
Kiaulienos kotletai, kepti ant laužo
Paruošimo laikas:
Apie 10 min
INGREDIENTAI:
šiek tiek | prieskoniai (universalūs, ) |
šiek tiek | juodieji pipirai |
1 vienetas | svogūnai |
1 skiltelė | česnakas |
0.5 kilogramo | kiaulienos faršas |
šiek tiek | mineralinis vanduo (gazuotas) |
1 vienetas | kiaušiniai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 10 min
Svogūną su česnaku susmulkinti ir sudėti į faršą. Taip pat sudėti visus kitus ingredientus ir viską gerai suminkyti. Palaikyti apie valandą ir suformavus kotletus, kepti ant žarijų (keptuveje, arba ant grotelių). Musų šeima labai mėgsta, ypač vaikai.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Kukuliai
-
Jautienos kukuliai
-
Kepti kiaulių kulniukai (karka)
-
Kaukazietiškas šašlykas
-
Kiaulienos kepsneliai su ananasais
-
Keptos kepenėlės
-
Basturma
-
Kiaulienos šašlykas
-
Triušienos vyniotinis
-
Troškinta jautiena su bruknėmis
-
Sūrio kamuoliukai
-
Kotletai su įdaru
-
Aštroki šašlykai
-
Šeimos mėgstamiausi kepsniukai
-
Kepti kotletai su moliūgais
-
Kiaulienos guliašas
-
Kotletai su morkų, pievagrybių ir sūrio įdaru
-
Aštrūs mamos kotletukai
-
Suktinukai patale
-
Kaukazo šašlykai
Kiaulienos kotletai, kepti ant laužo
Komentarai:
4
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Prieskoniai, universalūs,
- Juodieji pipirai
-
Svogūnai,
1 vienetas -
Česnakas,
1 skiltelė -
Kiaulienos faršas,
0.5 kilogramo - Mineralinis vanduo, gazuotas
-
Kiaušiniai,
1 vienetas - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Svogūną su česnaku susmulkinti ir sudėti į faršą. Taip pat sudėti visus kitus ingredientus ir viską gerai suminkyti. Palaikyti apie valandą ir suformavus kotletus, kepti ant žarijų (keptuveje, arba ant grotelių). Musų šeima labai mėgsta, ypač vaikai.
Reklama:
Komentarai (4)
-
Danila
2010-09-26 11:45
I farsa labai gerai ideti bulviu tarkes tik nepersistengti, kotletai tada labai sultingi. :super:
-
smilte
2009-07-13 17:17
mineralinio truputi ipilti i farsa, tada buna minkstesni kotletai. :super:
-
Aradija
2009-05-23 16:51
nesupratau o kam mineralinis? ir kiek jo?
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...