Faršu įdarytos paprikos
Porcijų skaičius:
4
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
| 4 vienetai | paprika |
| 2 vienetai | svogūnai |
| 2 skiltelės | česnakas |
| 2 valgomieji šaukštai | sviestas |
| 1 valgomasis šaukštas | špinatai (kapoti) |
| 300 gramų | mėsa (malta) |
| 150 gramų | ryžiai (virti) |
| 1 vienetas | kiaušiniai |
| 50 gramų | džiūvėsėliai |
| 200 mililitrų | sultinys |
| 2 valgomieji šaukštai | kvietiniai miltai |
| 125 mililitrai | pomidorai ((tyrė)) |
| 1 valgomasis šaukštas | bazilikas (kapotas) |
| šiek tiek | druska |
| šiek tiek | pipirai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
1.
Paprikų viršų nupjauti, išvalyti sėklas ir išplauti. Svogūnus ir česnakus sukapoti. Keptuvėje ištirpinti sviesta ir apkepti svogūną ir česnaką. Sudėti špinatus ir truputi pakepinti.
2.
Kepintus daržoves, mėsą, ryžius, kiaušinį, džiūvėselius, druską, pipirus sumaišyti. Orkaitę įkaitinti iki 180 °C temp.
3.
Įdaryti paprikas faršų ir uždėti viršuneles. Sudėti į kepimo formą ir apipilti sultiniu. Kepti apie 30 minučių. Išimti iš kepimo formos.
4.
Sultinį sumaišyti su miltais. Pridėti pomidorų tyrę, užvirti ir įberti prieskonių. Įdėti baziliko. Tiekti kartu. Skanaus
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Troškinti agurkai su įdaru
-
Žiedinių kopūstų apkepas
-
Kopūstų lapų apkepas su mėsa
-
Vištienos ir baklažanų apkepas
-
Ryžių kepsneliai
-
Lietiniai blyneliai su kopūstėliais
-
Varškės ir morkų apkepas
-
Ryžių pudingas
-
Pomidorai tešloje
-
Vištienos ir briuselio kopūstų apkepas
-
Sotusis guliašas
-
Blynai su kopūstais
-
Blynai su moliūgais
-
Morkų sklindžiai
-
Porų pyragas
-
Lengvai marinuotos daržovės keptos grilyje
-
Įdaryta cukinija
-
Balandėliai su paprika ir pupelėmis
-
Jautienos ir bulvių apkepas
-
Kepti aguročiai su slyvomis
Faršu įdarytos paprikos
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 4
-
Paprika,
4 vienetai -
Svogūnai,
2 vienetai -
Česnakas,
2 skiltelės -
Sviestas,
2 valgomieji šaukštai -
Špinatai, kapoti,
1 valgomasis šaukštas -
Mėsa, malta,
300 gramų -
Ryžiai, virti,
150 gramų -
Kiaušiniai,
1 vienetas -
Džiūvėsėliai,
50 gramų -
Sultinys,
200 mililitrų -
Kvietiniai miltai,
2 valgomieji šaukštai -
Pomidorai, (tyrė),
125 mililitrai -
Bazilikas, kapotas,
1 valgomasis šaukštas - Druska
- Pipirai
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Paprikų viršų nupjauti, išvalyti sėklas ir išplauti. Svogūnus ir česnakus sukapoti. Keptuvėje ištirpinti sviesta ir apkepti svogūną ir česnaką. Sudėti špinatus ir truputi pakepinti.
Kepintus daržoves, mėsą, ryžius, kiaušinį, džiūvėselius, druską, pipirus sumaišyti. Orkaitę įkaitinti iki 180 °C temp.
Įdaryti paprikas faršų ir uždėti viršuneles. Sudėti į kepimo formą ir apipilti sultiniu. Kepti apie 30 minučių. Išimti iš kepimo formos.
Sultinį sumaišyti su miltais. Pridėti pomidorų tyrę, užvirti ir įberti prieskonių. Įdėti baziliko. Tiekti kartu. Skanaus
Reklama:
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...

Komentarai