Supjaustykite pusžiedžiais svogūnus.
Mėsą supjaustykite kubeliais (aš pjausčiau maždaug degtukų dėžutės dydžio, galima ir mažesniais).
Mėsą sumaišykite su svogūnais.
Pridėkite prieskonių (druskos nedėti!), majonezo, kečupo ir permaišykite. Marinuokite 5-7 valandas.
Prieš kepant įmaišykite druskos. Suverkite mėsą ant iešmų ir kepkite virš įkaitusių žarijų.

Šašlykai iškylai
Paruošimo laikas:
Apie 45 min
INGREDIENTAI:
3 arbatiniai šaukšteliai | prieskoniai (lauko kepiniams) |
šiek tiek | druska |
2 kilogramai | kiauliena (sprandinė) |
200 mililitrų | kečupas |
200 mililitrų | majonezas |
300 gramų | svogūnai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Kibinai
-
Kepsnys romantiškam vakarui
-
Kepta kiauliena
-
Jautienos nugarinės šašlykas
-
Kiauliena aštriame padaže
-
Šoninės ir svogūnų pyragas
-
Gardūs veršienos karbonadai
-
Kukuliukai "a lia Italia"
-
Suadytas karbonadas
-
Šašlykai citrinų marinate
-
Lengvi kiaulienos kepsneliai
-
Šašlykas majonezo marinate
-
Maltos mėsos kotletai su sūrio įdaru
-
Stirnienos vyniotiniai
-
Šašlykai su majonezu
-
Kepta triušiena
-
Rostbifas
-
Armėniški arba mini mantai
-
Cukinijos ir maltos mėsos apkepas
-
Maltos jautienos vyniotiniai
Šašlykai iškylai
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Prieskoniai, lauko kepiniams,
3 arbatiniai šaukšteliai - Druska
-
Kiauliena, sprandinė,
2 kilogramai -
Kečupas,
200 mililitrų -
Majonezas,
200 mililitrų -
Svogūnai,
300 gramų - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Supjaustykite pusžiedžiais svogūnus.
Mėsą supjaustykite kubeliais (aš pjausčiau maždaug degtukų dėžutės dydžio, galima ir mažesniais).
Mėsą sumaišykite su svogūnais.
Pridėkite prieskonių (druskos nedėti!), majonezo, kečupo ir permaišykite. Marinuokite 5-7 valandas.
Prieš kepant įmaišykite druskos. Suverkite mėsą ant iešmų ir kepkite virš įkaitusių žarijų.
Reklama:
Komentarai (2)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...