200 gramų | duona |
700 gramų | pomidorai |
150 gramų | sūris |
100 gramų | aliejaus |
4 skiltelės | česnakas |
šiek tiek | petražolės (lapeliai) |
šiek tiek | druska |
Gaminau be česnako :)
1. Nupjaukite viršutinę pomidorų dalį, išskobkite vidų ir pasūdykite.
2. Duoną ir sūrį sutarkuokite, smulkiai supjaustykite petražolių lapelius ir česnaką. Visus produktus išmaišykite ir įdarą dėkite į pomidorus.
3. Viršų apšlakstykite aliejumi, ant viršaus uždėkite nupjautas pomidorų viršutines dalis ir kepkite orkaitėje apie 10 min. Na tiek laiko tikrai per mažai. Kepiau apie 20 min.
Patiekti karštus.
Populiariausi receptai šią savaitę
- "Laukinė" cukinija
- Ant grotelių keptos cukinijos
- Vištienos užkepėlė
- Virtas smidras su kiaušiniais
- Mėsos apkepas
- Lazanija su moliūgais
- Kuskusas su pievagrybiais
- Brokolių blyneliai
- Cukinijų blyneliai
- Krevetėmis įdaryti pomidorai
- Moliūgų ir ryžių apkepas
- Konservuotos cukinijos su pomidorais
- Kepti salierai
- Kepta cukinija su kariu
- Kopūstų blyneliai
- Brokolių, grybų ir šoninės užkepėlė
- Aštrus moliūgų troškinys
- Agurkų pjausniai
- Cukinijų blyneliai
- Daržovių kugelis
Duona įdaryti pomidorai
- Paruošimo laikas:
-
Duona,
200 gramų -
Pomidorai,
700 gramų -
Sūris,
150 gramų -
Aliejus,
100 gramų -
Česnakas,
4 skiltelės - Petražolės, lapeliai
- Druska
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Receptas iš „Moters savaitgalio“ (specialusis projektas „Lietuviški valgiai“)
Gaminau be česnako :)
1. Nupjaukite viršutinę pomidorų dalį, išskobkite vidų ir pasūdykite.
2. Duoną ir sūrį sutarkuokite, smulkiai supjaustykite petražolių lapelius ir česnaką. Visus produktus išmaišykite ir įdarą dėkite į pomidorus.
3. Viršų apšlakstykite aliejumi, ant viršaus uždėkite nupjautas pomidorų viršutines dalis ir kepkite orkaitėje apie 10 min. Na tiek laiko tikrai per mažai. Kepiau apie 20 min.
Patiekti karštus.
Komentarai (9)
-
Margarita iš Klaipėdos
2010-12-26 19:02
pagal recepta - nereikejo.
Bet ir nuo pomidoru priklauso. Buna tokiu "sausesniu", o buna ir labai sultingu.
-
ela
2010-12-26 13:33
pamirsau paklausti as kai dariau tai i vidu su duona ir suriu sudejau smulkiai supjaustyta,ta isskobta pomidoru minkstima,reikejo ta daryt ar ne?kazkoks idaras per skystas buvo,tai pagalvojau gal nereikejo to minkstimo?aciu uz atsakyma! ;-)
-
ela
2010-12-26 13:27
ir vel puikus Margaritos is Klaipedos receptas!saunu gera kai yra zmoniu kurie atsiuncia vat tokiu receptu,skonis originalus,lengvas,puiku nera zodziu! :-) ;-)
-
Margarita iš Klaipėdos
2010-08-31 07:54
Taip, tarkuoti "zalia" duona burokine tarka, kaip ir suri. Man irgi anksciau neteko tarkuoti duonos - biski keistai, bet gavosi ;-)
Suris - pagal skoni. "Dvaro", "Svalia", "Rokiskio"...
Isskobtus pomidorus sudyti nebutina, nes suris, duona, cesnakai jau priduoda skonio. Bet galima :) - punktas 1: Nupjaukite viršutinę pomidorų dalį, išskobkite vidų ir pasūdykite.
Na as irgi nesu super kulinare :ne: :-)
Skanaus!
-
javas
2010-08-31 06:53
:-* Labas ,faina Margarita is Klaipedos .Man Jusu receptai VISADA labai patinka , nes viskas visada aisku,bet si karteli nelabai supratau. Ar ta duona ,na, ta prasme ,"zalia" reikia tarkuoti ? Ar pakepta ? Siaip jau ,o koks suris turi buti ? Isskobtus pomidorus reikia sudyti ? Kaip cia dabar gaunasi , faina Margarita is Klaipedos - nu nelabai as cia supratau. O kokia tarka (burokine?) tarkuoti ? Ar taip sau sutrupinti ,ar supjaustyti galima ? Daug klausimu man iskilo , nes zinau , kad visi Jusu receptai labai man tinkami , bet nesu toks labai jau super kulinaras , norisi aiskumo :-D :myliu: :-*
-
(anonimas)
2010-08-26 22:07
liuks receptas, labai patiko
-
Margarita iš Klaipėdos
2010-07-27 22:23
tinka ir juoda duona, gal net dar skaniau :)