![](/app/assets/img/receptai/receptai-menu-logo.png)
šiek tiek | druska |
500 gramų | pievagrybiai |
1 vienetas | paprika |
1 vienetas | svogūnai |
2 vienetai | česnakas (skiltelės) |
50 gramų | sviestas |
4 valgomieji šaukštai | grietinė |
šiek tiek | sojos padažas (grybų skonio) |
šiek tiek | vorčesterio padažas |
šiek tiek | juodieji pipirai |
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Įdaryti porai
-
Kopūstų maltiniai
-
Burokėlių apkepas
-
Troškinti daržovių suktinukai
-
Morkų sklindžiai
-
Kepti aguročiai su grybais ir daržovėmis
-
Baklažanai su pomidorais ir sūriu
-
Užkepėlės su žiediniu kopūstu
-
Japoniški baklažanai
-
Ant grotelių keptos cukinijos
-
Skaniausi kibinai
-
Pupos su čiobreliais
-
Troškinti agurkai su įdaru
-
Rudeniškas tortas su faršu ir daržovėmis
-
Lietinių tortas
-
Negaluojančios paprikos
-
Vištienos užkepėlė
-
Kopūstų blynai
-
Vištiena su cukinija ir pomidorais
-
Vištienos ir briuselio kopūstų apkepas
Kepti pievagrybiai su paprika
![](/app/assets/img/iki-logo-2.png)
- Paruošimo laikas:
- Druska
-
Pievagrybiai,
500 gramų -
Paprika,
1 vienetas -
Svogūnai,
1 vienetas -
Česnakas, skiltelės,
2 vienetai -
Sviestas,
50 gramų -
Grietinė,
4 valgomieji šaukštai - Sojos padažas, grybų skonio
- Vorčesterio padažas
- Juodieji pipirai
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Svieste pakepinti smulkiną svogūną bei česnako skilteles. Pievagrybius bei papriką gerai nuplauti ir susmulkinti papriką kiek smulkiau nei grybus. Sudėti į keptuvę su apskrudusiais svogūnais ir česnakais. Maišant kepinti tol, kos išgaruos išsiskyręs skystis. Į pabaigą sudėti gietinę, padažus, pagardinti likusiais prieskoniais. Tinka patiekti su karštomis virtomis bulvėmis.
Komentarai (14)
-
Danguole
2011-10-17 11:27
as ir einu bandyt ir manau kad bus skanu :-) ;-) :-p
-
(anonimas)
2011-06-22 23:48
:bloga: :bloga: :ne:
-
October
2011-06-18 17:50
Grybų skonio sojos padažas? Kas ten per sojos padažas, man įdomu. Gryna chemija.
-
||e|ega|as
2010-11-16 22:39
hm.. super tika pasigaminau, tik daudojau iprastus grybus =) :super:
-
Jovita
2010-01-16 19:22
Katik pasigaminau pagal si recepta %-) :super: Tik truputi pakeiciau recepta,kadangi miegstu astresnius patiekalus,tai pridejau 1 raudonaji pipira,bet nenaudojau juoduju pipiru ir sojos padazo,vietoje ju idejau saldziosios paprikos,ir dar sudejusi gretine pakepiau apie minute :super: :-D
-
(anonimas)
2010-01-07 03:17
Sakykit, o tas Vorčesterio padažas daug skonio priduoda patiekalui ar kuo puikiausiai ir be jo galima apseit? :-) kažkaip nesinori man jo pirkt vien dėl to kad užsimaniau šį patiekalą paragauti :-)
-
as
2009-07-08 13:16
nagi,nagi,einu gaminti ;-) ,jei vyrukai sako,kad skanu,net neabejoju tada tuo....
-
(anonimas)
2009-04-15 18:06
:super:
-
paulius
2009-02-11 17:46
labai skanus patiekalas, mmm... mano jau beveik tradicinis, kai noriu save arba kazka palepinti ;-)
-
rimwis
2008-06-11 19:24
pasidariau ir as sita cia paziurejes, na tai kai paragavau tai vos ne kiekviena diena noris, nezinau kaip kitiem bet man tai super gavosi, skaniau nebuna ;)