
Įdaryta cukinija
Porcijų skaičius:
8
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 8
4 vienetai | cukinija (jaunos) |
800 gramų | vištiena |
2 vienetai | morkos |
2 vienetai | svogūnai |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | pipirai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
1.
Vištienos mėsa išvirti ir smulkiai sukapoti (galima net stambiai sumalti).
2.
Cukinijas perpjauti pusiau, išimti minkštimą. Pabarstyti druska, pipirais
3.
Cukinijų minkštimą smulkiai supjaustyti. Morkas sutarkuoti, svogūnus smulkiai supjaustyti. Visus daržovės pakepinti aliejuje.
4.
Daržovės sumaišyti su mėsa. Įdaryti kiekvieną cukinijos puselę.
5.
Kepti 180 °C temp. įkaitintoje orkatėje apie 40 minučių.
Skanaus
Skanaus
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Bulvių kotletai su porais
-
Grilyje keptos salotos su mėsa
-
Balandėliai su soja
-
Vegetariški balandėliai
-
Varškės ir morkų apkepas
-
Feta įdarytos paprikos
-
Grilyje keptos daržovės
-
Konservuotos cukinijos su pomidorais
-
Pupos su čiobreliais
-
Vištiena su cukinija ir pomidorais
-
Midijos su špinatais
-
Virtas smidras su kiaušiniais
-
Baklažanai su daržovėmis ir kalakutiena
-
Cukinijos ir žuvies blyneliai
-
Kukurūzų burbuolės
-
Faršu įdarytos paprikos
-
Su sūriu ir pomidorais kepti baklažanai
-
Bulvių patiekalas
-
Cukinija su varškės įdaru
-
Sotusis guliašas
Įdaryta cukinija
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 8
-
Cukinija, jaunos,
4 vienetai -
Vištiena,
800 gramų -
Morkos,
2 vienetai -
Svogūnai,
2 vienetai - Druska
- Pipirai
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Vištienos mėsa išvirti ir smulkiai sukapoti (galima net stambiai sumalti).
Cukinijas perpjauti pusiau, išimti minkštimą. Pabarstyti druska, pipirais
Cukinijų minkštimą smulkiai supjaustyti. Morkas sutarkuoti, svogūnus smulkiai supjaustyti. Visus daržovės pakepinti aliejuje.
Daržovės sumaišyti su mėsa. Įdaryti kiekvieną cukinijos puselę.
Kepti 180 °C temp. įkaitintoje orkatėje apie 40 minučių.
Skanaus
Reklama:
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
Komentarai