmaišyti. Masę padalyti į lygias šešias dalis ir suformuoti kotletus. Iškepti keptuvėje arba ant grotelių.
2.
Iš sluoksniuotos tešlos išsipjauti 6 apskritimus. Tešlos apskritimus aptepti majonezu ir garstyčiomis, uždėti po lapą salotų, sūrio, karštą kotletą. Uždėti po griežinėlį pomidoro ir supjaustytos paprikos. Dėti į įkaitinta orkaitę ir kepti 170 laipsnių temperatūroje apie 15-20 min.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Vištienos vyniotinis su medžiotojų dešrelėmis
-
Netikras Zuikis kitaip
-
Suktinukai patale
-
Sprandinė kopūsto lape
-
Troškinta jautiena su paprika
-
Keptas triušis su ryžiais
-
Jautienos pjausnys garstyčių marinate
-
Kepsniai su sūriu ir česnaku
-
Totoriška aviena su garstyčių padažu
-
Plovas
-
Dešrelės su įdaru
-
Keptas kiaulienos kumpis
-
Mėsos kepsnys su grybais
-
Ryžių ir veršienos blyneliai
-
Kepti kiaulių kulniukai (karka)
-
Giminės kotletai ant laužo
-
Kiaulienos išpjova su gnocchi virtinukais
-
Orkaitėje kepti kotletai su sūriu
-
Jautienos didkepsnis su pistacijomis
-
Maltiniai su grybų padažu
Naminiai mėsainiai
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 2
-
Mėsa, malta,
750 gramų -
Pomidorai,
1 vienetas - Druska
-
Paprika,
1 vienetas -
Garstyčios,
2 valgomieji šaukštai -
Majonezas,
2 valgomieji šaukštai - Tešla, sluoksniuota
-
Salotos,
6 vienetai -
Sūris,
6 vienetai - Tabasko padažas
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Į gilų indą sudėti maltą mėsą, įmušti kiaušinį, įpilti padažų arba įberti prieskonių, druskos, pipirų ir gerai išmaišyti. Masę padalyti į lygias šešias dalis ir suformuoti kotletus. Iškepti keptuvėje arba ant grotelių.
Iš sluoksniuotos tešlos išsipjauti 6 apskritimus. Tešlos apskritimus aptepti majonezu ir garstyčiomis, uždėti po lapą salotų, sūrio, karštą kotletą. Uždėti po griežinėlį pomidoro ir supjaustytos paprikos. Dėti į įkaitinta orkaitę ir kepti 170 laipsnių temperatūroje apie 15-20 min.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...