Kopūsto lapus apvirkite pasūdytame vandenyje. Virtą veršieną sumalkite mėsmale. Pomidorus supjaustykite skiltelėmis. Sutarkuokite fermentinį sūrį.
Kepimui skirtą formą patepkite sviestu. Į dugną įklokite 4 mažesnius kopūsto lapus. Juos patepkite keliais šaukštais majonezo. Suberkite pusę kiekio mėsos. Ant jos išdėliokite pomidorų skilteles, patepkite majonezu ir užbarstykite pusę kiekio sutarkuoto sūrio. Tada dėkite likusią mėsą, majonezą, užklokite kopūsto lapais ir apibarstykite fermentiniu sūriu. Kepkite orkaitėje 200° C temperatūroje 10-15 min.

Kopūstų lapų apkepas su mėsa
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
8 vienetai | kopūstai (lapai) |
500 gramų | veršiena (virta) |
6 vienetai | pomidorai |
400 gramų | sūris (fermentinis) |
100 gramų | majonezas |
šiek tiek | sviestas |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Blynai su moliūgais
-
Įdaryti griežčiai
-
Moliūginiai sklindžiai
-
Karštieji kukurūzai su prieskoninėmis žolelėmis
-
Troškinys čenachinėse
-
Žuvies apkepas su ryžiais ir daržovėmis
-
Grilyje keptos salotos su mėsa
-
Keptos cukinijos su mėtų padažu
-
Kepti aguročiai su slyvomis
-
Bulvių apkepas
-
Balandėliai su paprika ir pupelėmis
-
Kopūstų pudingas (Kålpudding)
-
Paprikos, įdarytos faršu ir ryžiais
-
Apkepas „La Graikija“
-
Bulvių ir špinatų apkepas
-
Rudeniškas tortas su faršu ir daržovėmis
-
Ispaniškas avinžirnių ir špinatų troškinys
-
Kiaušinienė paprikoje
-
Kepta cukinija su kariu
-
Cukinijų blyneliai
Kopūstų lapų apkepas su mėsa
Komentarai:
5
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Kopūstai, lapai,
8 vienetai -
Veršiena, virta,
500 gramų -
Pomidorai,
6 vienetai -
Sūris, fermentinis,
400 gramų -
Majonezas,
100 gramų - Sviestas
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Kopūsto lapus apvirkite pasūdytame vandenyje. Virtą veršieną sumalkite mėsmale. Pomidorus supjaustykite skiltelėmis. Sutarkuokite fermentinį sūrį.
Kepimui skirtą formą patepkite sviestu. Į dugną įklokite 4 mažesnius kopūsto lapus. Juos patepkite keliais šaukštais majonezo. Suberkite pusę kiekio mėsos. Ant jos išdėliokite pomidorų skilteles, patepkite majonezu ir užbarstykite pusę kiekio sutarkuoto sūrio. Tada dėkite likusią mėsą, majonezą, užklokite kopūsto lapais ir apibarstykite fermentiniu sūriu. Kepkite orkaitėje 200° C temperatūroje 10-15 min.
Reklama:
Komentarai (5)
-
renata
2015-03-01 11:21
Skanu
-
rasa
2013-10-10 10:47
gal galima daryti ir su farsu?
-
bet
2013-10-08 11:57
kur tos veršienos gauti,juk visa išvaziuoja,mum nekliuna
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...