Supjaustykite pusžiedžiais svogūnus.
Mėsą supjaustykite kubeliais (aš pjausčiau maždaug degtukų dėžutės dydžio, galima ir mažesniais).
Mėsą sumaišykite su svogūnais.
Pridėkite prieskonių (druskos nedėti!), majonezo, kečupo ir permaišykite. Marinuokite 5-7 valandas.
Prieš kepant įmaišykite druskos. Suverkite mėsą ant iešmų ir kepkite virš įkaitusių žarijų.
Šašlykai iškylai
Paruošimo laikas:
Apie 45 min
INGREDIENTAI:
| 3 arbatiniai šaukšteliai | prieskoniai (lauko kepiniams) |
| šiek tiek | druska |
| 2 kilogramai | kiauliena (sprandinė) |
| 200 mililitrų | kečupas |
| 200 mililitrų | majonezas |
| 300 gramų | svogūnai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Grikių kotletai su mėsa
-
Garfildo lazanija
-
Jautienos kepsnys
-
Musak
-
Kiaulienos karka
-
Guliašas
-
Steikas medaus, cinamono ir čili marinate
-
Kepenys japoniškai
-
Troškinta jautiena su paprika
-
Paprikų laiveliai
-
Virta šerniena
-
Suktinukai patale
-
Kiaulienos guliašas
-
Naminiai mėsainiai su ant grilio kepta mėsyte
-
Orkaitėje keptas paršelis
-
Kiaulienos guliašas aluje
-
Kepti kotletai su moliūgais
-
Itališka veršienos filė
-
Guliašas su šafranu
-
Totoriška aviena su garstyčių padažu
Šašlykai iškylai
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Prieskoniai, lauko kepiniams,
3 arbatiniai šaukšteliai - Druska
-
Kiauliena, sprandinė,
2 kilogramai -
Kečupas,
200 mililitrų -
Majonezas,
200 mililitrų -
Svogūnai,
300 gramų - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Supjaustykite pusžiedžiais svogūnus.
Mėsą supjaustykite kubeliais (aš pjausčiau maždaug degtukų dėžutės dydžio, galima ir mažesniais).
Mėsą sumaišykite su svogūnais.
Pridėkite prieskonių (druskos nedėti!), majonezo, kečupo ir permaišykite. Marinuokite 5-7 valandas.
Prieš kepant įmaišykite druskos. Suverkite mėsą ant iešmų ir kepkite virš įkaitusių žarijų.
Reklama:
Komentarai (2)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
